Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 21:52:54
|
|
|
|
17 joka
|
Soni, drago mi je da je sve dobro Jovice za deckonju
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 21:54:49
|
|
|
|
jovicaa
|
ipokrisia i ja mislim.. svaki ginekolog ima neku svoju logiku.. bubulence leti vreme... kaze mi drugarica, prosla trecina, ja gledam stvarno.. kad tako racunas, to je bas puno! umrle smo od smeha i doktorica i ja kad je rekla mislim da je decak.. reko pa nema sanse da rodim devojcicu.. nikako ali nije mi bitno, samo da sve bude ok! ja bih isla na ekspertni, ali eto ona kaze da ne treba, posto je dabl dobar. icicu verovatno onda na drugom mestu privatno, nevezano za nju... kako si ti bubulence?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:09:27
|
|
|
|
madre
|
jovice, kako si, kako napredujes? ima li trudnickih tegoba? znaci, opet deckonja?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:13:04
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa kako si ti bubulence? odlicno, sada je onaj najopusteniji period pa sam bas opustena i aktivna... uradi kako mislis da treba, ako ce ti biti lakse idi na euz...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:16:01
|
|
|
|
jovicaa
|
za sad je sve ok, srecom, nadam se da ce se tako i nastaviti! ima tegoba.... mnogo mi je bilo muka, sada to polako popusta, i pocinje da mi se otvara ludacki apetit, znaci vola bih pojela, ne bi ni trepnula onda glavobolje skoro svaki dan, jedno vreme ludacka gorusica, onako bas sve sto ne volimo, to je bilo .. ali sad polako popusta i pocinjem lepo da se osecam... ma samo da mucnine prodju i na konju sam, njih ne podnosim. kako si ti, kako napredujes?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:18:12
|
|
|
|
madre
|
paaa, dobro sam... kako napredujem, recu ci ta za par dana
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:19:12
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: jovicaa kako si ti bubulence? odlicno, sada je onaj najopusteniji period pa sam bas opustena i aktivna... uradi kako mislis da treba, ako ce ti biti lakse idi na euz... super, uzivaj! ja jedva cekam da udjem u taj najopusteniji period, a mislim da ceu to biti za koji dan.. nisam pametna po pitanju tog ekspertnog, ali uradicu ga, u svakom slucaju ne moze da skodi, sto ne bi strucnjak ispregledao bebu.. nadam se da ce biti ok. za sad smo jos uvek na "mislim da je decak", nije nista potvrdjeno, ali ja sam ubedjena da jeste. madre, drzim fige
< Poruku je uredio jovicaa -- 29.9.2014 22:20:07 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:21:54
|
|
|
|
madre
|
pa, bre, sta pitas, da li ili ne! uradi ako si u prilici obavezno i onda si mirna... da budem iskrena ja sam se nadala da je devojka, ali nema veze, bice jednom i devojka, je l tako?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:22:37
|
|
|
|
wivern
|
Ihaaaj ala ste se raspisale Ja sam ceo dan ribala kuhinju sa mm..sad malo da buljimo u tv i da se komiramo. Trco sutra sam na dahtanju Soni bitno da bebac napreduje.. Serpi taman dok ti odradis uz da saljemo von na sledeci nivo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:29:36
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ihaaaj ala ste se raspisale Ja sam ceo dan ribala kuhinju sa mm..sad malo da buljimo u tv i da se komiramo. Trco sutra sam na dahtanju Soni bitno da bebac napreduje.. Serpi taman dok ti odradis uz da saljemo von na sledeci nivo Wiv,moze,mada mi je Stetica vec spremila krevet i sobu tu kod vas
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:32:18
|
|
|
|
madre
|
e, pa sestro slatka, ne moze tebi dva kreveta... ti uleci kod von, a ja cu u taj sto je stetica pospremila, za koji dan
< Poruku je uredio madre -- 29.9.2014 22:33:36 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:33:29
|
|
|
|
jovicaa
|
heh madre.... tesko sto se mene tice, barem sada tako mislim... a mm je vec rekao da mozemo jos jedno jednog dana kad se uzelimo beba.. a meni se nekako cini da je ovo sasvim dovoljno moras ti da me odmenis sa jednom sekom da izbalansiramo malo polove... joko umalo zaboravih da tebi posaljem jedan
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:36:17
|
|
|
|
17 joka
|
bas smo se svi pitali sto te nema sad ce i Madre kod vas samo sto nije
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:40:16
|
|
|
|
anita
|
Devojke samo nam vi dodjite da se druzimo, ima mesta za sve
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:44:33
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anita Devojke samo nam vi dodjite da se druzimo, ima mesta za sve slazem se . Anita jesi ti ona lepotica ???
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:45:48
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anita Devojke samo nam vi dodjite da se druzimo, ima mesta za sve slazem se . anita jesi li ti ona lepotica ???
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:48:03
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: serpica Wiv,moze,mada mi je Stetica vec spremila krevet i sobu tu kod vas Jos bolje, skidaj se u pidzamu pa da pocnemo tracerajku dok sam jos ovde. Nema vremena za gubljenje, imam jos samo mesec dana
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:51:41
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: anita Devojke samo nam vi dodjite da se druzimo, ima mesta za sve
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 22:56:33
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: anita Devojke samo nam vi dodjite da se druzimo, ima mesta za sve slazem se . anita jesi li ti ona lepotica ??? Jesam Bubi .
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 23:25:00
|
|
|
|
bubulence
|
moram sutra detaljno da te pregledam . sada sam sa tel... nema nam sanjalice celo popodne... kada ima serklaz?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 23:32:30
|
|
|
|
anita
|
Bubi mislim da je rekla da u sredu ide na kontrolu i uz. Verovatno je prespavala dobar deo dana
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 23:39:38
|
|
|
|
bubulence
|
hihih sigurno, prava nam je sanjalica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 23:47:46
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi, Anita kako vi mislite na mene Naravno da sam pajkila Sada bila u set_nji sa mm. Bas se brzo umorim i kao da se nesto spuste pa me i boli posle set_nje. A stomak mi se vec spojio sa sisama Kontrola je u sredu pa cu znati. Valjda ce se sve poklopiti.
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 29.9.2014 23:49:07 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 23:54:10
|
|
|
|
bubulence
|
naravno da mislimo na tebe . ti draga imas dve beke, a na polovini si, naravno da su se spojile sike i stomacic. i neka su, samo neka raste!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 23:54:17
|
|
|
|
bubulence
|
naravno da mislimo na tebe . ti draga imas dve beke, a na polovini si, naravno da su se spojile sike i stomacic. i neka su, samo neka raste!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?