Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 18:59:07
|
|
|
|
anita
|
I ja bila u setnju ali samo do prodavnice. Kupila paprike da pravim salaticu sa pecenim paprikama i sirom. Trca me podenula nisam mogla da odolim.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 19:10:16
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: soni kUC KUC KUC... prime te li goste ili nove stanare ??? Samo da vam se javim pa odoh kod ginekologa na prvi UZ...Treba da mi odredi nedelju i termin posto sam zatrudnela odmah nekon vadjenja spirale i nisam imala menstruaciju uopste ...Juce i danas sam radila testove, pozitivni.... Nadam se da cemo se lepo druziti Soni, Divno CESTITAM imas divnu druzinu ovde
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 19:25:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Hahaha e noćas sam spavala IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Trco ja se vec zabrinula sto te nema Ja lezim i cekam da mi stigne rucak Stan je sada kao bombonica.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 19:37:23
|
|
|
|
lelaigor
|
Evo me, žene. Pre 10 minuta sam predala 260 keksića budućoj mladi i mladoženji. Bili su prezadovoljni, mlada se sva raspilavila. Dobila sam i bakšiš 200din. Mlada mi je rekla: "Jao, prezadovoljna sam, baš si lepo uradila!" Najviše volim kad se toliko patim i onda čujem tako nešto. Ovako je to izgledalo na gomili pa još toliko i jedan posebno: Ako ovoj slici ili priči o tome nije mesto u ovoj temi, slobodno me opomenite, pa ću obrisati. Soni, dobrodošla međ' nas debelice! Ja taman rekoh odmoriću, a sad me sestra zove, nekoj njenoj drugarici treba torta za ponedeljak. I šta je Danijela uradila?! Prihvatila, naravno. Koza. Sanjalice, kod koje dr ideš?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 19:50:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo Lela prelepi su? Koliko si ih ukupno napravila ako nije tajna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 19:50:48
|
|
|
|
17 joka
|
Lelo, predivno je , svaka cas_t draga, ali mnogo muke i truda si za to dala, cuvaj se zdravlje ti je najbitnije, i misli na sebe znam koliko je potreban novac,ali moras odmarati i manje raditi UM, napisa 260
< Poruku je uredio 17 joka -- 12.9.2014 19:51:48 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:01:08
|
|
|
|
lelaigor
|
Da, napisala sam. 260. TAčnije napravila sam ih oko 270-280, ali nisam sve dekorisala, pola je D pojela. Evo sad smo nas troje pojeli zadnja tri (dekorisana) a mladenci su odneli 260. PA, trudim se da čuvam zdravlje, ali šta ću... kad volem da radim.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:02:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Oprostite , ja danas nisam bas najbolje, pola stvari i ne vidim, svaka cas_t na zivcima i vremenu, ja bih se posle dvadeset_ak pogubila
< Poruku je uredio Unina mama -- 12.9.2014 20:04:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:07:59
|
|
|
|
anita
|
Lela prelepi su. Svaka ti cast.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:11:37
|
|
|
|
Ipokrisia
|
leeelo pa ovo je prava umetnost, svaka ti cast!! ja kad vidim da neko pravi ovako slatkise odusevim se jer ja sam smotana i za najobicniju tortu od slatkisa znam samo oblande, neke slatke pite i eventualno jafa kolac...inace mi sve to nekako dugo traje i iskrneo nemam zivaca.Ti si majstor u tome sto radis i sto je najbitnije volis svoj posao cime retko ko moze da se pohvali,bravo jos jednom!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:12:30
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Evo me, žene. Pre 10 minuta sam predala 260 keksića budućoj mladi i mladoženji. Bili su prezadovoljni, mlada se sva raspilavila. Dobila sam i bakšiš 200din. Mlada mi je rekla: "Jao, prezadovoljna sam, baš si lepo uradila!" Najviše volim kad se toliko patim i onda čujem tako nešto. Ovako je to izgledalo na gomili pa još toliko i jedan posebno: Ako ovoj slici ili priči o tome nije mesto u ovoj temi, slobodno me opomenite, pa ću obrisati. Soni, dobrodošla međ' nas debelice! Ja taman rekoh odmoriću, a sad me sestra zove, nekoj njenoj drugarici treba torta za ponedeljak. I šta je Danijela uradila?! Prihvatila, naravno. Koza. Sanjalice, kod koje dr ideš? Lelo svaka ti cast. Prelepi su. Ja se nadam da si pogresila kada si napisala da si dobila baksis od 200 rsd. Ovo zasluzuje mnogo vise. Ja ti idem u Genesis kod dr Crnogorac. Bas sam zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:16:41
|
|
|
|
wivern
|
Lelo svaka ti cast, ovo je prava umetnost. Bas je prelepo. Evo i mene iz setnje, izasla da vidim sveta malo. Sto se tice porodilista za Dragisu treba veza, tako da to otpada. Ma bre zene, sigurno je da cu se poroditi pa sad kako god i gde god..videcemo na kraju
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:17:40
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Oprostite , ja danas nisam bas najbolje, pola stvari i ne vidim, svaka cas_t na zivcima i vremenu, ja bih se posle dvadeset_ak pogubila khm khm zaboravljas, jeli ? Lelo, predivno izgleda . sada sam sela da gledam Srecne ljude, imala sam goste, pravila tortu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:20:23
|
|
|
|
lelaigor
|
Bogme, noćas u 2h sam se i ja već gubila. Nisam bila sigurna koja slova treba da napišem. Hvala vam svima puno. Ja to jako volim i baš uživam u tome. Ovde su mi mm i zaova pomogli dosta, jer sam se trudila da štancam, a kad bih ja morala da ustajem ili dohvaćam nešto stalno išlo bi jako sporo. Zaovi sam platila. Čak je i mm napravio neke suncokrete Sanjalice, nisam pogrešila, bakšiš je bio 200din. Za tih 260 komada sam "tražila" 3800, a dobila 4000 (znači oko 14din. po komadu). Dajem i popust na količinu, i bla-bla...ljudi se stalno cenkaju i srećna sam kad i toliko uzmem...nažalost. Moglo bi to i više, jer ipak je to i materijal i trud i vreme i živci. I onda neko dođe i kaže mi da sam preskupa. Al' dobro.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:22:55
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, brzo ce svakako desice se pa bilo kako UM, si 100%
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:26:50
|
|
|
|
bubulence
|
hihih Wiv pa u pravu si . Lelo od cega pravis suncokrete? od fondana?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:28:20
|
|
|
|
lelaigor
|
Wiv, tako i jar azmišljam kad me uhvati panika, da li ću u betaniji dobiti epidural. Beba mora da izađe i šta sad. Kako god. JAo UM šta se to dešava sa tobom!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:28:35
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Bogme, noćas u 2h sam se i ja već gubila. Nisam bila sigurna koja slova treba da napišem. Hvala vam svima puno. Ja to jako volim i baš uživam u tome. Ovde su mi mm i zaova pomogli dosta, jer sam se trudila da štancam, a kad bih ja morala da ustajem ili dohvaćam nešto stalno išlo bi jako sporo. Zaovi sam platila. Čak je i mm napravio neke suncokrete Sanjalice, nisam pogrešila, bakšiš je bio 200din. Za tih 260 komada sam "tražila" 3800, a dobila 4000 (znači oko 14din. po komadu). Dajem i popust na količinu, i bla-bla...ljudi se stalno cenkaju i srećna sam kad i toliko uzmem...nažalost. Moglo bi to i više, jer ipak je to i materijal i trud i vreme i živci. I onda neko dođe i kaže mi da sam preskupa. Al' dobro. lelo , ja mislim da ovo mnogo vise vredi nisam u tom svetu, pa ne znam kako se krecu cene, ali minimum bar duplo veca cena!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:32:08
|
|
|
|
lelaigor
|
Da, bubi, podloga i suncokreti su od fondana, a slova i stabljika od rojala. Ipo, i ja mislim, ali niko toliko neće da plati. KAd bi pogledala na mojoj stranici na fb-u šta pravim i da ti kažem koliko sam to naplatila, ne bi mi verovala. NAžalost.
< Poruku je uredio lelaigor -- 12.9.2014 20:39:03 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:35:43
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Da, bubi, podloga i suncokreti su od fondana, a slova i stabljika od rojala. Ipo, i ja mislim, ali niko toliko neće da plati. KAd bi pogledala na mojoj stranici na fb-u šta pravim i da ti kažem koliko sam to naplatila, ne bi mi verovala. NAžalost.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:36:10
|
|
|
|
wivern
|
Lelo i ja mislim da je ovo jeftino. Pa to ispadne nesto smesno po komadu, a toliki trud ulozen i vreme. Obaska materijal. I malo mi je smesan baksis od 200 din za ovo sto si napravila. Ovo je stvarno profi.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:40:12
|
|
|
|
lelaigor
|
PA jeste ali eto. NApisah gore i Ipo. I ovo im je skupo. (Šta uradih ja sa tim porukama, nek obriše neki mod... Ne znam šta radim više)
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:41:35
|
|
|
|
branki*
|
lelo,super je,bas si majstor koju tortu,bubi,napravi na kraju? da ne ispadne da davim...slike ne citiramo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:42:17
|
|
|
|
vonavoj
|
NApokon sama! Moji otisli kod svekijevaca za vikend! Zove me T i kaze "mama,nemoj da places,docicu ja,ja sam u Palanci,kod babe" Ovo je drugo razdvajanje za 3 godine,ali je sa mm,pa ne brinem..tamo ima sestre,jedna je 2 meseca mladja,a druga starija 10godina! Ceka me tona vesa,ali to cu sutra,danas cu da se banjam! lela,svaka cas_t,idi bre zeno,divim ti se! koliko je pipavo,za male pare..
< Poruku je uredio vonavoj -- 12.9.2014 20:43:39 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 20:43:02
|
|
|
|
17 joka
|
Lelo, ja se uvek divim svemu sto pravis, zato sam i rekla da se cuvas,a baksis koji si dobila samo vise trebas zaraditi za toliki trud i pozrtvovanje i ljubav prema toj umetnosti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?