Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 14:00:15
|
|
|
|
branki*
|
soni,dobrodosla u klub debelih zena devojke,ja odoh po dete u vrtic
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 14:00:33
|
|
|
|
bubulence
|
hej drugarke a da li se iko cuje sa erolinom??? jako me zanima sta je sa njenom VTO... bas bih voella da joj uspe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 14:01:35
|
|
|
|
soni
|
Hvala...I ja se nadamda ce nas puno biti....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 14:03:15
|
|
|
|
anita
|
Soni dobro nam dosla. Javi danas kako si prosla kod doktora.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 14:03:31
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lelo draga, bas puno radis. Nadam se da ces to uskoro zavrsiti i da ces se onda malo i odmoriti. Eco, divno za pokrete bebice. Ja jedva cekam pa makar me i mlatile Anita nama ce biti to zanimljivo a tebi jos i vise Ja sam sada 18 nedelja i jos nista. Cekam ih cekam. Ja sve gore spavam. Bole me kuk i noga na koju god stranu se okrenem. Najvise volim na ledjima ali nesto izbegavam zbog cirkulacije. Danas sam se naradila i odmah me boli stomak. Sada lezim i odmaram. Dosla mi zena da spremi stan pa joj dala i da pegla. Sada sam mirna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 14:17:25
|
|
|
|
anita
|
Sanjalice, Ja sam od jutros sva nesto smlacena. Lose se osecam, malo mi je muka, malaksala sam . Ja od jutros samo spremila rucak i to je to. Ostatak dana a i u pauzama dok sam spremala rucak sam u krevetu. I ja obicno spavam na strani i to vise levoj, ne znam zasto. Sto se tice pokreta i ja ih zeljno iscekujem. A volela bih da uskoro saznam i polove beba. Jel ces ici ti na 3d ili 4d uz?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:06:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Bubulence,di je ta kafa? Verka je na moru!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:12:25
|
|
|
|
plačljiva
|
Soni ,dobrodošla,pa gde si ti?E ko bih rekao da ću te ja dočekati na ovim temama ...A pre 3 godine smo se družile među trudilicama... Koja si nedelja i kako je bilo na prvom UZ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:15:54
|
|
|
|
wivern
|
Uuh zene usisah ja nekako sobu i sad pravim pauzu. Cini mi se da mi pocinju one pripremne kontrakcije, osecam neko lagano stiskanje, to nisam imala do sada. Znaci bliziiiii seeeeee, a ja ni kesu spremila nit znam u koju cu bolnicu...sjajno
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:20:04
|
|
|
|
plačljiva
|
Wivern ,draga kada beše termin?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:20:46
|
|
|
|
soni
|
Placljiva a ti si obcala za nadimak i nista :)..... Stigla sam...Rano je stvarno da mi bilo sta kaze...Oko 4 nedelje mali smoki, naravno ne cuje se srce pa mi je zakazao za 2 nedelje opet....Ne bih ja ni isla sada vec sam imala spiralu i zatrudnela odmah...Kaze da misli da sam zatrudnela prvi dan nakon skidanja spirale ...Evo nisam ni pocela da budem trudna a vec pocinje sekiracija, jedva cekam srce da cujem sada..sve da bude u redu... Ja sam od pola 6 na nogama..Isla na posao pa izasla ranije zabog ovoga..Cekam muza i cerku pa da rucamo i na neki rodjendan,a najradije bih spavala...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:21:09
|
|
|
|
bubulence
|
wiv jel mozes da biras bolnicu? Von pa kafa se vec hladi , pozuri . anita i bolje je da spavas na levom boku jer tako bebe imaju bolji dotok kiseonika. Moja Ema jos spava, a treba da idemo do poste i da uzmem sta mi treba za tortu... a cini mi se da ce pasti kisa i da nista necu uraditi. a ako danas ne podignem taj izvod iz poste mm ce me strpati u top jer mu treba da pravi madjarski pasos
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:24:23
|
|
|
|
plačljiva
|
Soni,htela sam da promenim nick,ali ne postoji način ovde na RR
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:29:25
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Draga Anita, razumem te u potpunosti. Ja sam do 16-e nedelje imala nesnosne mucnine. Ipak nosis tri bebice i normalno je da se i brze umaras i da te boli. Meni je moja dr radila 3d vec par puta ali mi ne naplati. Platila sam samo onaj u 12-oj nedelji. Prosli put i 4d isto nisam platila. Bilo je ipak rano za 4d pa cemo ponovo. Ja sam kod nje radila 3vto koje nisu uspele i ona kao da oseca neku griznju savesti. Jedan uz sam dobila i gratis. Godinu dana posle ona me se seca i svega sto je bilo. Inace je draga prema svim pacijentima. Kada ces ti na uz?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:31:14
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: soni Placljiva a ti si obcala za nadimak i nista :)..... Stigla sam...Rano je stvarno da mi bilo sta kaze...Oko 4 nedelje mali smoki, naravno ne cuje se srce pa mi je zakazao za 2 nedelje opet....Ne bih ja ni isla sada vec sam imala spiralu i zatrudnela odmah...Kaze da misli da sam zatrudnela prvi dan nakon skidanja spirale ...Evo nisam ni pocela da budem trudna a vec pocinje sekiracija, jedva cekam srce da cujem sada..sve da bude u redu... Ja sam od pola 6 na nogama..Isla na posao pa izasla ranije zabog ovoga..Cekam muza i cerku pa da rucamo i na neki rodjendan,a najradije bih spavala... Soni i ja mislim da je rano da se cuje srce. Kod mene se srce culo u 6 nedelji. Bez sekiranja sve ca da bude kako treba. Samo razmisljaj pozitivno. Sanjalice ja na kontrolu idem u utorak i valjda ce mi tada raditi i uz. Jedva cekam da vidim bebice.
< Poruku je uredio anita -- 12.9.2014 15:35:38 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:31:42
|
|
|
|
wivern
|
1.11 Bubi mogu da biram, ali mi je izbor spao na kliniku gde sam se zaklela da nikad vise necu uci (kod njih je siguran epidural jer se placa) i na zemunsku bolnicu odakle jos uvek nemam info za epi. Inace sam resila da necu bez epija, osim ako bas ne budem mogla.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:37:53
|
|
|
|
bubulence
|
Kod nas se srce culo u 7. nedelji. i sa Emom i sada sa ovom bebom. Wiv, ne razumem se bas u beogradske bolnice ali znam nekoliko devojaka koje su u Dragise Misovica dobijale epi bez problema...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:39:54
|
|
|
|
Ipokrisia
|
u Dragisi je guzva najveci problem, cula sam da postoji mogucnost zbog nedostatka mesta da upute trudnicu u drugo porodiliste...to je onako malo heavy...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:53:52
|
|
|
|
branki*
|
ja vam ne znam nista o tome.. kod nas sunce,zavrsili sa ruckom,raspremila..oko vesa se majem sad.i tako..jede mi se neki kolac
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 16:30:01
|
|
|
|
Trcosava
|
(n)Oblice kude ste? Ja sam danas imala šou sa mamom i karticom Šta se radi na estradi? Soni dobrodošla i ovdena
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 16:39:11
|
|
|
|
Jole84
|
Soni nek je sa srećom trudnoćaaa Anita hajde nam se pridruži na kafici u utorak sa nišlijkama?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 16:45:53
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Trco ja se vec zabrinula sto te nema Ja lezim i cekam da mi stigne rucak Stan je sada kao bombonica.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 17:04:01
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Soni nek je sa srećom trudnoćaaa Anita hajde nam se pridruži na kafici u utorak sa nišlijkama? Jole Pisala sam ranije mislim Ani13. U utorak idem na kontrolu i do firme. Nadam se da cu stici da dodjem jer mi je to u komsiluku. Javicu se svakako.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 17:08:46
|
|
|
|
Jole84
|
Važi se bilo bi lepo da te upoznamo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 17:44:37
|
|
|
|
branki*
|
moji otisli u setnju..mislila i ja,ali me mrzelo.dok se spremim,pa me zabole noge,i onda kad dodjemo sve navrat nanos-raspremaj se,kupaj bozu,ko ce sta da jede,uspavljivanje..ovako mogu natenane..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo mom detetu kojeg više nemaDanas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?