Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 14:00:15
|
|
|
|
branki*
|
soni,dobrodosla u klub debelih zena devojke,ja odoh po dete u vrtic
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 14:00:33
|
|
|
|
bubulence
|
hej drugarke a da li se iko cuje sa erolinom??? jako me zanima sta je sa njenom VTO... bas bih voella da joj uspe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 14:01:35
|
|
|
|
soni
|
Hvala...I ja se nadamda ce nas puno biti....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 14:03:15
|
|
|
|
anita
|
Soni dobro nam dosla. Javi danas kako si prosla kod doktora.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 14:03:31
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lelo draga, bas puno radis. Nadam se da ces to uskoro zavrsiti i da ces se onda malo i odmoriti. Eco, divno za pokrete bebice. Ja jedva cekam pa makar me i mlatile Anita nama ce biti to zanimljivo a tebi jos i vise Ja sam sada 18 nedelja i jos nista. Cekam ih cekam. Ja sve gore spavam. Bole me kuk i noga na koju god stranu se okrenem. Najvise volim na ledjima ali nesto izbegavam zbog cirkulacije. Danas sam se naradila i odmah me boli stomak. Sada lezim i odmaram. Dosla mi zena da spremi stan pa joj dala i da pegla. Sada sam mirna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 14:17:25
|
|
|
|
anita
|
Sanjalice, Ja sam od jutros sva nesto smlacena. Lose se osecam, malo mi je muka, malaksala sam . Ja od jutros samo spremila rucak i to je to. Ostatak dana a i u pauzama dok sam spremala rucak sam u krevetu. I ja obicno spavam na strani i to vise levoj, ne znam zasto. Sto se tice pokreta i ja ih zeljno iscekujem. A volela bih da uskoro saznam i polove beba. Jel ces ici ti na 3d ili 4d uz?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:06:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Bubulence,di je ta kafa? Verka je na moru!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:12:25
|
|
|
|
plačljiva
|
Soni ,dobrodošla,pa gde si ti?E ko bih rekao da ću te ja dočekati na ovim temama ...A pre 3 godine smo se družile među trudilicama... Koja si nedelja i kako je bilo na prvom UZ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:15:54
|
|
|
|
wivern
|
Uuh zene usisah ja nekako sobu i sad pravim pauzu. Cini mi se da mi pocinju one pripremne kontrakcije, osecam neko lagano stiskanje, to nisam imala do sada. Znaci bliziiiii seeeeee, a ja ni kesu spremila nit znam u koju cu bolnicu...sjajno
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:20:04
|
|
|
|
plačljiva
|
Wivern ,draga kada beše termin?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:20:46
|
|
|
|
soni
|
Placljiva a ti si obcala za nadimak i nista :)..... Stigla sam...Rano je stvarno da mi bilo sta kaze...Oko 4 nedelje mali smoki, naravno ne cuje se srce pa mi je zakazao za 2 nedelje opet....Ne bih ja ni isla sada vec sam imala spiralu i zatrudnela odmah...Kaze da misli da sam zatrudnela prvi dan nakon skidanja spirale ...Evo nisam ni pocela da budem trudna a vec pocinje sekiracija, jedva cekam srce da cujem sada..sve da bude u redu... Ja sam od pola 6 na nogama..Isla na posao pa izasla ranije zabog ovoga..Cekam muza i cerku pa da rucamo i na neki rodjendan,a najradije bih spavala...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:21:09
|
|
|
|
bubulence
|
wiv jel mozes da biras bolnicu? Von pa kafa se vec hladi , pozuri . anita i bolje je da spavas na levom boku jer tako bebe imaju bolji dotok kiseonika. Moja Ema jos spava, a treba da idemo do poste i da uzmem sta mi treba za tortu... a cini mi se da ce pasti kisa i da nista necu uraditi. a ako danas ne podignem taj izvod iz poste mm ce me strpati u top jer mu treba da pravi madjarski pasos
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:24:23
|
|
|
|
plačljiva
|
Soni,htela sam da promenim nick,ali ne postoji način ovde na RR
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:29:25
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Draga Anita, razumem te u potpunosti. Ja sam do 16-e nedelje imala nesnosne mucnine. Ipak nosis tri bebice i normalno je da se i brze umaras i da te boli. Meni je moja dr radila 3d vec par puta ali mi ne naplati. Platila sam samo onaj u 12-oj nedelji. Prosli put i 4d isto nisam platila. Bilo je ipak rano za 4d pa cemo ponovo. Ja sam kod nje radila 3vto koje nisu uspele i ona kao da oseca neku griznju savesti. Jedan uz sam dobila i gratis. Godinu dana posle ona me se seca i svega sto je bilo. Inace je draga prema svim pacijentima. Kada ces ti na uz?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:31:14
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: soni Placljiva a ti si obcala za nadimak i nista :)..... Stigla sam...Rano je stvarno da mi bilo sta kaze...Oko 4 nedelje mali smoki, naravno ne cuje se srce pa mi je zakazao za 2 nedelje opet....Ne bih ja ni isla sada vec sam imala spiralu i zatrudnela odmah...Kaze da misli da sam zatrudnela prvi dan nakon skidanja spirale ...Evo nisam ni pocela da budem trudna a vec pocinje sekiracija, jedva cekam srce da cujem sada..sve da bude u redu... Ja sam od pola 6 na nogama..Isla na posao pa izasla ranije zabog ovoga..Cekam muza i cerku pa da rucamo i na neki rodjendan,a najradije bih spavala... Soni i ja mislim da je rano da se cuje srce. Kod mene se srce culo u 6 nedelji. Bez sekiranja sve ca da bude kako treba. Samo razmisljaj pozitivno. Sanjalice ja na kontrolu idem u utorak i valjda ce mi tada raditi i uz. Jedva cekam da vidim bebice.
< Poruku je uredio anita -- 12.9.2014 15:35:38 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:31:42
|
|
|
|
wivern
|
1.11 Bubi mogu da biram, ali mi je izbor spao na kliniku gde sam se zaklela da nikad vise necu uci (kod njih je siguran epidural jer se placa) i na zemunsku bolnicu odakle jos uvek nemam info za epi. Inace sam resila da necu bez epija, osim ako bas ne budem mogla.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:37:53
|
|
|
|
bubulence
|
Kod nas se srce culo u 7. nedelji. i sa Emom i sada sa ovom bebom. Wiv, ne razumem se bas u beogradske bolnice ali znam nekoliko devojaka koje su u Dragise Misovica dobijale epi bez problema...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:39:54
|
|
|
|
Ipokrisia
|
u Dragisi je guzva najveci problem, cula sam da postoji mogucnost zbog nedostatka mesta da upute trudnicu u drugo porodiliste...to je onako malo heavy...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 15:53:52
|
|
|
|
branki*
|
ja vam ne znam nista o tome.. kod nas sunce,zavrsili sa ruckom,raspremila..oko vesa se majem sad.i tako..jede mi se neki kolac
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 16:30:01
|
|
|
|
Trcosava
|
(n)Oblice kude ste? Ja sam danas imala šou sa mamom i karticom Šta se radi na estradi? Soni dobrodošla i ovdena
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 16:39:11
|
|
|
|
Jole84
|
Soni nek je sa srećom trudnoćaaa Anita hajde nam se pridruži na kafici u utorak sa nišlijkama?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 16:45:53
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Trco ja se vec zabrinula sto te nema Ja lezim i cekam da mi stigne rucak Stan je sada kao bombonica.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 17:04:01
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Soni nek je sa srećom trudnoćaaa Anita hajde nam se pridruži na kafici u utorak sa nišlijkama? Jole Pisala sam ranije mislim Ani13. U utorak idem na kontrolu i do firme. Nadam se da cu stici da dodjem jer mi je to u komsiluku. Javicu se svakako.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 17:08:46
|
|
|
|
Jole84
|
Važi se bilo bi lepo da te upoznamo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 17:44:37
|
|
|
|
branki*
|
moji otisli u setnju..mislila i ja,ali me mrzelo.dok se spremim,pa me zabole noge,i onda kad dodjemo sve navrat nanos-raspremaj se,kupaj bozu,ko ce sta da jede,uspavljivanje..ovako mogu natenane..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo mom detetu kojeg više nemaDanas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?