Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:21:38
|
|
|
|
17 joka
|
I nista jos e Cakana sta nam radis
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:22:30
|
|
|
|
Modessty
|
Cakana bre ja još malo pa idem kući , a tamo nema kompjutera dok deca ne pospavaju
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:22:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Cakana zagorece mi rucak
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:23:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama cek cek da vidimo da l smo Torbi i ja zadrzale pzoiceij, da se menjamo Ne verujem da je Torbica na istoj poziciji..nije je bilo tako cesto . Ako dobijes torbu daces je ti Olgi sto se sekiras ?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:24:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne mogu ja, torba je za mustuluk da si pazljivo citala nista propustila ne bi
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:25:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Mod, javim ti na fejs pa će vidiš poruku Caki, drži ih do večeras u 12 u neizvesnosti
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:26:47
|
|
|
|
Cakana84
|
Tu je Cakana, nije emigrirala, ali spiska stvarno jos uvek nema. Programeri imaju mnogo posla, ne zamerite im.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:27:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ccccccc Cakana molim te povuci veze da Torbi bude druga zbog Olge, a i zbog mene E da i pitaj progranere jesu li im se svidele kiflice
< Poruku je uredio Unina mama -- 1.10.2014 14:29:44 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:28:51
|
|
|
|
mali_mis
|
Cakana salji programere u odvikavanje da malo dodju sebi
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:33:25
|
|
|
|
Bibilib
|
Pa tolko nagradnih igra, tolko ucesnika,naravno da su programeri zabagreli...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:34:43
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ccccccc Cakana molim te povuci veze da Torbi bude druga zbog Olge, a i zbog mene E da i pitaj progranere jesu li im se svidele kiflice Jos jednu turu da spremis, ove prosle se brzo ohladile. Mali mis, ja sam zrela za odvikavanje. Trco, da imam net kod kuce i da nije crko lapsitopsi, svasta bi bilo.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 1.10.2014 14:36:17 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:39:06
|
|
|
|
Trcosava
|
Već zrela za odvikavanj?? Auuuuuuuuuuu a ovo ti tek prva nagradna igra
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 15:22:08
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Tu je Cakana, nije emigrirala, ali spiska stvarno jos uvek nema. Programeri imaju mnogo posla, ne zamerite im. meni je bitno da si cakana prebrojala glasove za grudnjak,i sad mi je lakse,inace sam mislila da cu se poroditi juce,od stresa sad mi je svejedno!!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 15:38:30
|
|
|
|
Cakana84
|
Tananana stigao spisak.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 15:41:43
|
|
|
|
emicaa
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 15:47:09
|
|
|
|
vonavoj
|
i i i !
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 15:50:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja u pravom momentu na rr
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 15:56:46
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 15:57:25
|
|
|
|
Cakana84
|
Redosled nagrada u zavisnosti od plasmana: 1. Autorke (komplet suknja, bluza i narukvica) 2. Jellyfish Art torba 3. GINNA Fashion ( donji deo trenerke i majica) 4. Keprom Chicco paket 5. Movanas Dizajn slikane čarape (uzrast od 2-4 godina) 6. Keprom WOW paket 7. Movanas Dizajn slikane čarape (uzrast od 6-8 godina) 8. Takta Art Jewelry (ogrlica i narukvica) 9. Frajla Unikatni nakit (ogrlica i narukvica) 10. Keprom Chicco paket 11. Grape Accessories ogrlica i narukvica 12. Vanila kiss ogrlica 13. Keprom WOW paket 14. BranArt minđuše 15. Vanilla kiss ( narukvica i minđuše) 16. BranArt minđuše 17. Keprom Chicco paket 18. BranArt minđuše 19. BranArt minđuše 20. BranArt minđuše Tri najvrednija Ringerajina moderatora biće nagrađena specijalnim nagradama, među kojim su i vrećice za sreću koje daruje BranArt! Izaćićemo vam u susret da svoju nagradu menjate sa drugom članicom. Molim vas da se to ne pretvori u uzimala- davala i da mi nakon konačnog spiska sa nagradama ne šaljete naknadno u pp zahteve za promenu nagrade ili osobe kojoj šaljete. Javno objavite kome prosleđujete nagradu, ako se slažete sa vašom nagradom ne morate da pišete dodatni komentar. Na kraju, već sutra ujutru, ću objaviti konačan spisak dobitnik- nagrada i posle toga nema izmena.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 15:59:00
|
|
|
|
Cakana84
|
Tri moderatora koja osvajaju specijalne nagrade su: 1. branki RR 2. Modessty RR 3. Trcosava RR Devojke, čestitam od
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:00:20
|
|
|
|
dijana1*
|
jos samo spisak
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:00:21
|
|
|
|
vonavoj
|
za moderatorke!!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:00:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitam devojke
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:01:25
|
|
|
|
dijana1*
|
Trco, Branki, Mod cestitaaaaaaam
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:02:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Cesitam branki, Trco i Mod
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
jogaDJURICIda li ste u toku trudnoce isle na jogu ili neku dugu aktivnost?da (
18%)
ne (
82%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!