Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:31:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Emice , Wiw
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:31:37
|
|
|
|
mati
|
Ja mislim da ce moderatorke dobiti jedan pozlacen bic i tepalicu za prstice
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:34:57
|
|
|
|
Anoniman
|
cakana osedesmo
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:37:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cestitam moderatorke ! Cestitam devojkama! za trud i dosta saveta i lepih trenutaka.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:38:21
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Dobitnici od 6. do 20. mesta: 6. Keprom WOW paket- bubulence 7. Movanas Dizajn slikane čarape (uzrast od 6-8 godina)- serpica 8. Takta Art Jewelry (ogrlica i narukvica)- wyvern poklanja 17joki 9. Frajla Unikatni nakit (ogrlica i narukvica)- vonavoj 10. Keprom Chicco paket- anita 11. Grape Accessories ogrlica i narukvica- emicaa poklanja Wiv 12. Vanila kiss ogrlica- Žapkić 13. Keprom WOW paket- mali_mis 14. BranArt minđuše- Sanjalica1980 15. Vanilla kiss ( narukvica i minđuše)- mati 16. BranArt minđuše- Bibilib 17. Keprom Chicco paket- Misha i Ljisha 18. BranArt minđuše- lelaigor 19. BranArt minđuše- Peace*, prosleđuje svoju nagradu sledećoj po broju objava, a to je big mum. 20. BranArt minđuše- nata11 Čestitam I naravno prvih 5 5. Movanas Dizajn slikane čarape (uzrast od 2-4 godina)- Torbica poklanja Uninoj mami 4. Keprom Chicco paket- Klarita 3. GINNA Fashion ( donji deo trenerke i majica)- 17 joka poklanja Uninoj mami 2. Jellyfish Art torba- Unina mama poklanja Olgi RR 1. Autorke (komplet suknja, bluza i narukvica)- Mala Elena
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 2.10.2014 9:19:10 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:39:55
|
|
|
|
Anoniman
|
trebala sam manje da pisem, pobeze mi i trenerka i carape
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:40:06
|
|
|
|
wivern
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:40:49
|
|
|
|
anita
|
Devojke cestitam
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:41:12
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama trebala sam manje da pisem, pobeze mi i trenerka i carape Vidi sa Torbicom.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:41:32
|
|
|
|
Bibilib
|
Cestitam i ja svima... I meni pobeze set_ za bebu,tj decu
< Poruku je uredio Bibilib -- 1.10.2014 16:42:37 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:42:43
|
|
|
|
Anoniman
|
poslala sam joj poruku , ako bude htela, Olga ce dobije tombu sto bi rekla moja U
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:42:57
|
|
|
|
Modessty
|
Čestitam cure!! Hvala za nagradu šta god da je
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:43:04
|
|
|
|
17 joka
|
Cakana, mislim da Unina maama zelela trecu nagradu pa rekla sam da cu pokloniti ako ona zeli onda nagrada ide njoj
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:44:22
|
|
|
|
Klarita
|
Bas sam to htela, kao i Serpi, ispunise nam se zalje, a rekla bih da ce i Wiv izaci iz porodilista sa Grape ogrlicom Hvala beskrajno RR i sponzorima i non grate personama koje nas inspirisase da pisemo jos vise nastavljamo istim tempom, devojke se slazu, rekla bih UM, znala sam, ali nisam htela da te razocaram,a mislim da ce Torbi da se menja sa tobom
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:45:03
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv ti svoju proslije kome hoćeš,ja sam htjela da od nakita ako dobijem proslijedim nekoj trudnici i eto
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:46:23
|
|
|
|
serpica
|
Joko za trenericu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:47:29
|
|
|
|
bubulence
|
puh, zeznule me klarita i joka . salim se, cestitam devojke
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:48:39
|
|
|
|
mali_mis
|
Cestitam i prvim 5
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:53:34
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Wiv ti svoju proslije kome hoćeš,ja sam htjela da od nakita ako dobijem proslijedim nekoj trudnici i eto Emice, ti se odričeš nagrade? U čiju korist, da tako kažem. Slobodno napisi.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:55:29
|
|
|
|
serpica
|
Cestitam svima,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:58:58
|
|
|
|
emicaa
|
Cakana poklanjam je Wiv
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 16:59:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja prva! poklonicu komplet mami ako mi ne bude odgovarala velicina. Hvala sponzorima , Lesici, Cakani ... Mislila sam UM da ces biti na mom mestu, ali ozbiljno, ne lazem .Verovatno je mala razlika. Cestitam svima!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:00:24
|
|
|
|
Modessty
|
Žene oduševljavate me! Pa nisam videla do sada da su žene jedna drugoj ovako poklanjale nagrade!
< Poruku je uredio Modessty RR -- 1.10.2014 17:01:00 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:01:44
|
|
|
|
17 joka
|
Posto sam rekla da poklanjam onda moja nagrada ide Uninoj Mami
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:03:10
|
|
|
|
serpica
|
Joko svaka cast,kad ce da igras za sebe?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
ImeBarbaricaKoje vam je od ova dva imena lepse?Petra (
59%)
Anastasija (
41%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!