Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 10:28:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: wivern Vidi ovu UM, pa sta si umislila da si prva?!? cccc ja bih 3 ili peta, moze i 8 , ako budem prva tek ce da bude lom
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 10:29:00
|
|
|
|
17 joka
|
UM, moraces da palis i kafanu i kliniku cuj pa lako ces se sa nekiom dogovoriti da zamenis nagradu ako bude druga koju nezelis
< Poruku je uredio 17 joka -- 1.10.2014 10:40:01 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 10:34:52
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: wivern Vidi ovu UM, pa sta si umislila da si prva?!? cccc ja bih 3 ili peta, moze i 8 , ako budem prva tek ce da bude lom Tesko, onda si trebala moju taktiku da preuzmes. Prestanes da pises zadnjih 4-5 dana i nikako ne igras kaladont. Jos samo da vidim da li mi je i uspela taktika
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 10:36:46
|
|
|
|
Anoniman
|
ccccccc ako osvojis kulakopke, sto kaze moja U zzapalicu te sta ces kad me povukose ove novajlije, pa se uvati u kostac sa njima A koje mesto juris? Pa nesto nisam ni pisala, vise sma gledalal filmove
< Poruku je uredio Unina mama -- 1.10.2014 10:37:45 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 10:36:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja isto mislim, UM bila si najaktivnija, sto posto N1. Sad je gotovo da pravis lom!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 10:38:44
|
|
|
|
Anoniman
|
ma, da nb1 si ti to znam i bez Cakane ahahhahhahahhaah
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 10:42:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama ccccccc ako osvojis kulakopke, sto kaze moja U zzapalicu te sta ces kad me povukose ove novajlije, pa se uvati u kostac sa njima A koje mesto juris? Pa nesto nisam ni pisala, vise sma gledalal filmove Pa sto si to radila? Trebala si vise vremena da ostavis za intimu od 25 min
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 10:46:18
|
|
|
|
wivern
|
UM kakve hulahopke crne, pa di da gi metnem Grape i 11-o mesto
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 10:47:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena IZVORNA PORUKA: Unina mama ccccccc ako osvojis kulakopke, sto kaze moja U zzapalicu te sta ces kad me povukose ove novajlije, pa se uvati u kostac sa njima A koje mesto juris? Pa nesto nisam ni pisala, vise sma gledalal filmove Pa sto si to radila? Trebala si vise vremena da ostavis za intimu od 25 min] ahahah neki nemaju ni toliko
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 10:50:35
|
|
|
|
17 joka
|
Juu UM , cujes li moras duze da obavljas posao ahaha haos
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 10:52:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Za 25 min. moze svasta da se obavi... Ja bih bas volela da je UM broj 1
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:03:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
A predigra ?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:08:07
|
|
|
|
Modessty
|
Cakana trebalo je da uzmeš slobodan dan danas i da rezultate objaviš sutra Samo da im "vidim" face kad shvate da nema rezultata do sutra! što sam kvarna
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:17:07
|
|
|
|
emicaa
|
Mod svidja mi se ta tvoja zamisao
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:17:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod ili da danas da spisak prvih 20, preleminarne rezultate, a sutra glavne ahahahhaha
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:18:08
|
|
|
|
mali_mis
|
Mod odlicna zamisao Kad je frka, nema predigre
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:18:15
|
|
|
|
17 joka
|
mogu da zamislim koje bi to ludilo bilo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:18:26
|
|
|
|
Modessty
|
ma da da onih poslednjih 10 a prekosutra prvih 10
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:21:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Mod odlicna zamisao Kad je frka, nema predigre predrigu ne racunam u tih 25 to je samo keks Mod
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:45:45
|
|
|
|
Cakana84
|
Auuu koliko keksa. Mod, gora si od mene. Šalu na stranu, čekam listu još uvek. Imamo još objava danas, Keprom i Lifemedic paket, pridružite se na tim temama. A tu su i Paketi za trudnice i dete, C kuhinj, šaren dan danas, pun nagrada.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:51:11
|
|
|
|
17 joka
|
Cakana divno za puno nagrada ma cekamo mi polako nezuri ja pravim spisak pa odoh u kupovinu.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:53:55
|
|
|
|
Žapkić
|
http://youtu.be/R0gofzj4VP0
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:55:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bice puno posla, opravdacemo ako zakasnis !
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 11:56:13
|
|
|
|
Bibilib
|
Strpljivo cekamo Cakana ali tupkamo u mesto...
< Poruku je uredio Bibilib -- 1.10.2014 11:57:15 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 12:00:29
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić http://youtu.be/R0gofzj4VP0 zbog tebe me boli stomak jos vise
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.