Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 12:01:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka IZVORNA PORUKA: Žapkić http://youtu.be/R0gofzj4VP0 zbog tebe me boli stomak jos vise hahahaha sada je i mene poceo da boli od smejanja
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 12:09:15
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: 17 joka IZVORNA PORUKA: Žapkić http://youtu.be/R0gofzj4VP0 zbog tebe me boli stomak jos vise hahahaha sada je i mene poceo da boli od smejanja Hahahaah.... Šta sam ja- RR klovn???
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 12:26:55
|
|
|
|
Žapkić
|
Cakana hoce da emigrira Mislim da će Cakana da emigrira!!! Da ne bi gubila nerve ovde na svaka 3 minuta!!!
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 1.10.2014 13:28:31 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 12:38:50
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 12:44:06
|
|
|
|
Bibilib
|
Zapcic sve si opicena...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:10:30
|
|
|
|
serpica
|
Jel stigli rezultati?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:14:19
|
|
|
|
Klarita
|
Izgleda nisu A, i sto pa da gledamo kad svi znamo ko je prvi Sreca pa ima vise nagrada inace bi tek onda bio rat
< Poruku je uredio Klarita -- 1.10.2014 13:19:35 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:18:14
|
|
|
|
serpica
|
Klarita,nemo brines tek sledi uzbudjenje
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:22:07
|
|
|
|
Bibilib
|
da li vam se znoje dlanovi od uzbudjenja i da li ste primetile da nam nema ME?
< Poruku je uredio Modessty RR -- 1.10.2014 13:26:48 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:26:35
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib da li vam se znoje dlanovi od uzbudjenja i da li ste primetile da nam nema ME? ko kaže da je nema? Javila se jutros, vidla da nema rezultata i odperjala u nepoznatom pravcu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:27:03
|
|
|
|
Cakana84
|
Da sme citirala bih Klaritinu sliku. Još nema spiska, čim stigne idem da otpešačim u Evropu. Žapkić, hvala što si me potsetila.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:27:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Mozda je otisla da seta dete, a zaboravila da se cekira iz parka Samo nagadjam
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:27:52
|
|
|
|
lanajelena
|
Jel ovde dele eure kad je ovolika guzva
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:29:33
|
|
|
|
Bibilib
|
Videla sam je i ja jutos ali sad je nema...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:35:46
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sve čekam rezultati pa da skontam kome da proslijedim nagradicu,već imam par kandidata ali ne znam kome da dam nešto od nakita ako dobijem,ko se voli kitit
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:36:37
|
|
|
|
Klarita
|
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:41:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Mozda je otisla da seta dete, a zaboravila da se cekira iz parka Samo nagadjam ahhaha kao svakoga danan ahahahha Zapkic kraljice
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:44:10
|
|
|
|
anita
|
Klarita
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 13:51:11
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ja sve čekam rezultati pa da skontam kome da proslijedim nagradicu,već imam par kandidata ali ne znam kome da dam nešto od nakita ako dobijem,ko se voli kitit
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:01:24
|
|
|
|
Olga75
|
dobro iiiiiiii ? kome ide moja torba ? ja cu morati po dete , evo vreme je da ovi sto rade idu kucama a rezultata nemaaa
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:05:51
|
|
|
|
Anoniman
|
cek cek da vidimo da l smo Torbi i ja zadrzale pzoiceij, da se menjamo
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:13:44
|
|
|
|
serpica
|
Cakana?? Nema je jos? sto odmah da me stresira od prvog dana
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:19:02
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Tu sam Serpi, spominjemo te u temi Paket za trudnice: Oktobar 2014. Jaooo pa tek sam saznala...nikad nisam bila u toj temi,mozda kasnije
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 14:20:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Tu ste vi, sta cu ja nepozeljna ? Davala detetu kasicu, prala sudove, sad se spremamo da idemo na vakcinaciju.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.