lesica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (15.10.2014 20:04:21)
|
Svaki portal kako vreme odmiče raste i menja se, proširuje se. Što je potpuno normalno i očekivano. Samim tim nema mesta nekom žalu kako je to nekada bilo, jer nakon više godina postojanja je potpuno normalno da postoji razlika u odnosu na to kada je bilo prisutno 100, 1000 i sada kada je bezmalo 50 000 članova. Iz toga proističe da se prate želje i raspoloženje svih članova i u skladu sa tim da se menja neki pristup. Nekad će više preovladavati teme koje služe za razbibrigu, nekada konkretne teme, nekada će biti pošalice i po malo koškanja. U suštini, ono što se da primetiti je da većina članova je svesna pravila i poštuje ih a sada što se samih tema tiče ne mogu uvek isključivo biti aktivne teme vezane samo za bebe, decu, trudnoću, zatrudnjivanje. Zapravo sve te teme i jesu svakodnevno aktivne, ali trenutni sklop najaktivnijih članova ima malo veću/stariju decu primera radi pa ih neke druge stvari interesuju više ( mislim da je ovo svima jasno) Na RR ima gomila dobrih žena koje su uvek spremne da pomognu i daju svoj savet, međutim desi se da je pojedinima dosadilo stalno prepucavanje pa ponekad dođu do tačke ključanja i odreaguju. Meni kao administratoru je u interesu da se zaštite kvalitetni korisnici portala, u suštini svi korisnici, samim tim u svim svojim dosadašnjim odlukama a verujte mi i u svakoj svojoj budućuj, dobro sagledavam sve strane, prateći i ranije ponašanje i trenutno ponašanje svakoga, sa poprilično volje da svakog opravdam. Što se moderatora ovog portala tiče, i po pitanju njih sam prilično objektivna i direktna ( to one same najbolje znaju) ali isto tako i vrlo zadovoljna, i zaista smatram da je ekipa koja to obavlja fantastična. Ukoliko postoji ikakva zamerka na rad bilo koga od njih, u svakom trenutku mi se može poslati privatna poruka. A sada da se osvrnem na neke detalje prethodnih pojedinih prethodnih postova. Prvo- kao i u realnom životu nije nužno da nam se svi dopadaju, i da se volimo. Neko nam prija a neko ne. Svesni toga bar u virtuelnom svetu možemo da preskačemo sve ono što nam ne prija, i da ne ulazimo u konflikt, i ujedno da se međusobno ispoštujemo. Drugo- ne vidim razlog da se moderatori stalno pravdaju zbog nekih postupaka, isto tako da im se reči izvlače iz konteksta jer kao što rekoh mnoge odluke ipak donosim konačno ja, i to teška srca. Treće, ali možda i najbitnije- ni u kom slučaju neću dozvoliti da se vređaju moderatori ovog portala, u ovom slučaju Olga RR, jer više nego odlično rade posao onako od srca, jer je isti samo stvar njihove dobre volje i ljubavi prema ovom portalu, pa samim tim članica Merimic je kažnjena trajnim banom zbog vrlo ružne uvrede upućene Olgi. Četvrto, ali takođe vrlo bitno- više puta pomenuto otvaranje duplih naloga! Nedopustivo!!! Samim tim svaki dupli nalog će biti sankcionisan - još jednom da ponovim Na kraju, želim samo da se zahvalim svim članovima na jednoj ipak iznad svega divnoj atmosferi, na jednom divnom društvu bez obzira i na po koju trzavicu, živi smo ljudi na kraju kraja. A Ringeraja je bila, jeste i biće jedno posebno mesto gde će ipak većina da ne kažem svako , samo ukoliko to zaista želi, naći podršku, savet, utehu, smeh i po kojeg prijatelja. Ljubi vas lesica RR
|
|
|
|