doktorkakristal -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (14.10.2014 22:01:20)
|
ne vidim poentu postavljanja tvog komentara,ja nisam dugo clanica ali ovaj forum je moja druga kuca,ovde su zene koje su mi toliko bliske da imam osecaj da ih poznajem ceo zivot,mnogo mi je sam forum pomogao vezano za trudnocu ,kasnije i za sve nedoumice vezano za podizanje moje bebe.Sto se tice tih skakljivih ili tema koje su po tebi sprdnja mislim da nisi ni ovde u pravu,vecina tih tema je davno otvorena znaci negde po osnivanju foruma,tako da se i tad u njima pisalo,Za clanove ne bih rekla da se sprdaju,u svakom zitu ima kukolja,bilo je i tad ima i sad. Nije lepo sto si OLGU pomenula,zena je divna i jako pametna,veliki je saljivdzija ali nikog nikad nije uvredila,a taman posla da je potpaljivala vatru. Posto si i moderatore pomenula samim tim se i ja nadjoh prozvana,mi obavljamo svoj posao onoliko koliko to mozemo u skladu sa svojim obavezama,smatram da vrlo odgovorno radimo to ,kada je bilo potrebe za reagovanjem tada se reagovalo,ako se i nekad nasalimo to je krajnje dobronamerno. Ako ti se forum vise ne dopada ne moras ni dolaziti ok je da izneses svoje misljenje,ali je jako ruzno da prozivas nekog ili da spominjes nas kako ne radimo svoj posao kako treba. S postovanjem moderator doktorkakristal
|
|
|
|