Misha i Ljisha -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (15.10.2014 6:44:34)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Legnem u krevet i setim se da nisam napisala - kamo sreće da je više ljudi kao što je Olga,sjajan čovek,drug i inteligencija u esenciji,potpuno neopravdano prozvana.Njene sale i opaske su na mestu kao i saveti.Duhovitost je uvek odraz inteligencije,to ne ume svako. [sm=smiley20.gif] Ja sam ovde od trudnoce, od pocetka trudnoce sam iscitavala a prijavila sam se na rr tek u poslednjem tromesecju. Mogu iskreno da kazem da nije rr i ovih divnih zena ja ne znam kako bih izgurala prvu godinu zivota svog deteta[sm=smiley36.gif], pogotovo dojenje jer nisam imala podrsku svoje porodice ali su me zene ovde i te kako podrzale i savetovale, nakon toga uvodjenje cvrste hrane i cini mi se bez Peace, LO, Torbice i td (zaboravicu da napisem sve mame pa ajd tri vodece hehhee) ne znam kako bih utvrdila koja hrana smeta mom detetu, sta kad dati kako spremiti i td. Da mi nije prija Rosite mislila bih da nesto nije u redu sa mojim detetom jer se konstantno budila nocu, misilla sam da smo jedini sa takvim problemom, da mi nije prije jedne divne mame, brizne i kreativne s kojom mogu o svem i svacem da divanim ne bih nekad dane (a i noci) pregurala. Hvala rr i svim mamama. Ovde uglavnom vlada jedna mirna atmosfera i vrlo prijatna, navijajuca za svu decu i sve mame. Secam se pre godinu dana je bila jedna tema kad sam prvi put videla da se ovde neko svadja. Iskljucila sam se iz te teme. Glavnu akterku te teme ni sad ne volem, pre neki dan sam joj to i otvoreno rekla. Leptiric. Kako je sad na redu prozivanje eto i ja nju da prozovem. Da li mame ovde znaju inicijal imena njenog deteta, uzrast, da li je dete imalo grceve, kad je pocelo da sedi, prohodalo, da li je ova mama ijednom dosla da nahvali svoje dete ili da ga eto i pokudi (u smislu ne jede, ne spava, bolesno je i td) da li je ijednom dosla po savet (osim onda kad je jela tikvice pa je mislila da joj je cerka alergicna-imam pamcenje kao slon) da li ona ovde pise o roditeljstvu ili samo o svom sexy muzu i svojoj lepoti i svojim stavovima o seksualnosti???? E to meni smeta. Uvek unese pometnju medju zene ovde i toliko tvrdoglavo ponavlja svoje stavove kao da ceka da svi na kraju odustanu i kazu "DObro Leptiricu tvoja je poslednja u pravu si ako varas radi sexa nije strasno" i sl. Ja a verujem i mnoge mame ovde, znamo kad je cije dete bilo bolesno, da li im se svidja u vrticu ili ne, kad su izbili prvi zubici, ma znam da li neko dete ima zatvor ili nema, kao da decu i mame licno poznajem. Saosecam sa mnogim mamama (sa svim osim eto s jednom), bodrimo se, salimo se, brinemo se jedni za druge i ovaj forum je lepo mesto koje eto ukoliko ne budem banovana necu verovatno jos skoro napustiti (bar da izguram pubertet svog deteta ovde sa vama[sm=smiley31.gif]). Ovde sam naisla na mnogo saveta i to mnogo dobrih saveta, dobila sam potvrde citajuci samo da radim "dobar posao" kao roditelj kao i savete kako da se i ja popravim i kako dete da usmerim, vaspitam, podignem, brinem o njemu i td. Volim rr i tacno sam znala kad doticna dodje da ce ova tema biti aktuelna. A OLGU mi NE dirajte!
|
|
|
|