Misha i Ljisha -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (15.10.2014 20:53:15)
|
IZVORNA PORUKA: lidoje ono sto mi trenutno najvise bode oci je izjava, tj. prozivka, tj. pljuvanje Mise i Ljise na racun Leptirica... I podsjetilo me na to da, kad je Verolino rekla Jovici isto tako, sta misli o njoj bila je banovana! Ne pisem ja ovo da bi se Verolino vratila, i ako mislite da je tako, opet me bas briga, nego zbog toga sto je u poslednje vrijeme izrazeno to da samo pojedinci( koji btw imaju svoj stav) naj......ju, jer Boze moj nisu kao vecina na forumu... Ako procitate pazljivo ono sto sam ja napisala i odete u prethodnu temu i vidite raspravu izmedju Veroline i Jovice videcete da ja nikog nisam vredjala, nisam napisala nijednu ruznu rec upucenu zeni, nisam je vredjala kao osobu, kao majku ni kao zenu, dok su u raspravi izmedju Veroline i Jovice pale teske i pogrdne reci nazalost. Ja sam samo napisala svoje zapazanje, i eto javno rekla da mi se neko ne dopada. Kao sto sam vec napisala prosto bih mogla napraviti grafik svadjanja, banovanja i zatvaranja tema u zavisnosti od posecenosti date clanice. Svadju ne volim, a svadje se desavju nazalost u njenom prisustvu. Da li je to losa karma ili slucajnost to je tako. I opet naglasavam da je ovo porodicni portal na kojem treba prvenstveno da se pise o roditeljstvu a clanica je vrlo retko u tim temama sto mi je takodje bolo oci. Ja sam neko ko nema od koga da dobije savet. Nazalost. Nijedna moja prijateljica jos uvek nema decu, iz prve ruke nemam informacije, moja mama i sveki se ne secaju a plus i drugo je vreme i meni je ovaj forum iskreno nepresusan izvor informacija. Ja sam dosla ovde po informacije, ne da se svadjam ili bilo sta slicno a usput sam iskreno bar se nadam stekla i puno virtuelnih prijateljica. Kao sto rekoh ja ovaj forum volim i ne zelim ovde da citam prepucavanja
|
|
|
|