|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo)
17.9.2014 22:13:52   
Torbica
Joko duso, cu da ti siljnem jedno ovo moje cudo, necu ni primetiti da gi nema! Glavu gore mili i procitaj svoj tiker, tj tekst sa svoje slike user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 326
17.9.2014 22:18:05   
bubulence

IZVORNA PORUKA: 17 joka

pretuzno user posted image user posted image user posted image

user posted image .

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 327
17.9.2014 22:20:16   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Milagros

malo me pritisak baca,al kakvih dana ima-pjeva mi se..user posted image

Ahahahagaga. ....user posted image e super odgovor. ..ja moj ni ne merim , kapiram da je 170 sa 100, imam migrenu. U svakom slucaju -manje nervozno nego pojedine trudnjace .user posted image

(odgovor članu Milagros)
Direktna veza do poruke: 328
17.9.2014 22:22:48   
New Mom

IZVORNA PORUKA: New Mom

...umorno.

Copy paste.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 329
17.9.2014 22:24:04   
wivern

pretuzno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 330
17.9.2014 22:29:41   
17 joka
napisah post i kad ga obrisase

nisam tuzna zbog sebe
nego zbog nase drugarice Alex88
ona nazalost ima karcinom, user posted image nikad nece biti majka , imati svoje biolosko dete
rekla sam joj da se bori, da pristane na operaciju, da ce se oporaviti, usvojiti dete da mora biti boracuser posted image

ma duša me boli tuga neopisoiiva ovako se nisam osecala od kako mi je brat umrouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 331
17.9.2014 22:32:46   
wivern
I ja videla upravo..user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 332
17.9.2014 22:34:52   
big mum

napisah post i kad ga obrisase

nisam tuzna zbog sebe
nego zbog nase drugarice Alex88
ona nazalost ima karcinom, user posted image nikad nece biti majka , imati svoje biolosko dete
rekla sam joj da se bori, da pristane na operaciju, da ce se oporaviti, usvojiti dete da mora biti boracuser posted image

ma duša me boli tuga neopisoiiva ovako se nisam osecala od kako mi je brat umrouser posted image

Ona je srećna što ima tebe kao druga,boriš se zajedno sa njom-svaka ti častuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 333
17.9.2014 22:37:37   
17 joka
Wiv, ona je imala cak jednu trudnocu koja se nazalost zavrsila negde u 5 -6 mesecu, gledala je nazalost taj porodjaj

ma tuga mi je do nema

pokusala sam je nagovoriti, pricah joj svasta, da mi je sad tu da je zagrlim i nepustam
a danas je trebala poceti piti kontracepciju

boze koja surovost, koja nepravda.

nemam reci

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 334
17.9.2014 22:39:54   
Torbica
Joko user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 335
17.9.2014 22:40:30   
bubulence
jao Boze user posted image .
karcinom cega?
secam je se sa rr ali se nismo mnogo sretale... nadam se najboljem user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 336
17.9.2014 22:45:07   
wivern
Znam, sve znam Joko kuckale smo se na temi vto.. svasta je devojka prosla.
Samo polako, nista jos tu ne mora da znaci..

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 337
17.9.2014 22:45:29   
17 joka
Bubi radila je histeroskopiju imala je polip koji je 95% benigni a eto na zalost ona spada u tih 5%user posted image

cekali su taj Ph nalaz i tako receno joj je na konzilijumu operacija da sve vade ili....user posted image

Direktna veza do poruke: 338
17.9.2014 22:47:42   
Anoniman
Joko tesko je, ali mora da se bori, opaka je to bolest, iz licnog iskustva znam, ali predaje nemauser posted image user posted image

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 339
17.9.2014 22:48:15   
bubulence
ali ako operacija moze da resi onda je dobro. mislim nije dobro ali najbitnije je da ona izvuce zivu glavu a dete moze da usvoji, mnogo malisana ceka topli dom i roditelje...
samo neka ona bude ok... to je sada najbitnije...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 340
17.9.2014 23:02:48   
17 joka
Bubi sve sam joj ja to rekla,ali ona kaze da nece da nema snage da nemoze....

svom snagom se nadam da ce na to ipak pristati, koliko mi je tesko zbog njeuser posted image

ali borac je ona mora

Direktna veza do poruke: 341
17.9.2014 23:09:41   
bubulence
skupice snagu, mora... nadam se da ima podrsku muza, porodice... ona je mlada koliko se secam, zivot je pred njom, samo mora ovo da pobedi...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 342
17.9.2014 23:15:43   
17 joka
nadam se Bubi, svom svojom snagom se nadam da ce biti tako.user posted image

Direktna veza do poruke: 343
17.9.2014 23:28:36   
Ipokrisia
kuku meni pa zar od polipa sve to mora da se vadi user posted image

meni je Dr pre nekoliko dana na pregledu ugledala polip od 3mm, pitala sam je da li to nesto treba uklanjati ona mi rece ne, da ce se povuci sam od sebe, ali moze da se desi da prokrvari.Zato nisam smatrala da je to nesto opasno.Nadam se da ne moze stetiti trudnoci user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 344
17.9.2014 23:53:31   
17 joka
Ma Ipo. nemoj brigati 95% je zaista sve sto nije stetno tj benigno
ali eto ona radila histero. i PH nalaz tako pokazao. spada u taj mali procenat.

a ti draga rekla bi dr. da nesto treba nemoj se sekirati molim teuser posted image user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 345
18.9.2014 0:00:03   
Ipokrisia
pokazace valjda i papa kakva je situacija...jos uvek cekam.Ja kad sam cula da mi je rekla :"imamo polip" ja je odmah pitala da li je benigni ,a dr me zeza kaze jok maligni je...ali opet posto moze da krvari treba valjda te trudnice vise da se paze, u smislu da ne dobiju neku infekciju i slicno .

No, Jokice, kao sto si rekla, necu mnogo da brigam ako je vec rekla da nije opasno, umara me to da nad svim imam kontrolu,tako da idem sad da pajkim i sanjam nesto lepo user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 346
18.9.2014 0:02:55   
17 joka
naravno draga moja, lepo spavaj i sanjaj i pozdravi mi tog malog deckonjuuser posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 347
18.9.2014 0:17:00   
Žapkić
Smrznuto! Obula sam vunene čarape!user posted image Razmišljam o rukavicama kapi i šalu!user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 348
18.9.2014 8:13:53   
branki*
joko,sad procitah ovo sto si pisala..nisam imala pojma da je alex88 u toj situaciji..ne znam sta bih rekla..beznadje..nek joj da bog snage da istraje i da ide dalje.budi uz njuuser posted image

ja se osecam osamuceno...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 349
18.9.2014 8:49:11   
pipi_coco
Žao mi je alex88 ( ne poznajem je ali mi je nick poznat), a mora da se bori, jer život je borba. Joko prenesi joj da ove fine žene misle na nju i žele joj brzo ozdravljenje i svi snagu ovoga svjeta user posted image

Ja sam danas nekako tužna, depresivna, nemam snage ni volje, najradije bi se pokrila ušima po glavi i tako provela cijeli dan, imam osjećaj da bi mi tada bilo lakše user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here