|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo)
19.9.2014 21:09:47   
Didy
IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Unina mama

kao poslednje user posted image user posted image user posted image
bolje biti nesposoban,nezainteresovan,glup,smotan,lenjuser posted image user posted image

Zasto dragauser posted image

zbog nepostovanja i nezahvalnosti!

E, Von, ja sam prestala da se palim na takve stvari. Udahnem duboko i kažem samoj sebi - Iskuliraj. Sama znaš koliko vrediš, zabole te šta pojedinci misle i kako nešto komentarišu. E, a verovatno te žešće drmaju i hormoni. Gledam ti tiker, uđe ti u deveti. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 376
19.9.2014 21:12:53   
17 joka
Von, samo polakouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 377
19.9.2014 21:12:58   
vonavoj
ne bi se nervirala zbog drugih,nego zbog mm!! drmaju hormoni,obaveze,a mm bi ja dobro prodrmala!!!user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 378
19.9.2014 21:15:16   
Didy
To ja često samoj sebi kažem baš zbog mm - apropo onog tvog s fb od pre neki dan - A muž? Muž se umori na poslu.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 379
19.9.2014 21:16:48   
Anoniman
Ovako

KLIK

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 380
19.9.2014 21:18:15   
bubulence
von a da li ti njemu kazes da ti nesto smeta? da ti nesto treba?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 381
19.9.2014 21:20:43   
vonavoj
Sto vise pruzas,manje dobijas..nikako da se ofrkestim!
To ne shvatam!user posted image Ali naucicu vremenom! I ako me vecina shvata i makar pita kako mi je,on nista..podrazumeva se da sam jaka i da sve mogu!user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 382
19.9.2014 21:21:35   
vonavoj
IZVORNA PORUKA: bubulence

von a da li ti njemu kazes da ti nesto smeta? da ti nesto treba?

pricala...pisala..lepo,ruzno...nije se zapitao kako da mi pomogne,pridje..da resimo..
Sad sam odlucila da cutim narednih dana..

< Poruku je uredio vonavoj -- 19.9.2014 21:24:33 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 383
19.9.2014 21:22:54   
bubulence
verovatno si ga naucila da mozes... ali mora da ti pomaze, sta ces raditi kada dodje jos i beba... nekako moras da ga opasuljis

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 384
19.9.2014 21:23:21   
17 joka
Von i trebas da kazes sta ti smeta, skreni mu paznju na bilo sta.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 385
19.9.2014 21:25:05   
Sanjica26 RR
Bubi trebalo je da me podsetis za srecne ljudeuser posted image
IZVORNA PORUKA: bubulence

srecno... presrecno... pocinju mi srecni ljudi user posted image user posted image user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 386
19.9.2014 21:26:46   
bubulence
Sanjice mi ceo dan cekamo srecne ljude, ne treba nam podsetnik user posted image . sutra ti saljem poruku user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 387
19.9.2014 21:29:02   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: 17 joka

E o ovome govorim, listajte malo unazad. Necu vise komentarisati.

Von, Didy ... ja sam vec oguglala na to sta mm kaze ako je u pitanju sredjivanje stana-recimo nisam nesto dobro uradila. Ok kada stvarno nisam, tada priznajem, jer se vodim onim "ko priznaje pola mu se prasta " user posted image , ali kada je to zaista onako kako sam i zelela a on dodje i kaze da ne valja samo zato sto on tako smatra ili gleda iz drugog ugla, e to me izludi .user posted image
Osecam se manje vise prijatno. ..

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 388
19.9.2014 21:30:19   
vonavoj
Sad sam se okupala,isfenirala,opustila..isla sa cerkom u grad,na palacinku i bolje mi je..user posted image
Sto se vise opterecujem kako da resim problem,sve mi je teze...hormoni!user posted image user posted image

mala elene,moj ne vidi kad se sredi stan,operu sudovi,nikad nema zamerki,samo da neko drugi to odradi!!!user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 19.9.2014 21:31:23 >

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 389
19.9.2014 21:35:13   
Anoniman
Boli me levo uvo i cela leva strana glave,drmnula me promaja.Takodje me razbija ambrozija,kijanje,suzenje ociju,svrab ociju,kasalj

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 390
19.9.2014 21:38:03   
Didy
Von, Bubi je u pravu. Moraš da ga malo trgneš dok se ne porodiš da shvati da se obaveze duplaju kada dođe beba. Nemoj da ćutiš. Bolje viči nego da ćutiš, reci mu sve što te muči, biće tebi lakše, a njemu jasnije.
Mm i ja smo imali krizu kad se Sofija rodila. Zašto? Zato što je on navikao da ja sve mogu sama i da sam uvek u 5. brzini. A onda smo se preselili iz jednosobnog stana u kuću na sprat i rodila se Sofija. Mm je i dalje ostao u leru kao i do tada, a ja sam počela da pucam po šavovima jer je prosto bilo mnogo više obaveza. I kad sam tražila da nešto pomogne, on je govorio - Ja više od ovoga na mogu. Ili kao - Ne mora se danas usisavati. Ili - Ovo i ovo i ovo se ne mora peglati. I tako... Bilo je baš veselo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 391
19.9.2014 21:56:36   
vonavoj
Khm didy,to je ta situacija... bas tako,i za petu brzinu i za ler.. znaci ipak da vicem!!! Onda od sutra novi list..p

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 392
19.9.2014 22:06:51   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: mimahana

Boli me levo uvo i cela leva strana glave,drmnula me promaja.Takodje me razbija ambrozija,kijanje,suzenje ociju,svrab ociju,kasalj

I mene boli izgleda da je uzrok isti...user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 393
19.9.2014 22:13:41   
bubulence

Khm didy,to je ta situacija... bas tako,i za petu brzinu i za ler.. znaci ipak da vicem!!! Onda od sutra novi list..p

naravno da moras da vuces... evo, po stoti put cu pohvaliti mmm, stvarno mi mnogo pomaze. ali smo mi npr veceras sedeli i ja kazem : ujutro idemo na pijacu, onda ti ides na groblje da sredis, mi se vracamo peske. u povratku ides po moje lekove, mi spremamo stan i rucak, tebi ostavljam kupatilo i usisavanje i posle celo popodne uzivamo. znaci on zna sta mora sutra da uradi, kada zavrsi moze da ide gde hoce i radi sta hoce, ne zzanima me...
i svako vece se dogovaramo sta sutra MORA da se uradi, ako uradi jos nesto uz to (cesto vidi sam ako nesto treba, ne moram bas sve da crtam) odlicno, ali manje od dogovorenog ne moze...
eto, to ti je moj savet...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 394
19.9.2014 22:19:57   
17 joka

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

IZVORNA PORUKA: 17 joka

E o ovome govorim, listajte malo unazad. Necu vise komentarisati.

Von, Didy ... ja sam vec oguglala na to sta mm kaze ako je u pitanju sredjivanje stana-recimo nisam nesto dobro uradila. Ok kada stvarno nisam, tada priznajem, jer se vodim onim "ko priznaje pola mu se prasta " user posted image , ali kada je to zaista onako kako sam i zelela a on dodje i kaze da ne valja samo zato sto on tako smatra ili gleda iz drugog ugla, e to me izludi .user posted image
Osecam se manje vise prijatno. ..

a objasni meni o čemu pričaš?

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 395
19.9.2014 22:32:36   
Torbica
Bubi, svaka ti je zlatna.
Von, cekajuci da on procita, pitanje je sta ce "procitati", da ne kazem shvatiti a najzad i preduzeti. Ja isto glasno razmisljam, to je najbolja opcija, nema onog "sta je pesnik hteo da kaze..." Nema umetnicke slobode, ako shvati i sta ce da shvati. Samo ti lepo kroz osmeh serviraj - TO, TO, TO i TO... A sve na finjaka. Duso, molim te, mnogo bi mi znacilo, stvarno ne mogu/umorna sam/pomozi mi. Lepa rec i gvozdena vrata otvara. Bice dobro, budi mudra, ne svadjaj se, navuci vodu na svoju vodenicu, ljubim te

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 396
20.9.2014 1:03:53   
Žapkić
Nekkako ponosno... ne znam ni ja... Tina je bila večeras na svom prvom treningu... To je neka školica sporta za decu uzrasta od 4-7 godina. Nije u pitanju neki konkretan sport. Više kao neka rekreacija. Ja sam bila ouševljena pristupom trenera toj deci (treneri su , inače , moji dugogodišnji jako dobri prijatelji). A, takođe, oduševljena sam kako se ona snašla , s obzirom da su deca krenula pre mesec dana i većse poznaju međusobno.user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 397
20.9.2014 7:25:36   
Torbica
Odlicno!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 398
20.9.2014 7:30:51   
serpica
Malo pospano,ali dan obecava tako da cu biti bolje user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 399
20.9.2014 8:37:17   
vonavoj
ima i spisak sta treba da uradi,da ne bi bila zvocalo,ali nekad je dzabe,kad bi moglo sutra,kasnije..
nije tip da uradi,pa posle da uzivamo..sinoc sam mu rekla da legne ranije da bi ujutru radili,ostao je do 2..slusao muziku,znam da mu treba slobodnog vremena,ali ne treba preterivati!
Sad sam u miru jela,pijem kafu i budim ga..dosta je spavao!
A sinoc je sav ves opeglao,posle nedelju danauser posted image //zna za obavezu,ali je ostavlja!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here