Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:09:47
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: vonavoj kao poslednje bolje biti nesposoban,nezainteresovan,glup,smotan,lenj Zasto draga zbog nepostovanja i nezahvalnosti! E, Von, ja sam prestala da se palim na takve stvari. Udahnem duboko i kažem samoj sebi - Iskuliraj. Sama znaš koliko vrediš, zabole te šta pojedinci misle i kako nešto komentarišu. E, a verovatno te žešće drmaju i hormoni. Gledam ti tiker, uđe ti u deveti.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:12:53
|
|
|
|
17 joka
|
Von, samo polako
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:12:58
|
|
|
|
vonavoj
|
ne bi se nervirala zbog drugih,nego zbog mm!! drmaju hormoni,obaveze,a mm bi ja dobro prodrmala!!!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:15:16
|
|
|
|
Didy
|
To ja često samoj sebi kažem baš zbog mm - apropo onog tvog s fb od pre neki dan - A muž? Muž se umori na poslu.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:16:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovako KLIK
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:18:15
|
|
|
|
bubulence
|
von a da li ti njemu kazes da ti nesto smeta? da ti nesto treba?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:20:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Sto vise pruzas,manje dobijas..nikako da se ofrkestim! To ne shvatam! Ali naucicu vremenom! I ako me vecina shvata i makar pita kako mi je,on nista..podrazumeva se da sam jaka i da sve mogu!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:21:35
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: bubulence von a da li ti njemu kazes da ti nesto smeta? da ti nesto treba? pricala...pisala..lepo,ruzno...nije se zapitao kako da mi pomogne,pridje..da resimo.. Sad sam odlucila da cutim narednih dana..
< Poruku je uredio vonavoj -- 19.9.2014 21:24:33 >
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:22:54
|
|
|
|
bubulence
|
verovatno si ga naucila da mozes... ali mora da ti pomaze, sta ces raditi kada dodje jos i beba... nekako moras da ga opasuljis
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:23:21
|
|
|
|
17 joka
|
Von i trebas da kazes sta ti smeta, skreni mu paznju na bilo sta.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:25:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubi trebalo je da me podsetis za srecne ljude IZVORNA PORUKA: bubulence srecno... presrecno... pocinju mi srecni ljudi
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:26:46
|
|
|
|
bubulence
|
Sanjice mi ceo dan cekamo srecne ljude, ne treba nam podsetnik . sutra ti saljem poruku
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:29:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Von, samo polako E o ovome govorim, listajte malo unazad. Necu vise komentarisati. Von, Didy ... ja sam vec oguglala na to sta mm kaze ako je u pitanju sredjivanje stana-recimo nisam nesto dobro uradila. Ok kada stvarno nisam, tada priznajem, jer se vodim onim "ko priznaje pola mu se prasta " , ali kada je to zaista onako kako sam i zelela a on dodje i kaze da ne valja samo zato sto on tako smatra ili gleda iz drugog ugla, e to me izludi . Osecam se manje vise prijatno. ..
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:30:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Sad sam se okupala,isfenirala,opustila..isla sa cerkom u grad,na palacinku i bolje mi je.. Sto se vise opterecujem kako da resim problem,sve mi je teze...hormoni! mala elene,moj ne vidi kad se sredi stan,operu sudovi,nikad nema zamerki,samo da neko drugi to odradi!!!
< Poruku je uredio vonavoj -- 19.9.2014 21:31:23 >
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:35:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Boli me levo uvo i cela leva strana glave,drmnula me promaja.Takodje me razbija ambrozija,kijanje,suzenje ociju,svrab ociju,kasalj
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:38:03
|
|
|
|
Didy
|
Von, Bubi je u pravu. Moraš da ga malo trgneš dok se ne porodiš da shvati da se obaveze duplaju kada dođe beba. Nemoj da ćutiš. Bolje viči nego da ćutiš, reci mu sve što te muči, biće tebi lakše, a njemu jasnije. Mm i ja smo imali krizu kad se Sofija rodila. Zašto? Zato što je on navikao da ja sve mogu sama i da sam uvek u 5. brzini. A onda smo se preselili iz jednosobnog stana u kuću na sprat i rodila se Sofija. Mm je i dalje ostao u leru kao i do tada, a ja sam počela da pucam po šavovima jer je prosto bilo mnogo više obaveza. I kad sam tražila da nešto pomogne, on je govorio - Ja više od ovoga na mogu. Ili kao - Ne mora se danas usisavati. Ili - Ovo i ovo i ovo se ne mora peglati. I tako... Bilo je baš veselo.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 21:56:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Khm didy,to je ta situacija... bas tako,i za petu brzinu i za ler.. znaci ipak da vicem!!! Onda od sutra novi list..p
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 22:06:51
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: mimahana Boli me levo uvo i cela leva strana glave,drmnula me promaja.Takodje me razbija ambrozija,kijanje,suzenje ociju,svrab ociju,kasalj I mene boli izgleda da je uzrok isti...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 22:13:41
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Khm didy,to je ta situacija... bas tako,i za petu brzinu i za ler.. znaci ipak da vicem!!! Onda od sutra novi list..p naravno da moras da vuces... evo, po stoti put cu pohvaliti mmm, stvarno mi mnogo pomaze. ali smo mi npr veceras sedeli i ja kazem : ujutro idemo na pijacu, onda ti ides na groblje da sredis, mi se vracamo peske. u povratku ides po moje lekove, mi spremamo stan i rucak, tebi ostavljam kupatilo i usisavanje i posle celo popodne uzivamo. znaci on zna sta mora sutra da uradi, kada zavrsi moze da ide gde hoce i radi sta hoce, ne zzanima me... i svako vece se dogovaramo sta sutra MORA da se uradi, ako uradi jos nesto uz to (cesto vidi sam ako nesto treba, ne moram bas sve da crtam) odlicno, ali manje od dogovorenog ne moze... eto, to ti je moj savet...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 22:19:57
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena IZVORNA PORUKA: 17 joka Von, samo polako E o ovome govorim, listajte malo unazad. Necu vise komentarisati. Von, Didy ... ja sam vec oguglala na to sta mm kaze ako je u pitanju sredjivanje stana-recimo nisam nesto dobro uradila. Ok kada stvarno nisam, tada priznajem, jer se vodim onim "ko priznaje pola mu se prasta " , ali kada je to zaista onako kako sam i zelela a on dodje i kaze da ne valja samo zato sto on tako smatra ili gleda iz drugog ugla, e to me izludi . Osecam se manje vise prijatno. .. a objasni meni o čemu pričaš?
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2014 22:32:36
|
|
|
|
Torbica
|
Bubi, svaka ti je zlatna. Von, cekajuci da on procita, pitanje je sta ce "procitati", da ne kazem shvatiti a najzad i preduzeti. Ja isto glasno razmisljam, to je najbolja opcija, nema onog "sta je pesnik hteo da kaze..." Nema umetnicke slobode, ako shvati i sta ce da shvati. Samo ti lepo kroz osmeh serviraj - TO, TO, TO i TO... A sve na finjaka. Duso, molim te, mnogo bi mi znacilo, stvarno ne mogu/umorna sam/pomozi mi. Lepa rec i gvozdena vrata otvara. Bice dobro, budi mudra, ne svadjaj se, navuci vodu na svoju vodenicu, ljubim te
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 1:03:53
|
|
|
|
Žapkić
|
Nekkako ponosno... ne znam ni ja... Tina je bila večeras na svom prvom treningu... To je neka školica sporta za decu uzrasta od 4-7 godina. Nije u pitanju neki konkretan sport. Više kao neka rekreacija. Ja sam bila ouševljena pristupom trenera toj deci (treneri su , inače , moji dugogodišnji jako dobri prijatelji). A, takođe, oduševljena sam kako se ona snašla , s obzirom da su deca krenula pre mesec dana i većse poznaju međusobno.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 7:25:36
|
|
|
|
Torbica
|
Odlicno!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 7:30:51
|
|
|
|
serpica
|
Malo pospano,ali dan obecava tako da cu biti bolje
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 8:37:17
|
|
|
|
vonavoj
|
ima i spisak sta treba da uradi,da ne bi bila zvocalo,ali nekad je dzabe,kad bi moglo sutra,kasnije.. nije tip da uradi,pa posle da uzivamo..sinoc sam mu rekla da legne ranije da bi ujutru radili,ostao je do 2..slusao muziku,znam da mu treba slobodnog vremena,ali ne treba preterivati! Sad sam u miru jela,pijem kafu i budim ga..dosta je spavao! A sinoc je sav ves opeglao,posle nedelju dana //zna za obavezu,ali je ostavlja!
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.