Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 11:13:32
|
|
|
|
anci kv
|
dremovno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 11:30:03
|
|
|
|
branki*
|
vec danima dremovno,pospano,umorno...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 11:39:28
|
|
|
|
anita
|
Tužno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 13:59:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR vec danima dremovno,pospano,umorno... isto, ali ti si , a ja sam samo umornaaaaa
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:01:40
|
|
|
|
jabudic
|
Sinusitisno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:05:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: branki RR vec danima dremovno,pospano,umorno... isto, ali ti si , a ja sam samo umornaaaaa a ti se pripremas za isto to . pomalo zabrinuta zbog Eminog stomacica a presrecna jer smo resili nesto sto smo dugo cekali...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:08:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi sto zbog stomacica?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:14:57
|
|
|
|
bubulence
|
zato sto se vec neko vreme zali na stomacic, da je boli. to traje danima. danas je mlao imala i proliv ali ne znam da li je zbog toga moglo danima tako da je boli... odvela bih je sutra kod dr
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:17:02
|
|
|
|
Anoniman
|
malo oft . i unu danima boli, i ima redju stolicu, ali nas dr. kaze da je to zbog uha jer joj je bas pognojilo, i primamo inekcije
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:21:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kako mi je juce los dan bio, danas se osecam super.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.9.2014 14:30:56 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:25:19
|
|
|
|
emicaa
|
Danas sam baš baš depresivna...mislim da nisam nikad do sad bila ovakva
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:31:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjice Emice
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 15:16:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bolesno ..... Emice , ja mislim da je to od rr...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 15:18:30
|
|
|
|
branki*
|
je l se nesto desilo,emice ili samo onako?
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 16:25:18
|
|
|
|
emicaa
|
Ma onako me uhvatilo,sustiglo me ne spavanje,Teodorina nervoza a svekrva na godišnjem da je malo uzme...malo sam se sad ispričala sa kumom pa sam bolje,pomaže razgovor.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 16:28:18
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Danas sam baš baš depresivna...mislim da nisam nikad do sad bila ovakva sutra je novi dan
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 16:48:29
|
|
|
|
Anoniman
|
happy
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 16:54:48
|
|
|
|
eca89
|
Veselo, nasmija me bubi posteno hvala joj
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 17:12:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Veselo, nasmija me bubi posteno hvala joj Takodje, zato sam i napisal ovaj prethodni post, kraljica
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 17:16:33
|
|
|
|
17 joka
|
umorno, nervozno i pokislo
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 17:17:15
|
|
|
|
amelia
|
Tuzno..
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 17:56:19
|
|
|
|
Milagros
|
malo me pritisak baca,al kakvih dana ima-pjeva mi se..
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 17:58:34
|
|
|
|
Žapkić
|
Pospano... smoreno...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 20:06:24
|
|
|
|
Torbica
|
Odlicno, puna sam entuzijazma, ali i adrenalina...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:10:28
|
|
|
|
17 joka
|
pretuzno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.