Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 11:13:32
|
|
|
|
anci kv
|
dremovno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 11:30:03
|
|
|
|
branki*
|
vec danima dremovno,pospano,umorno...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 11:39:28
|
|
|
|
anita
|
Tužno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 13:59:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR vec danima dremovno,pospano,umorno... isto, ali ti si , a ja sam samo umornaaaaa
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:01:40
|
|
|
|
jabudic
|
Sinusitisno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:05:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: branki RR vec danima dremovno,pospano,umorno... isto, ali ti si , a ja sam samo umornaaaaa a ti se pripremas za isto to . pomalo zabrinuta zbog Eminog stomacica a presrecna jer smo resili nesto sto smo dugo cekali...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:08:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi sto zbog stomacica?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:14:57
|
|
|
|
bubulence
|
zato sto se vec neko vreme zali na stomacic, da je boli. to traje danima. danas je mlao imala i proliv ali ne znam da li je zbog toga moglo danima tako da je boli... odvela bih je sutra kod dr
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:17:02
|
|
|
|
Anoniman
|
malo oft . i unu danima boli, i ima redju stolicu, ali nas dr. kaze da je to zbog uha jer joj je bas pognojilo, i primamo inekcije
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:21:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kako mi je juce los dan bio, danas se osecam super.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.9.2014 14:30:56 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:25:19
|
|
|
|
emicaa
|
Danas sam baš baš depresivna...mislim da nisam nikad do sad bila ovakva
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 14:31:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjice Emice
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 15:16:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bolesno ..... Emice , ja mislim da je to od rr...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 15:18:30
|
|
|
|
branki*
|
je l se nesto desilo,emice ili samo onako?
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 16:25:18
|
|
|
|
emicaa
|
Ma onako me uhvatilo,sustiglo me ne spavanje,Teodorina nervoza a svekrva na godišnjem da je malo uzme...malo sam se sad ispričala sa kumom pa sam bolje,pomaže razgovor.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 16:28:18
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Danas sam baš baš depresivna...mislim da nisam nikad do sad bila ovakva sutra je novi dan
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 16:48:29
|
|
|
|
Anoniman
|
happy
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 16:54:48
|
|
|
|
eca89
|
Veselo, nasmija me bubi posteno hvala joj
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 17:12:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Veselo, nasmija me bubi posteno hvala joj Takodje, zato sam i napisal ovaj prethodni post, kraljica
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 17:16:33
|
|
|
|
17 joka
|
umorno, nervozno i pokislo
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 17:17:15
|
|
|
|
amelia
|
Tuzno..
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 17:56:19
|
|
|
|
Milagros
|
malo me pritisak baca,al kakvih dana ima-pjeva mi se..
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 17:58:34
|
|
|
|
Žapkić
|
Pospano... smoreno...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 20:06:24
|
|
|
|
Torbica
|
Odlicno, puna sam entuzijazma, ali i adrenalina...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:10:28
|
|
|
|
17 joka
|
pretuzno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.