Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:05:37
|
|
|
|
Anarunika
|
Ja odustajem od nagradne igre jer nemam nikakve šanse da dostignem rezultat prve tri takmičarke ( ni prvih deset), iako mi trebaju i kolica i sedište i hranilica :-) Čestitam korisnicama Wivern i 17Joki i molim ih da mi odgovore na koji način su uspele da osvoje toliko bodova! Ja nemam puno vremena da sedim za kompijuterom a zbog ovoga sam se stvarno potrudila :-) I da ceo dan klikćem na ikonice ne bih mogla da postignem rezultat koji ste vas dve postigle za jedan dan! Ako može neki savet za neku narednu nagradnu igru . Hvala,i još jednom SVAKA ČAST ! :-)
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:17:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Wiki je negde pisala već kako brže do poena, e sad što se to ne čita...
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:22:11
|
|
|
|
Trcosava
|
I gola da se kupa u Terazijskoj česmi i da se dere ''hvala ringeraja!!!'' IZVORNA PORUKA: bubulence bez zezanja, wiv svaka cast, bas navijam da pobedis i da svoju bebu vozas u rr kolicima
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:23:39
|
|
|
|
adulence
|
Ahahahhaha...bas navijam za wiv!!!! IZVORNA PORUKA: Trcosava RR I gola da se kupa u Terazijskoj česmi i da se dere ''hvala ringeraja!!!'' IZVORNA PORUKA: bubulence bez zezanja, wiv svaka cast, bas navijam da pobedis i da svoju bebu vozas u rr kolicima
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:26:11
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR I gola da se kupa u Terazijskoj česmi i da se dere ''hvala ringeraja!!!'' IZVORNA PORUKA: bubulence bez zezanja, wiv svaka cast, bas navijam da pobedis i da svoju bebu vozas u rr kolicima Nemas frke, prosetacu i knezom gola, no samo polako ima jos ihahahahaaaaj da se igra..sve je moguce pa i stomacni virus
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:29:53
|
|
|
|
lesica
|
Nemoj stomačni virus, molim te... sve ostalo dolazi u obzir Navijam žene, i svaka vam čast
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:32:28
|
|
|
|
wivern
|
Lesice pa imala sam ga juce i rastavljala se od zivota..a onda sam prenela mm i sad mogu na miru da nastavim da klikcem racunar je samo MOJ Usput me je sad u svom bunilu pitao "da ja nemam ebolu"
< Poruku je uredio wivern -- 15.8.2014 11:33:21 >
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:34:45
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: wivern sve je moguce pa i stomacni virus
< Poruku je uredio Peace* -- 15.8.2014 11:35:33 >
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:35:49
|
|
|
|
wivern
|
Genijalno
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:37:04
|
|
|
|
Peace*
|
Nije tema, ali jesi bolje? Ja više ne jurim 100x u wc, al kad odem, tih 1x, katastrofa!
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:40:22
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika Ja odustajem od nagradne igre jer nemam nikakve šanse da dostignem rezultat prve tri takmičarke ( ni prvih deset), iako mi trebaju i kolica i sedište i hranilica :-) Čestitam korisnicama Wivern i 17Joki i molim ih da mi odgovore na koji način su uspele da osvoje toliko bodova! Ja nemam puno vremena da sedim za kompijuterom a zbog ovoga sam se stvarno potrudila :-) I da ceo dan klikćem na ikonice ne bih mogla da postignem rezultat koji ste vas dve postigle za jedan dan! Ako može neki savet za neku narednu nagradnu igru . Hvala,i još jednom SVAKA ČAST ! :-) vec sam napisala sedis i klikces beskonacno , bey citanja Wiv i ja navijam ya tebe samo nemoj vise da se bakces s virusi
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:40:25
|
|
|
|
wivern
|
Gladna kao vuk, ali super ovako. U wc nisam isla od juce Joko prenela sam ga dalje
< Poruku je uredio wivern -- 15.8.2014 11:42:21 >
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:44:38
|
|
|
|
Peace*
|
Meni je lubenica prijala.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:46:02
|
|
|
|
Ana13
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Drage moje, problem sa ikonicama je sređen. Ko ne želi da se takmiči može da se odjavi i neće se više pojavljivati. Naravno, ako nešto primetite da nije u redu javite. Srećno takmičarkama. nije bas sredjen.Ja se odjavljujem,a ono i dalje tu.Nerviram se kad mi se nacrta ikonica preko necijeg posta.A jos me i ono ljubicanstveno juri sa strane.Kad odem na odustani,samo mi ponisti prethodne bodove i opet krecem od nule
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 11:55:03
|
|
|
|
Ana13
|
Eeee,sad je ok.Nema ga vise Wiv,samo napred
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 12:57:29
|
|
|
|
Cakana84
|
Info od programera: Ikonice se pojavljuju ako se korisnik odjavi, pa prilikom sledeceg logovanja promeni browser, ili se desi da promakne neka sesija. Upravo su i na tome zavrsili, tako da se nadam da neve biti vise problema.
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 12:59:14
|
|
|
|
Ana13
|
Opet me ukljuciste u takmicenje Sad se kao za inat ikonice pojavljuju samo preko postova.
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 13:00:44
|
|
|
|
Ana13
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Info od programera: Ikonice se pojavljuju ako se korisnik odjavi, pa prilikom sledeceg logovanja promeni browser, ili se desi da promakne neka sesija. Upravo su i na tome zavrsili, tako da se nadam da neve biti vise problema. Niti se odjavljujem,niti menjam browser
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 13:02:26
|
|
|
|
lesica
|
Ana13, vidiš kako sistem zna da su ovo sve stvarčice koje ti trebaju Vidiš kako je uporan da te natera da igraš Šalu na stranu, prijavićemo ponovo.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 13:06:22
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Opet me ukljuciste u takmicenje Sad se kao za inat ikonice pojavljuju samo preko postova. Opusti se malo, treba vremena sistemu da prihvati promene.
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 13:16:36
|
|
|
|
Ana13
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ana13, vidiš kako sistem zna da su ovo sve stvarčice koje ti trebaju Vidiš kako je uporan da te natera da igraš Šalu na stranu, prijavićemo ponovo. hahaha,ovo sam i ja pomislila Nego me mrzi da klikcem Cakana,opustena sam ja,nego volim ovaj smajli ,a nemam cesto prilike da ga koristim
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 13:22:49
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 IZVORNA PORUKA: lesica RR Ana13, vidiš kako sistem zna da su ovo sve stvarčice koje ti trebaju Vidiš kako je uporan da te natera da igraš Šalu na stranu, prijavićemo ponovo. hahaha,ovo sam i ja pomislila Nego me mrzi da klikcem Cakana,opustena sam ja,nego volim ovaj smajli ,a nemam cesto prilike da ga koristim
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 13:23:51
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: Ana13 IZVORNA PORUKA: lesica RR Ana13, vidiš kako sistem zna da su ovo sve stvarčice koje ti trebaju Vidiš kako je uporan da te natera da igraš Šalu na stranu, prijavićemo ponovo. hahaha,ovo sam i ja pomislila Nego me mrzi da klikcem Cakana,opustena sam ja,nego volim ovaj smajli ,a nemam cesto prilike da ga koristim Ako se opet neko pozali ja cu
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 13:44:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Ako se opet neko pozali ja cu Cakana jenna spešli za ti u skladu sa ovim zadnjim smajlijem KLIK
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 15.8.2014 13:45:57
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 nije bas sredjen.Ja se odjavljujem,a ono i dalje tu.Nerviram se kad mi se nacrta ikonica preko necijeg posta.A jos me i ono ljubicanstveno juri sa strane.Kad odem na odustani,samo mi ponisti prethodne bodove i opet krecem od nule Ana, samo lupi refresh pa će se makne negde drugde - ja sam odustala od odustajanja. Nego zar nisu programeri iz Slo?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?