|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR...
13.8.2014 7:05:05   
serpica

IZVORNA PORUKA: vikiveki

I meni je drago i volela bi da Joka ili Wiw pobede jer su redovno na forumu,jer se strašno nerviram kada u nekoj nagradnoj igri vidim da je pobedio neko ko ima 4 ili 5 objava

user posted image slazem se,ali imam neki osecaj da ce i ovog puta biti tako,i sve ovo sto sam napisala nije se odnosilo na "nase" zene,vec na one 1,2,3 sto rece Verka.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 176
13.8.2014 7:10:14   
Dada81
Moram da napisem.. Mene je jutros muz raznezio,ja ustala,jedva gledam,on u radnom odelu ,upaljen laptop i klikce.I kazem,mu da ostavi,zao mi ,(radi tezak posao) a ja ga malo organizovala za ovo (sta cu kad pise porodicno takmicenjeuser posted image ).Kaze on meni-Mozda bi i ostavio da nije ono malo pile tamouser posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 177
13.8.2014 8:16:58   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: serpica

I meni je drago i volela bi da Joka ili Wiw pobede jer su redovno na forumu,jer se strašno nerviram kada u nekoj nagradnoj igri vidim da je pobedio neko ko ima 4 ili 5 objava

user posted image slazem se,ali imam neki osecaj da ce i ovog puta biti tako,i sve ovo sto sam napisala nije se odnosilo na "nase" zene,vec na one 1,2,3 sto rece Verka.

Ovo je bila poenta svog onog mog pisanija

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 178
13.8.2014 8:44:21   
wivern
Zene ja igram sa dva racunara ( u zavisnosti od toga gde se nalazim)ali nikada u isto vreme. Internet mi je odlican i usla sam u fazon saltanja stranica. Ne citam nista, na zalost, i retko imam mogucnost da nesto napisem. Oci nemam vise, jer sam zaludna trudnica koja osim skolice za trudnice ne radi nista. user posted image
Mislim da bi dva prozora na racunaru samo usporavala skupljanje, jer se gubi vreme na saltanju izmedju prozora. E da, i dosta vremena ustede precice na tastaturi, cisto da znate. Ko dosta koristi komp to zna, jedna ruka mis, druga precice

< Poruku je uredio wivern -- 13.8.2014 8:52:59 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 179
13.8.2014 8:56:15   
branki*
ma,da, mogu poeni da se skupe samo ako imas vremena i brz net.pa ,ja sam prvog dana skupila preko 6000 poena,a plus sam i pisala i citala i bila sa bozom...tako da ko juri poene,samo neka klikce i ne cita i ne pise nista,ali da su prve dve stavke ispunjene,vreme i net.mada sam se ja smorila posle prvog dana,muka mi od kliktanja i dosadno mi je.tu sam na rr po ceo dan,ali vise volim da citam i pisem.
srecno!

< Poruku je uredio branki -- 13.8.2014 8:59:26 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 180
13.8.2014 9:03:35   
wivern
Branki, sva sreca pa se brzo skupe poeni, ondaimam vremena i da odmorim malo user posted image .
I taman da ujutru iscitam sve sto sam propustila na rr user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 181
13.8.2014 9:05:06   
branki*
ajde,navijamouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 182
13.8.2014 9:07:36   
adulence
Zene avaka vam cast,volim sto nase zenice vode...a wivern ova kolica bi ti super pristajala...hehehhe

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 183
13.8.2014 9:07:38   
bubulence

takodje, i uopste nema veze na koji nacin i na koliko kompica klikcu, samo neka pobede nase zene

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 184
13.8.2014 9:10:27   
nina26
Kako da sklonim ove ikonice sto mi stalno izlaze? Ja se ne takmicim, i sto puta sam pritisnula, 'odustani' i izjavila da ne zelim da ucestvujem i opet mi izlaze poeni ? Imam ih ukupno 3, wauuuuuuuuuuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 185
13.8.2014 14:20:52   
Cakana84
Drage moje, problem sa ikonicama je sređen. Ko ne želi da se takmiči može da se odjavi i neće se više pojavljivati. Naravno, ako nešto primetite da nije u redu javite.

Srećno takmičarkama. user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 186
13.8.2014 23:33:27   
Dada81
Ajde sad priznajte -ili imate 6 ruku ili bolju opremu od Cukenbergauser posted image
Koja je tajna,ajde odajte mi Branki ,Wiv,Viki..bar pola tajne ,svejedno ono pola mozda i ne skonta Bosankauser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 187
13.8.2014 23:39:02   
wivern
Tajna je u zglobu user posted image ..
brz net, dobar komp i kliktanje do besomucnosti, i naravno nema citanja nicega na rr..
Zatupeh nacisto a gde je jos 17 dana kliktanja...

Honey, I'm Home

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 188
13.8.2014 23:43:46   
Dada81

IZVORNA PORUKA: wivern

brz net, dobar komp i kliktanje do besomucnosti, i naravno nema citanja nicega na rr..

user posted image Sto je puno,puno je, ja sam vec user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 189
13.8.2014 23:45:38   
wivern
A zaboravih da ti kazem najvaznije- da si skroz zaludna tj bez obaveza. Ja sam zaludna matora trudnica kojoj pomazu i sveki i mama tako da imam vremena na pretek user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 190
13.8.2014 23:51:43   
Dada81
Dobro ti je to,samo lagano i uzivaj ,neka pomoci user posted image Nego,vi vodece,mozete malo i da odahnete,mislim da je nemoguce stici,postavile ste previsoke kriterijume,ovako ne stignem ni sa muzem porazgovaratiuser posted image
Nego u pravu si za ne citanje po temama,ali ja to ne mogu,a da ne govorim sto uzivam deliti vreme sa decicom.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 191
14.8.2014 1:47:06   
17 joka

IZVORNA PORUKA: wivern

identicno
otupeh, ukocih se i ocoravicu nacisto

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 192
14.8.2014 8:50:45   
wivern
Joko posle ove igre komp me nece videti neki duzi period user posted image ali zato hoce ocni lekar i fizioterapeut zbog upale tetive (to sam vec imala od igrica pre par godina user posted image )

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 193
14.8.2014 10:44:04   
17 joka
Wiv, e takodje user posted image

mada sta ja imam sto sam fizioterapeut kad sama sebe nemogu izmasirati radim samo vezbice da se malo opustim

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 194
14.8.2014 12:31:21   
Peace*
Prva na spisku ima SAMO 23500 klikova više od mene! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 195
14.8.2014 12:46:28   
wivern

IZVORNA PORUKA: Peace*

Prva na spisku ima SAMO 23500 klikova više od mene! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pocrvenecu user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 196
14.8.2014 12:48:24   
Peace*
I treba! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 197
14.8.2014 12:51:18   
wivern
Jos mi sad i dr zabranila da izlazim naolje po suncu...znacikliktacu do besvesti user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 198
14.8.2014 12:54:22   
bubulence

sta je to... ako se njoj npr ukoci ruka, ugine mis ili nesto slicno a ti narednih 6 dana provedes samo klikcuci velike su sanse da je stignes user posted image .
bez zezanja, wiv svaka cast, bas navijam da pobedis i da svoju bebu vozas u rr kolicima user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 199
14.8.2014 12:57:02   
wivern

IZVORNA PORUKA: bubulence

sta je to... ako se njoj npr ukoci ruka, ugine mis ili nesto slicno a ti narednih 6 dana provedes samo klikcuci velike su sanse da je stignes user posted image .
bez zezanja, wiv svaka cast, bas navijam da pobedis i da svoju bebu vozas u rr kolicima user posted image

Bez zezanja pre par godina mi je otisla tetiva na ruci od igranja igrica user posted image sad kad bilo staa radim trebalo bi da nosim steznik, sto ja naravno ne radim. Posle ovog kliktanja ce mi otici i dupe od sedenja i kicma.

ako se njoj npr ukoci ruka,

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here