Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 20:36:11
|
|
|
|
Olga75
|
ja predpostavljam da je igranje sa vise racunara i jednog naloga opako varanje , kao i igranje sa vise pretrazivaca ili vise prozora ali tu je addministrator koji ce sankcionistati svako krsenje pravila i varanje mislim nije ok igrati sa jednog naloga i nekoliko racunara , prozora ili cega god daj , pa to je tacno ajde da se ne izrazavam jedva cekam da se administrator javi i sankcionise svako krsenje pravila
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 20:42:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Gledaj, realno ne može niko nekom da zabrani da igra sa posla i od kuće, moja poenta je bila u istovremenoj aktivnosti sa dve IP/MAC adrese.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 20:43:08
|
|
|
|
Olga75
|
pa i moja , igranje sa dva - tri racunara istovremeno , ili sa vise prozora je varanje , gnusno varanje
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 20:44:21
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: Verolina Ja se ne takmicim, pa je ova Crio kockica pocela da mi ide na zivce kad klikni ovde otvori jezicak ima opcija odustani i onda ne trci vise ako ne zelis da se takmicis i smeta ti Jao, super, evo ugasila sam Pa opet se pojavljuje i meni. odustala sam i dalje je tu i nervira me jer samo sa telefona ulazim na forum i onda ne mogu da procitam sta me zanima ili kad pritisnem dugme za pretrazivacdo iznemoglosti mi izbacuje tu kocku
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 20:46:22
|
|
|
|
Olga75
|
i meni se stalno vraca i nervira me sto mi trci , valjda ce zapamtiti da ne ucestvujem
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 21:52:17
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja predpostavljam da je igranje sa vise racunara i jednog naloga opako varanje , kao i igranje sa vise pretrazivaca ili vise prozora ali tu je addministrator koji ce sankcionistati svako krsenje pravila i varanje mislim nije ok igrati sa jednog naloga i nekoliko racunara , prozora ili cega god daj , pa to je tacno ajde da se ne izrazavam jedva cekam da se administrator javi i sankcionise svako krsenje pravila Ja nisam mogla da udjem sa mob na RR jer se nisam odjavila sa racunara a bila sam vani,nije mi bila namera da varam samo sam htela da ispratim nesto,medjutim RR se otvoria ali nisam mogla da kliknem ni na jednu kockicu,cak nije htelo ni temu da mi otvori,tako da mislim da na taj nacin ne moze da se vara... ili se ja varam?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 21:53:58
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Gledaj, realno ne može niko nekom da zabrani da igra sa posla i od kuće, moja poenta je bila u istovremenoj aktivnosti sa dve IP/MAC adrese. Znaci,to je ta caka ,ja sam mislila do malo pre,da se to i ne moze, da te ne moze prijaviti 2x.. Ispala sam Bosanka ,opet Jeste varanje,slazem se,ali eto neko je pre skontao,snasao se..
< Poruku je uredio Dada81 -- 12.8.2014 21:54:57 >
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 21:56:40
|
|
|
|
lesica
|
Sve se lako da proveriti, a ovaj vid igre je još i najlakši za proveru Zato igrajte se lepo i ne brigajte.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 21:57:05
|
|
|
|
Verolina
|
Ma samo neka osvoji neko nas, sta ima veze da li s posla ili drugojacije Ja bih licno volela da kolica osvoji neka trudnicica i da se bebac voza u njima.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 22:02:29
|
|
|
|
Torbica
|
Meni normalno radi na telefonu dok je comp uključen.Samo ne mogu da se igram ovako,radije iskoristim to vreme da čitam i proćaskam. Nek pobede najbolje!
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 22:04:44
|
|
|
|
serpica
|
Opet kazem svaka cast zenama sa ovolikim bodovima,ali ako je tako onda je jasno i odakle toliki broj bodova.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 22:04:48
|
|
|
|
Dada81
|
Tacno tako,sve zenice koje su blizu nagrade ,na neki nacin poznajem i bice mi drago ko god osvoji ,sto Vero rece pa kako god.U pravilu o nag. igri cini mi se da nije navedeno da se to ne sme ili treba pazljivije procitati. Na kraju krajeva,ja bih iskreno onako ako je bilo takmicenje prvi put.Bila sam odusevljena,sve smo se ''borile''dosta sam zena videla i njihovu decicu tako. U drugoj ''borbi''nisam stigla ucestvovati da ne bude nasa RR na drugom mestu,ali sam povremeno dolazila.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 22:11:03
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: serpica Opet kazem svaka cast zenama sa ovolikim bodovima,ali ako je tako onda je jasno i odakle toliki broj bodova. Serpi, ništa to ne mora da bude tako. Prosto ima žena koje imaju više vremena, lepo iščitahu pravilnik u kome je jasno da svako otvaranje stranice nosi novu ikonicu, samim tim i novi bod. Prosto na Ringeraji postoji jako, ali jako puno stranica što na forumu, što među rubrikama, na kraju taman i da svaki put radite refresh na stranici, ponovo će se učitati. Na kraju kraja, igrajte se, a proveru validnosti ostavite onima koji su plaćeni za to, a to su programeri, i ne brigajte. Zaista, možda ima žena koje održavaju trudnoću, ne rade, ili jednostavno imaju dovoljno vremena, pa su po ceo dan na RR, a onda popodne prepuste sve to suprugu.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 22:15:03
|
|
|
|
lanica82
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Gledaj, realno ne može niko nekom da zabrani da igra sa posla i od kuće, moja poenta je bila u istovremenoj aktivnosti sa dve IP/MAC adrese. Da, i ja sam na ovo mislila. To bi mi logično bilo OK, šta ima veze gde si ako ti lično igraš sa svog naloga. A isto je očigledno nepravilno (ako je moguće) da si istovremeno na dva mesta - IP adrese Ne bi bilo loše da organizator ipak da jasan stav oko ovih tehničkih pitanja i detalja.
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 23:01:30
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR i meni se stalno vraca i nervira me sto mi trci , valjda ce zapamtiti da ne ucestvujem Hoće, programeri rade na sankcionisanju greške. Mislim da će sutra to biti rešeno.
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 23:18:32
|
|
|
|
mamica 91
|
Moj sinak i ja i tako provodimo besane noci, nece covek da spava, taman cemo imati cime da se zanimamo... prvi put da se igramo na ringeraji...
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 12.8.2014 23:57:32
|
|
|
|
serpica
|
Les draga uspela sam da udjem sa mob dok mi je i racunar bio na RR i kliknula sa oba i priznali se bodovi, samo sam htela da probam i vidim da li moze,znaci moze da budes ulogovan sa vise racunara na svoj nalog i tako sakupljas bodove? Jel se to priznaje? Ne zelim da ispravljam kriv drine i onako nemam nikakve sanse,rekoh samo da pitam jer onda mi postaje jasno kako za tako kratko vreme skupiti toliko bodova.
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 13.8.2014 0:25:24
|
|
|
|
17 joka
|
ja sam skupljala sa kompa i lap topa, jer komp dok ucita jednu stranicu na lap topu mogu pet tako da slobodno mozete smanjiti bodove nije mi problem , mislim nije fer naravno ali drugacije ne bih imala ni cetvrtinu bodova svakako meni je svejedno, ja ovo svakako neradim za sebe
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 13.8.2014 0:36:12
|
|
|
|
serpica
|
joko upravo to i kazem nije moguce ne samo ti nego i svi mi ostali da sakupimo toliko bodova sa jednog uredjjaja,to je trebalo da se naglasi ili se podrazumevalo,ali svakako nije fer.Ja sam sad odjavila racunar i koristim mob. Prosta racunica evo,10 drugarica x 2 uredjaja to je 20:1 recimo,eto to je onih 10000:1000 bodovva,ma ne da nema sanse nego nema teorije. nagrada je za bebe i decu i apslutno je ne bitno cije je dete neka mu na zdravlje sluzi,ali aj daa budemo fer i da zaista obradujemo tu decicu.
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 13.8.2014 0:41:59
|
|
|
|
17 joka
|
ma Šerpi imam komp pri crkavanje i lap top,a nista drugo i ono vec mi muka od ovoga ja kazem kako je , pa ako se skinu bodovi neka i ko god da dobije nagradu meni drago ne samo sad nego u bilo kom takmicenju i nagradjivanju
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 13.8.2014 0:43:24
|
|
|
|
Verolina
|
Joka i Wiv vode...meni je to sasvim ok Dokle god nije anonimus 1, 2, 3....A i tad ne bih mogla da uticem, ali ne bi mi bilo drago, ovako....gurajte. U ratu, ljubavi i borbi za kolica sve je dozvoljeno
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 13.8.2014 0:48:08
|
|
|
|
17 joka
|
Verkic ja samo hocu tu hranilicu, ali mislim sve da cu odustati i otici kupiti tako mi lakse nego ovo ali boricu se pa kako bude
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 13.8.2014 0:51:19
|
|
|
|
Verolina
|
Samo spartanski napred i klikci Koliko lepe nagrade deli RR bice ih za sve aktivne korisnike.
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 13.8.2014 0:53:30
|
|
|
|
vikiveki
|
I meni je drago i volela bi da Joka ili Wiw pobede jer su redovno na forumu,jer se strašno nerviram kada u nekoj nagradnoj igri vidim da je pobedio neko ko ima 4 ili 5 objava
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 13.8.2014 1:30:40
|
|
|
|
17 joka
|
evo za 40 min sam skupila jos 500 bodova citavo vece igram samo sa lap topa znaci moze da se skupi brzo samo ako se ima vremena i dobar internet a ja nazalost imam sv vreme ovog seta,a rado bih bila u kozi Viki,Tije,Torbice itd. koje imaju decurlije i mnogo obaveza
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?