Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:21:33
|
|
|
|
nata11
|
A ja sam sve mislila da ona ima vec bebu.
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:26:31
|
|
|
|
17 joka
|
ima dvoje i sad bi trebala krajem sep. da se porodi
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:28:27
|
|
|
|
serpica
|
Jaooo Nato mnogo te voliiim
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:32:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Mamice nije veruj znamo ko bi znao da jeste Nato ko bi znao, imate neku tajnu
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:34:40
|
|
|
|
17 joka
|
imamo jos od nag. igre
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:34:44
|
|
|
|
Klarita
|
I ja htela isto da pitam Mrzim kad sam neobavestena
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:34:55
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Mamice nije veruj znamo ko bi znao da jeste Nato ovo je znam nekog ko zna nekog ? kad se pojavila imala je samo jedan post bas je druzeljubiva kad je tako brzo sklopila drugarstva
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:36:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita I ja htela isto da pitam Mrzim kad sam neobavestena Pa kad me ignorises po temama ako znas s kim se stalno cujem a? Pa pitaj sestro slatka....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:37:45
|
|
|
|
17 joka
|
Olga Wiv zna njenu zaovu pa bi znala
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:39:19
|
|
|
|
wivern
|
Ma kakva tajna. Ja sam javno pitala zenu zasto joj ne pomaze tetka Vesna...ja znam tetku njene dece
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:39:42
|
|
|
|
Olga75
|
aaaaaaaa, ja vec u cudu i pocela da proklinjem svoju asocijalnu prirodu meni trebalo vise od pola godine da krenem da se druzim ovde
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:41:44
|
|
|
|
wivern
|
Beograd je malo selo...malooooo
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:41:48
|
|
|
|
Klarita
|
ahahahahahahaha, Olga, opet me zasmejavas Serpi, kasno Marko na Kosovo stize...sad cu te jurim samo onog maleckog sto se koprca po krevetac da uljuljkam i stizem
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:44:18
|
|
|
|
17 joka
|
a kako je jos ispljuvala tu zenu Olga kako si mogla da pomislis tako nesto Cccccc koliko dugo je bila clan a nije pisala
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.9.2014 22:55:05
|
|
|
|
Klarita
|
A, da nam date link do te teme sta cu kad volim sta cu
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 23.9.2014 0:03:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ma kakva tajna. Ja sam javno pitala zenu zasto joj ne pomaze tetka Vesna...ja znam tetku njene dece Ccccc sama si kriva sto nisis osvojila kolica, kad pricas po selu o nagradama na ringeraji, cccc, sledeci put jezik za zube Ajd sad da cujem ko zna rodajke od malu , da ga kritikujem sto nam je dovuce, pa se Klarita plasi I frizider da otvori, a ja klimu ne gasim
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 23.9.2014 0:12:34
|
|
|
|
17 joka
|
ja neznam bas nikog
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 23.9.2014 0:30:42
|
|
|
|
Klarita
|
I po gradu kad cujem ime strecam se sva sam ko na trnci
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 23.9.2014 0:34:27
|
|
|
|
17 joka
|
Klarita nemoj mnogo da se podatresas moze da ti skodi
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 23.9.2014 0:35:58
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, cuti ja ne podnosim klimu, vise volim da se cvrlim, blago si ga UM, ona klimu ne iskljucuje
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 23.9.2014 0:48:21
|
|
|
|
17 joka
|
nemam ni ja klimu a i nepodnosim je ali imam ventilator nabavih ga pre neki dan da sve lepo oduva
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 23.9.2014 10:15:17
|
|
|
|
Cakana84
|
Joko , konačno je stigla nagrada.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 23.9.2014 10:16:13 >
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 23.9.2014 10:29:01
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nego ženske, gde nam je Ludachica? bas bezveze
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 23.9.2014 10:30:09
|
|
|
|
Bibilib
|
Cestizam
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?