Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 21.8.2014 22:17:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Wiw , Joko bez predaje. A psle Danijevih blizanaca tu hranilicu da koristi Jokina beba Navijam za vas!Ludacica je aktivna http://www.ringeraja.rs/korisnik/ludachica/aktivnosti/
< Poruku je uredio Unina mama -- 21.8.2014 22:18:31 >
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 21.8.2014 22:31:31
|
|
|
|
Dada81
|
Izgleda onda da je Ludacica odavno tu i ''regularan''clan.I kada vidim ovako decicu,pa i ja bih pruzila svima.I nije mi zao da neko kome ovako potrebno,osvoji. Doduse,retko kome ne treba.Ali i po meni,treba da na neki nacin''znamo ''tu osobu,a to mozemo samo njenim postovima..
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 21.8.2014 22:34:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 .Ali i po meni,treba da na neki nacin''znamo ''tu osobu,a to mozemo samo njenim postovima.. I ja sam za ovo! Ljudi mi ovde delimo i stvari koje na glas nikada ne bismo rekli! Tako da sam ja uvek za nase clanice sa kojima svakodnevno delimo misli , osescanja, srecu i tugu!
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 21.8.2014 23:00:14
|
|
|
|
Dada81
|
Dunjci samo ''normalnija'' pravila, ako moze to ko od vas uticati. Neka traje ovoliko,nema veze,samo druga pravila,pisanje po temama,citanje tekstova,pa pitanja neka iz tih tekstova..Kao sto Serpi rece,mozda nesto malo za razmsljanje.Toliko ima lepih tema ovde.Valjda ne preterujem sada sa ovom pricom A,evo,Davida (pre nekih vise od sat) koji sada vec uveliko spava.Kaze,-daj mama da skupim i ja neku slicicu.Brzo je odustao I nisam mu rekla da mase,to je od srca.A,najvise mu se svidja ova reklama mace desno.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 8:25:23
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Izgleda onda da je Ludacica odavno tu i ''regularan''clan.I kada vidim ovako decicu,pa i ja bih pruzila svima.I nije mi zao da neko kome ovako potrebno,osvoji. Doduse,retko kome ne treba.Ali i po meni,treba da na neki nacin''znamo ''tu osobu,a to mozemo samo njenim postovima. Da ima cijele 3 objave i to na nagradnim igrama. Ni meni stvarno nije žao da dobije nagradu neko ko stvarno ulaže sebe u RRa ne ovako.Jednostavno nije fer.Ali sponzor je odredio pravila igre a portal je samo posrednik i ne može da ih mijenja. Nadam se da će sledeća nagradna igra imati malo drugačija pravila tipa da imaju neka vremenska ograničenja. Da traju od 07-22h i da se bodovi osvajaju kao što smo već navele objavljivanjem postova i aktivnim učestvovanjem.Te da se može pisati da naviše 2 IP adrese.Kuća i posao. A ne ovako ovde je očito da učestvuje više osoba jer je prosto nemoguće da neko non stop bude prisutan na portalu i munjevito napreduje. Wiw i Joko samo napred navijam za vas
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 9:11:44
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Devojke, Cryo Save će do kraja godine podeliti još lepih nagrada, tako da će biti još zanimljivih takmičenja, ne brinite Sorry baut nikad vise, zena igra 24h bez prestanka ja to sebi vise ne zelim da radim. Posle jucerasnjeg sedenja od 14 sati za kompom ne zelim. Kuckam lagano do kraja jer vec imam ogradicu i to cu odrzavati samo. Joko navijam za hranilicu
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 11:15:26
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv,nije posteno nije stvarno, ja sam nocas ostala budna da vidim dokad ce kucati i evo je budna i dalje i klikce. nije fer da ti dobijes ogradicu ,ako odustanes odustacu i ja,ja sam samo nocas rekla zar je ovo vredno zdravlja psihofizickog nije i bas se uzasno osecam,jako razocarano ako bude sledeca igra ja cu vam samo reci par stvari koje bi trebali uraditi pre pocetka sledece igre
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 11:28:06
|
|
|
|
wivern
|
Joko nisam ja odustala, ja se borim za ogradicu Ja samo necu vise da sedim satima ispred kompa i da se jurim sa vetrenjacama. Evo je fotka jutros u 2.00 kad sam ja posle 14 sati otisla na spavanje I evo je fotka od jutros kad sam ustala Zena je za 7 sati nakucala 7 000 kliktanja sto znaci da nije ni spavala. Ja sa tim necu ni da pokusavam da se takmicim, zadovoljna sam i onim sto imam.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 11:47:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Baš mi je žao što je na kraju,mada još nije kraj,sve ovako ispalo...mnogo lepše i zanimljivije je bilo kada smo imali nagradne igre u kojima se računao broj objavljenih postova,ali šta da se radi,ja klikćem koliko mogu,došla sa posla i upalim RR i prosto ne mogu da verujem da neko tolikom brzinom može da postigne toliko....biće i drugih igara na RR ,ovde je uvek zanimljivo,upoznajemo dosta novih ljudi,razmenjujemo iskustva i ponekad se igramo Wiv i Joko uzdamo se u vas,vi ste naši predstavnici i zato ne odustajte sad pred finisem
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 11:49:00
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, posle toliko sati ona je bas koncentrisana da na svaki sat bude 1000 bodova neznam kliktacu i ja do kraja kad sam vec pocela da jedem zavrsicu ali nije uredu i ispadosmo glupe sto igrasmo posteno
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 11:50:23
|
|
|
|
Olga75
|
hej devojke , ajde samo , navijam sigurna sam da se regularnost takmicenja prati , nemojte da se brinete oko toga
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 12:15:55
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
1000 klikova za sat vremena nije nemoguce. ja isklikcem oko 800-900. ali prosto nemam toliko slobodnog vremena, a nemam nikog zaludnog ko bi sedeo i kliktao. ovo se i zove valjda porodicna avantura pa ako joj i neko od ukucana pomaze to je ok.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 12:35:29
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Wiv i Joko,ja navijam za vas
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 12:43:05
|
|
|
|
wivern
|
Sanjalice pa naravno da nije nemoguce ja naklikcem 1250 za sat vremena ali zena je aktivna trenutno 27 sati bez prestanka, tj od juce od 10.00 koliko sam ja primetila i uvek nakuca toliko. I da, ovo jeste porodicna avantura ali ce kod nje pre biti da igra cela ulica pomalo. Ja toliko necu da se forsiram ko hoce neka izvoli ali licno mislim da je nenormalno. I ne vidim nista lose u tome sto kazem da mi je nenormalno da neko ulazi u 27-i sat kliktanja bez prestanka, svaka cast svakome.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 13:52:55
|
|
|
|
bubulence
|
da, ovo malo i nema logike. kao da ja idem na posao a Asfaltina Trotoarovic dobije moju platu... tako i ove nagrade treba da idu u ruke aktivnih forumasica
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 14:18:43
|
|
|
|
Torbica
|
Bubi, slazem se skroz... Ali pravila su takva. A ljudi se snalaze na razne nacine. Eno, ja u kuhinju od srca stavljam recepte, bas sam pogledala, ima ih preko 140. Nisam dobila glavnu nagradu nijednom, jedan mesec jesam dodatnu i hvala RR na tome sto je uvela da se gleda i broj objavljenih receptica. Ali ja stvarno ne mogu da vrbujem glasove i da lovim, sramota me je. I stavljacu ih i dalje, dok god bude aktivno. Nista mi sladje nije nego kad neko isproba i bude zadovoljan.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 14:24:27
|
|
|
|
bubulence
|
da, to za tvoje recepte sam odavno negde ,cini mi se, rekla da je potpuna nepravda . em si najvise kacila, em nacesce tvoj recept objavljivan za recept dana a nema glavne nagrade. pa gde je tek tu logika...?
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 14:31:25
|
|
|
|
vonavoj
|
devojke,svaka vam cast! ja sam odustala jos prvog dana! em nemam toliko vremena,em bole oci! Bravo za RR! Samo neka deli nagrade! Ja cekam moju ,da osvojim! A kolica sam jednom osvojila,ali sa pesmicom!
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 14:40:26
|
|
|
|
Torbica
|
Bubi Ma nema veze, takva su pravila. I pride, ipak to ne oduzima toliko vremena, zakacim kad stignem po par komada. Nego ovo je pogibija, i bas mi je zao sto nema neki kriterijum bar o minimalnom broju postova.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 14:46:13
|
|
|
|
Ipokrisia
|
evo sad sam bas gledala, kad svake sekunde pritisnete enter da se obnovi stranica sa rezultatima, njoj se reultat poboljsa za 1 poen.Znaci to je jedan klik u sekundi. Ne znam kako joj uspeva, pa samo dok otvoris novu stranicu i nadjes onu ikonicu prodje dosta vise.Ali jeste vrlo moguce da njih nekoliko pod njenim nalogom sedi na kompu,tabletu, telefonu i klikcu...ili ima neku jaaako dobru taktiku koju drugi nisu provalili Ali opet mi je neverovatno da imaju svi bas toliko vremena...
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 14:48:42
|
|
|
|
Peace*
|
Meni se lično ne dopada to što ti realno možeš ceo dan da šetaš sa stranice na stranicu i skupljaš bodove. Recimo, ja skupljam samo one koji mi se pojave i smetaju mi da pročitam šta sam naumila (prvi dan sam posvetila sat vremena da šetam po temama i skupljam, iz radoznalosti - koliko se može skupiti za sat, al kanda mi spor net), i evo imam 952 boda. Meni je nenormalno i da neko ima preko 90.000 klikova za 5 dana koliko traje sve ovo (valjda dobro računam), a ne samo to da neko za 27h ima 80.000. Realno, čak mi je manje nenormalnije da neko dane i dane troši na to, pa bolje sedi i posedni još nekog, pa klikćite 30 sati, nego 5 dana da to radiš. Šalu na stranu, ni da sam najdokonija na svetu ne bih to radila. Skroz mi je maloumna nagradna igra, nekreativna... bzvz. Me no like!
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 14:51:08
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: wivern Sanjalice pa naravno da nije nemoguce ja naklikcem 1250 za sat vremena ali zena je aktivna trenutno 27 sati bez prestanka, tj od juce od 10.00 koliko sam ja primetila i uvek nakuca toliko. I da, ovo jeste porodicna avantura ali ce kod nje pre biti da igra cela ulica pomalo. Ja toliko necu da se forsiram ko hoce neka izvoli ali licno mislim da je nenormalno. I ne vidim nista lose u tome sto kazem da mi je nenormalno da neko ulazi u 27-i sat kliktanja bez prestanka, svaka cast svakome. oidenticno misljenje. Torbi, tvoji recepti su fenomenalni i zasluzujes brdo nagrada ali nepitam se ja isprobala sam par jela i super su. a ja ni nepostavljam nista jer mi je sve kuhinja kao bolnicka tj nista posebno. dijetalno itd
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 15:05:07
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Bubi, slazem se skroz... Ali pravila su takva. A ljudi se snalaze na razne nacine. Eno, ja u kuhinju od srca stavljam recepte, bas sam pogledala, ima ih preko 140. Nisam dobila glavnu nagradu nijednom, jedan mesec jesam dodatnu i hvala RR na tome sto je uvela da se gleda i broj objavljenih receptica. Ali ja stvarno ne mogu da vrbujem glasove i da lovim, sramota me je. I stavljacu ih i dalje, dok god bude aktivno. Nista mi sladje nije nego kad neko isproba i bude zadovoljan. Ja sam samo na tvoje recepte i nailazila tj,citala niciji drugi nisam ni primetila,tri cetiri sam i prepisala ako mi se da da ih i isprobam posto nisam bas neka domacica tj,ne volim kuhinju nego sto moram ,,malo off,iskreno nisam ni glasala ali ako je takva situacija sada hocu
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 15:09:54
|
|
|
|
Olga75
|
ovo je tema o Cryo save nagradnoj igri i eto da vas zamolim da se zadrzite na temi administrator se cesto javlja na ovoj temi a ja cu joj linkovati da vidi koje nedoumice imate i o c receptima iako ovo nije tema za to
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 22.8.2014 15:12:02
|
|
|
|
Torbica
|
Ja se izvinjavam, htela sam samo da kazem, da su pravila takva kakva jesu i nema tu mnogo mudrosti. Zao mi je sto je Ivamark ispala iz trke
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?