Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 25.8.2014 9:33:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, evo i mene u završnici krečenja, kaficaaaaa
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 25.8.2014 12:23:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Ivanka ja sam takva i bez krečenja Ujna čestitam!!! Šlogidogi sam. Još malo pa da se spremi ručak, a mrzi me i da trepćem, kamo li još i ručak
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 25.8.2014 12:28:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Trco od kad nisam cula taj izraz slogidogi. Cesto kazem to. Elem, Sofija i ja smo u novom stanu. Cekamo da istovare namestaj i da polako krecem sa razvrstavanjem stvari.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 25.8.2014 12:38:47
|
|
|
|
Trcosava
|
MEni je to standardno za jutarnje stanje Jel ono Sofija stoji u novom stanu?
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 25.8.2014 13:10:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nije Trco u novom stanu. Stari je stan.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 25.8.2014 17:41:35
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Ima li koga u kafani dajte po jednu s nogu pa odoh
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 26.8.2014 6:58:48
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kafanu MIni buba budna od 6, cim je otvorila oci pitala je da li sam joj napravila medenjake Izvolite, posluzite se
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 26.8.2014 7:03:54
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Dete mi je spavalo na ruci citavu noc, jedva osecam ruku, ma kao da nisam spavala. Al kad ga vidim kako se slatko natrti kod mene, dodje mi da se upiskim od srece Sad kuliranje uz kaficu, dok se ne probudi
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 26.8.2014 7:22:57
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Cure. Mnogo mi nedostajete. Od 1. Sep sam na poslu pa će me više biti na RR Ljubim vas :)
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 26.8.2014 7:27:02
|
|
|
|
milicicak
|
Mod, zar je vec proslo porodiljsko? Meni se cini kao da je juce bila tema da si se porodila :) kako vreme brzo prolazi :) ja jos 5 min blejim, pa se spremam za posao, izgleda da cu ipak obuci haljinu danas :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 26.8.2014 7:52:08
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Od 1. Sep sam na poslu pa će me više biti na RR ja kad sam na poslu ne mogu nista da pisem,niti imam komp. na poslu samo rmbam obuci haljinu,milicicak,bice lep dan.ja vodila bozu u vrtic,pa sad pijem kafu.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 26.8.2014 8:16:55
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutroo :) I kod nas izaslo neko sunasce,samo da se zadrzi. Pijem kafu I imam divan pogled na prasinu oko tv-a. :D Proslo ljeto ,sve mi cudno,ja sad nesto ocekujem da ugrije.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 27.8.2014 11:20:14
|
|
|
|
Olga75
|
ahooj kod nas kisa , oktobar , ludilo dodje mi da kuvam vino i umacem leba a vi je l letujete il vam je jesen ?
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 27.8.2014 13:22:43
|
|
|
|
NadaR
|
I kod mene oktobar upunom sjaju :/ Meni se jede nesto slatko. Idem da obi djem stekove pa nek ide zivot.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 27.8.2014 14:27:09
|
|
|
|
pipi_coco
|
Oktobar i kod mene, hlaaadnjikavo je pravo. jedva cekam kuci da stignem i pod dekicu se zavucem
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 27.8.2014 14:30:17
|
|
|
|
Klarita
|
Kod nas vrelo Sta se pije?
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 27.8.2014 14:32:06
|
|
|
|
doktorkakristal
|
KLARITA da drmnemo po jednu ljutu
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 27.8.2014 14:34:53
|
|
|
|
Klarita
|
zeMo, zeMo
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 27.8.2014 14:35:56
|
|
|
|
mali_mis
|
Dan I ovde oktobar. Mada, uopste mi ne smeta sto je hladnjikavo, samo me ova kisica nervira.
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 27.8.2014 14:37:46
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ja bih jedan caj sa rumom, molim
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 30.8.2014 12:50:47
|
|
|
|
serpica
|
Ihhh kad ja resim da popijem nesto nigde nikog u kafani.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 30.8.2014 18:11:33
|
|
|
|
NadaR
|
Ima li koga? M I ja na igralistu . I mmogooo je dosadno. Bar sam uhvatila neki slabasan wifi .
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 1.9.2014 9:12:40
|
|
|
|
Olga75
|
nova kafana otvorena KLIK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?