Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:04:49
|
|
|
|
lesica
|
Ohohoho, Milicicak pa i ti si u mojoj ekipi mislim na to bauljannje od rane zore.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:13:26
|
|
|
|
milicicak
|
Ne bih ja al dete ustaje ko vampir :) jutros nas cas_tila do 6:30 :) mada moram priznati da mi i odgovara sto ustaje tako rano, stignem sve natenane da zavrsim dok ne krenem na posao a imam i 5 min za sebe dok traje Pepa :)
< Poruku je uredio milicicak -- 21.8.2014 8:14:53 >
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:16:35
|
|
|
|
serpica
|
Treba li vam drustvo? ja bauljam od 6h dobro vas nadjoh
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:17:41
|
|
|
|
Olga75
|
jutro i ja sam od 6 i 15 budna zasto , bog sveti zna kad je oblacno napolju i tako
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:20:58
|
|
|
|
lesica
|
Ooooo skuplja se drustvo u kafanu od rane zore. Pa finooo. Sta se radi inace? Ja danima samo u letu navratim pa sam svasta propustila.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:23:47
|
|
|
|
serpica
|
Les kako si ti? Ima li mucnina? ja spremam devojke za bazen baka ce da ih vodi a ja i junak sami dok nam tata ne dodje. valjda cu uspeti i da odspavam malo kasnije..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:25:58
|
|
|
|
Trcosava
|
De de niste jedine, Ana se razdrala oko 6 zvala mm, a ja kao dremam. Postala sam sposobna da budem budna do 23 pa otud i duže spavanje. Dobro jutro u kafanu, a za sex teme - čekaj čekaj da i tebe tresnu hormoni :p
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:27:45
|
|
|
|
lesica
|
Serpi, nisu jos krenule neke mucnine, valjda i nece, ali sam malo kilava...doduse preforsirala sam se ovih dana, milion nekih obaveza me je stislo. No bice sve super. Eeee dade mi ideju, mogla bih L da posaljem sa mojim batom na bazen.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:30:50
|
|
|
|
Peace*
|
Jutro! Marko je noćas došao u naš krevet sa frotirom, krokodilom i autićem, svaki put umrem od smeha kad ga tako ugledam, podseća na Charlie Brown-a. Onda je došao Luka, želi vode, reko "Imaš tamo u flašici", onda se vratio opet "A jel mogu i soka, ne moraš da ustaješ, mogu sam da dohvatim" - ne možeš, pokvariće ti se zubi. Onda je malo plakaooooo, i dalje ga nisam čula, ali jutros vidim da je kapljao sok u frižideru, dal prijateljica sinoć nije dobro zatvorila a ja nisam primetila, ili je on noćas ipak pio... Ne znam.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:33:48
|
|
|
|
milicicak
|
Lesice, ti si trudna? Cestitam od srca, da ti je lepa i laka trudnoca :) ja sam upravo shvatila da mi je ovo malo kose sto mi je ostalo prilicno pobelelo... moracu da se bacim u potragu za farbom :(
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:34:15
|
|
|
|
serpica
|
Les daj boze i da nemas nikakavih tegoba ali u slucaju da se jave obrati se "kraljici povracanja i mucnina" da ti pomognem i odmaraj malo ne forsiraj se..
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:36:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pozdrav zene... Joj to rotiranje po krevetima, to je kod nas skoro svako vece Zaspemo svako u svom al svasta se izdesava tokom noci, Dodje Tara , mm je vrati posle mozda H trazi nesto u sred noci pa onda neko ode u njen krevet, pa se opet neka vrati kod nas, il obe i tako.... Odoh sad na arbajt..pozdravljam !
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:41:15
|
|
|
|
lesica
|
Trco, i to što kažeš, još kako mi mm neće biti dostupan, čini mi se daću biti redovna u podforumu Milicicak Serpi, da znam kome da se javim. Tash, šta će pilići, kad im tako nešto padne napamet, i na kraju pravi se blesava.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:42:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Jutro! Onda je došao Luka, želi vode, reko "Imaš tamo u flašici", onda se vratio opet "A jel mogu i soka, ne moraš da ustaješ, mogu sam da dohvatim" - ne možeš, pokvariće ti se zubi. Onda je malo plakaooooo, i dalje ga nisam čula, ali jutros vidim da je kapljao sok u frižideru, dal prijateljica sinoć nije dobro zatvorila a ja nisam primetila, ili je on noćas ipak pio... Ne znam. I Ana noćas u neko doba se probudila, traži vode. Kažem joj čekaj do jutra (nisam imala snage da ustjem), a ona ne mogu. tek ću ja ''evo sad ću'' i zaspim Noćas je pucalo ne znam oko koliko sati. I to me probudilo.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:55:00
|
|
|
|
Peace*
|
hahahha, kod Luke ne pali to "evo sad ću", on stoji pored kreveta, pa opet "mama, zaspala si", onda izbacim nogu i ladno zaspem opet, on opet "mama"... Zato sad stoji flašica u kuhinji. Brale, ne maltretiraj me. Razmišljam da im naspem po čašu vode u kuhinji, pa nek piju.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:59:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Mm je napravio Ani nešto što smo nakačili na krevet i na tome je stajala flašica sa vodom (čaša ne iz razloga da ne krene da se lakta i sl pa leti sve po meni hahah), ali je moj biser od deteta seo na to i polomilo. Tako da, sada doduše ima stočić pored kreveta koji ću morati da maknem jer ne mogu vrata baš do kraja da se otvore, a i nikako da kupim onu vodu što gore ima pipak. Odmah će se to vratiti na stočić. Ne znam odakle joj sad ta fora da je žedna. A menjali smo i raspored, nema sad lampu pored kreveta (NEMA UTIČNICA NA ZIDU!!!) pa čekam da zmemo onu LED lampicu na dodir. Onda će svi moji problemi biti rešeni
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 10:32:35
|
|
|
|
milicicak
|
Auu, svi pretrazuju portal ja pijem drugu grom kafu i cekam da mi se iskopiraju neki fajlovi pa da se bacim na posao... sama sam u kanc, mnogo mi cudno
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 22.8.2014 8:15:38
|
|
|
|
milicicak
|
Dobar jutar u kafanu Izvolte, posluzite se
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 22.8.2014 8:36:21
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro Ooooo moze i kafa i kolac njam njam Ja sam sinoc spavala ko komirana, pomakla se nisam cijelu noc, jutros se probudila ko da imam 96 godina, sva se ukocila, uzas
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 22.8.2014 8:43:31
|
|
|
|
big mum
|
Jutar Ja ću kafu i kolač i može još još jedan kolač-inače sam poguzija što se slatkog tiče.Prije pojedem samo red čokolade a sad bogami više od pola nekad i cijelu.Ha ne pada mi napamet da se nešto ustežem-jednom se živi I moji godinama ustaju po noći.Piju vode,idu u WC,preseljavaju iz kreveta u krevet.Još mm ostaje do kasno gleda TV.Sinoć kad ga nisam ubila -sluša čova muziku u 00:15 i to pojačao kao sav sretan. Danas opet pakovanje,spremanje.U nedelju bi trebali prenositi stvari. I Sofi kreće u školu -pile mamino nije više moja beba već pravi mali djevojčurak. Ne znam kako ću izdržati taj prvi dan škole isplakaću se kao kiša.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 22.8.2014 9:05:20
|
|
|
|
milicicak
|
Mm je poneo sve kljuceve od stana iz kuce, lepo covek spakovao svoje, moje i rezervne... i ja cu sad da odem do prodavnice kako? Da preletim? :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 22.8.2014 12:08:15
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobar dan Konacno sam uspavala azdaju. Povampirio se u pola sedam, i do sad je sou pravio. Nisam u wc mogla da odem ko svet, nego i on sa mnom Sad dolazim sebi.
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 7:38:41
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kafanu :) masina za ves radi, tura vesa vec opeglana, sad se malo jurimo po stanu :) sinoc smo imali divnu oluju sa grmljavinom, T je bila odusevljena :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 8:00:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar! Ja sam šlogitis kao da se nisam naspavala. Meni danas mama dolazi. S jedne strane sam happy, sa druge znam da ću verovatno šenuti posle 3 dana. Osim ako me moji hormoni ne spasu. Interesantno da kad sam trudna imam mnoooogooo više strpljenja.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 8:11:27
|
|
|
|
milicicak
|
Trco, potpuno te razumem, volim svoju mamu najvise na svetu ali posle tri dana zajedno se vec ujedamo... mada sam mnogo tolerantnija od kad cuva mini bubu, 70% stvari precutim.... Blago tebi sto ti trudnoca povecava prag tolerancije, uzivaj :)
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?