Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 0:44:11
|
|
|
|
vikiveki
|
svi pretražuju portal,i niko se ne seti malo u kafanicu da navrati...da opusti malo živce....ja bih rado jedan vermut....
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 0:45:27
|
|
|
|
Verolina
|
Ja ne pretrazujem, ali ocu da se roknem ima da radim do 4h ujutro Daj da popijemo nesto Viki.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 0:58:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Može....živeli ...stavila bih neku lepu sliku ali neznam kako se to radi i nemam vremena da sad učim....zato popićemo jedno piće pa na spavanje
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 1:39:58
|
|
|
|
17 joka
|
Verkic, ti si bas vredna meni bi sad prijalo bilo sa od pića samo sa ledom ja se rastapam od ove vrucine
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 1:49:10
|
|
|
|
Verolina
|
Da, mnogo je vruce
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 8:27:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja ooopet ništa nisam spavala! Oko pola 2 je tako pukao grom, tačnije 2 puta bukvalno za redom pa onda još dva. Kao da je pukao tu preko puta. Ana se ni makla nije, mm i ja se probudili. I onda vrhunac! U pola 4 me probudi svrab od komarca, poludela sam. Vrućina mi bilo i na kraju sam ustala. Vratila se u krevet, misleći da neću da zaspim, ali odvalismo ga do 8 skoro danas. Danas krečimo. Juče smo išmirglali, poprskalli i sve - danas porodično krečenje. Hoće i Ana da moleriše
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 8:52:08
|
|
|
|
branki*
|
sta je ovo,majko moja,svi krece. u koju god temu da udjem,neko kreci,reko idem malo u kafanu da virnem,kad i tamo moleraj
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 8:54:55
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja da mahnem, juce i prethodni dan smo bili na bazenu, ne stizem ni da pisem..A izgleda da cu imati i manje vremena, posle 3 godine braka i 4 veze mm ce konacno svakoga dana biti kod kuce, premestaju ga sa poslom, ko prezivi pricace ahahhahah....
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 8:57:08
|
|
|
|
branki*
|
haha,unina,je l to dobra ili losa vest
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 8:59:29
|
|
|
|
Anoniman
|
videcemo, hahhahhahahha , navikla sam bila na ljubav na daljinu ahahhhaha, 7 dana je tu, 7 dana ga nema
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 9:01:21
|
|
|
|
branki*
|
taman da stignes da ga se uzelis.kad god krene da upadnete u kolotecinu,on ode i ti opet zudis za njim
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 9:01:26
|
|
|
|
big mum
|
Jutrooo Kod nas ni traga od kiše.Vala mi i nereba.Treba mi suuuuunceeeeeeee da se gušteram i šetam ove svoje divne sojke Trco vi krečite,mi danas završavamo.Renovirali novi(stari)stan.Nabacivali,prezidavali,zatezali i farbali stolariju.Mm vec dva dana kreči a ja prala bukvalno sve.Danas ima završiti nešto sitno pa stavljamo laminat. Naručili smo namještaj,nešto sitno prenosimo.Sad treba pakovati stvari. Ima li iko iskustva sa vakum vrećama,jesu li ičemu?
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 9:03:53
|
|
|
|
branki*
|
ako kupujes,kupi dobre,ali ne znam gde.ja imam jednu,neku bzv,ne znam ni odakle mi,u stvari da oni sto nose od zgrade do zgrade i nude neke proizvode glupe,kupio moj svekar,ta moja je zivo ,ne vredi nicemu.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 9:14:31
|
|
|
|
big mum
|
Kod nas ima kod Kineza i u TC.Ne razlikuju se puno u cjeni tako da nisam pametna a baš mi trebaju.Za zimsku gardarobu i jorgane. Nego asjmo mi popiti nešto,ne vrjedi se sikirati. Um kod tebe će sad ljubav da cvjeta (sramota me pisati za ono drugo tu će tek biti svašta
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 9:19:24
|
|
|
|
branki*
|
koliko kostaju te vrece?vidis,sad si mi dala ideju,mogla bih i ja to da uzmem,ako imaju neke dobre,da malo smanjim silne gomile vesa i cebadi i kojecega.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 9:37:24
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: big mum Jutrooo Kod nas ni traga od kiše.Vala mi i nereba.Treba mi suuuuunceeeeeeee da se gušteram i šetam ove svoje divne sojke Trco vi krečite,mi danas završavamo.Renovirali novi(stari)stan.Nabacivali,prezidavali,zatezali i farbali stolariju.Mm vec dva dana kreči a ja prala bukvalno sve.Danas ima završiti nešto sitno pa stavljamo laminat. Naručili smo namještaj,nešto sitno prenosimo.Sad treba pakovati stvari. Ima li iko iskustva sa vakum vrećama,jesu li ičemu? Ma da je samo krečenje ni po jada, nego rotiramo sobe, mm nema ko da pomogne, a ja trudna. Sve sam nosi i tegli :( žao mi ga. Sad ćemo barem zajedno da krečimo. U dnevnoj nam je sada skoro sve iz spavaće - ogorman orman, bračni i Anin krevet, fotelja, a ugaonu smo samo prebacili u tu sobi koju krečimo. Nisam navikla da neko tegli a ja da gledam, pa samo kao mušica idem oko njea, jel mogu nekako da ti pomognoem, jel ti treba pomoć....
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 10:02:37
|
|
|
|
NadaR
|
I kod nas zurka . Odradili smo glazure .Sad cekamo stolariju pa da mozemo dalje raditi zidove I kupatilo. Isla sam vec tri puta da kupim keramiku ali mi se nista ne dopada. U cijelo prizemlje ide keramika. Zlo je zivo cupati I bacati natopljen laminat. :(
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 10:06:03
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama I ja da mahnem, juce i prethodni dan smo bili na bazenu, ne stizem ni da pisem..A izgleda da cu imati i manje vremena, posle 3 godine braka i 4 veze mm ce konacno svakoga dana biti kod kuce, premestaju ga sa poslom, ko prezivi pricace ahahhahah.... Ju ju UM to zna biti zeznuto da ti kazem. U istoj smo situaciji pa te razumem. Pita me jedna rodjaka '' pa kako mozes tako mesec dana tu pa 3 nedelje nije'' Uff reko pred kraj meseca vec krece opasno da me nervira jedva cekam da ode Ja necu jos nista da pijem samo kafu moram da radim al za veceras cu da zarucim jedan martini
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 10:10:15
|
|
|
|
branki*
|
nata k'o dzejms bond
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 10:11:18
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: branki koliko kostaju te vrece?vidis,sad si mi dala ideju,mogla bih i ja to da uzmem,ako imaju neke dobre,da malo smanjim silne gomile vesa i cebadi i kojecega. Kod nas ima da se kupe u TC Konzum .Ima ih raznih veličina i pakovanja. 1 jumbo 2 srednje i 2 male oko 8.5 eur.Ako su zaista dobre nisu skupe. Trco-i mi gledamo da što više sami uradimo da uštedimo na majstorima.Jedino smo platili stolara,prezidavao i nabacivali mm i njegov kolega.Laminat će takođe njih dvojica postavljati. Ja sve sama ribala. Žao mi tebe ti trudna i sve bi nešto a nesmiješ.Uradi ono šta smiješ i polako.Uradiće se. Po završetku poslova vodim vas u kafanu izgledaćemo bolje od ovih snaši
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 12:35:16
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobar dan Opet nisam spavala kako treba, ali sam zato juce uspela da izdvojim 5 min i nalakiram nokte
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 13.8.2014 18:25:14
|
|
|
|
Dada81
|
Sad ce i dobro vece moj misu,a niko da otpozdravi Ja pravila rucak,mm dosao s posla,popili kafu,on ode opet na posao,zvai ga,trebam da hranim bebu,a nesto se razgugutao pa da ga ne prekidam. Danas sam se igrala sa Davidom,malo smo crtali ,malo se igrali uz bebu na krevetu,a sad se topiim..
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 15.8.2014 14:37:27
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha hahaha jao strasno da tad su bile ogromne pare 2000 maraka cini mi se kostala tako neka spravica. Hahaha..Ma samo kad se setim. Brat i ja se stalno salimo da bismo mogli ponovo komodore da ukljucimo (stoji i skuplja prasinu zabacen sa ostalim starim stvarima). Prakticari su mi omiljene persone. Doduse prakticare je stvarno tesko naterati da prionu na knjigu . Mm je isao u masinsku skolu za autolimara jer isto nije imao zivaca za ucenje a bio je odlican, a roditelji ga nisu forsirali. Zali i dan danas i kaze "eto samo da su moji bili malo drugaciji i da su mi zapretili". Treba valjda roditelj da oceni dete. Nadam se da mi necemo omasiti Elem, da ne odem ot tamo -ovdi ću nastavim. U osnovnoj školi sam bila odličan đak, u srednjoj vrlodobar. Ono što me interesovalo sam imala 5 bez knjigu da pipnem: biologija, ruski, matematika (do 8. razreda, onda dođe neka sa faxa, ne zna da prenese znanje), engleski naravno... Istorija, geografija, fizika - noćna mora. U srednjoj opet ista priča hahaha istorija, geografija, fizika i jedan stručni predmet - instalacije
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 7:43:59
|
|
|
|
lesica
|
Dobro jutro! Nema vas, nešto ste se ulenjile, ili samo obitavate po sex temama Ja bauljam od 5.30 po kući, čila odmorna i naspavana.. pa komplet nisam normalna, i ručak sam spremila i prebrisala kuću i tako još koješta, i ne znam šta ću od sebe više. Lenka spava, danas neće u vrtić jer ne znam kako bih je pokupila obzirom da u 16h imam uz zakazan. Sve u svemu veselje od rane zore.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 21.8.2014 8:01:08
|
|
|
|
milicicak
|
Jutro u kafanu :) Meni jutros bilo cudno sto nisam pravila dorucak pa sam iskoristila vreme da peglam pre posla, luda zena :) mm i mini buba gledaju Pepu, ja gledam sta da iskombnujem uz novu haljinu :) svaka luda ima svoje radovanje :) a vi, kako ste?
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?