Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 8:43:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Meni su kutije na sve strane. Jedno je dete u ogradici, a drugo ceka da dorucak. I meni majka dolazi. Jedva cekam. I mene ona uzbaci iz takta, ali nista naspram ljudi koji mi nisu nista i koji su grozni.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 8:46:08
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Ima li koga da pijemo kafu
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 8:46:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Sanjice, Milicičak - sramota me da kažem šta mene izluđuje i trudim se da ne skačem na svaku loptu, tj prvo skačem i onda se valjda naviknem. Žao mi je same u Bg, niko da joj dođe. S druge strane i sama je ljude od sebe oterala. Mah, život je takav, čupav i dlakav
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 8:48:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Doocooooo imaaaa Stigla je i kafica, stigla je i marica (buhahah dubioza kolektiv )
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 8:53:22
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Trco drugarice prodjoh kroz tvoju Sloveniju, vozila u oba pravca bila neka magla Kako si, rastes li Kucam sa mob pa me zeza ovaj android
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 9:04:19
|
|
|
|
Trcosava
|
I da mi ne svratiš Rastem draga moja, imaš tamo slike u stomacima da se ne zbuniš, ona zadnja slika sas crvenu majcu je od prošle trudnoće
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 9:04:34
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro Slabo sam spavala,budila sam se nekoliko x u toku noći Danas sam zadnji dan kod svoje kuće ,knedla mi u grlu stoji.Sinoć sam popakovala svu odjecu,sad suđe pa knjige i dokumente. Odo sad polako i da amože jedna kafica (ima li ko rakijicu dobro bi mi došla
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 9:06:38
|
|
|
|
wivern
|
Ahahahah morala sam da se ubacim u razgovor, pa Doco tamo je izgleda uvek magla ;). Mada ni kod nas sada nije nista bolje vreme.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 9:29:03
|
|
|
|
Trcosava
|
BM eve gi za srećnu selidbu Wiki, gledaj u LJ i oko nje je uuuuuvek magla. Roknula bi se da živim u Lj garant. gore je nego ovde.
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 9:33:16
|
|
|
|
wivern
|
Trco i od MB do ZG je cesto magla, to nam je dr skrenuo paznju da vodimo racuna. Ja se smejem drugima a ovo nase leto je da se
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 9:43:06
|
|
|
|
Trcosava
|
Mi na tu stranu ne idemo nikad, tako da to ne znam. Ali zato kad krenemo put Lj, odnosno za Bg pa tamo jedno 20km pred Lj i 20km posle Lj je magluština dizaster
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 9:55:04
|
|
|
|
Štetica
|
Trco natoci tu jednu osicu,da se psihicki pripremim za majstora.Danima se iseljavam iz kuce u pomocnu,nisam ni znala koliko imam stvari dok nisam pocela da pakujem. Jos kad pomislim na majstore mesec dana,pa vec mi nije dobro,a jos nisu poceli da rade. Parket,stolarija,moleri.... Oooommmmm,oooooommmmm
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 9:57:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Joj štetice, ne bila ti u koži sad. Drmni i dve osice
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 10:10:53
|
|
|
|
Štetica
|
Trco na dve bi bila rizicna,ako me iznervira mogla bih da ga isteram napolje,a treba da radi . Mada uvek mogu da se vadim na trudnicke hormone...
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 10:29:04
|
|
|
|
Trcosava
|
Au, a ti spadaš po one agresivne kad drmnu koju? QQ šta li me drmnu danas Nisam pila ništa deteta mi (mislim od jutros), juče sam drmnula jedno pivce
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 10:47:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Ko šta pije, ja častim! Pre tačno 10 godina, na Beer festu smo se mm i ja smuvali
< Poruku je uredio Ana RR -- 24.8.2014 10:48:29 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 11:25:34
|
|
|
|
Meisje
|
Ooo cestitam Ana Pa kad je na Birfestu onda moramo pivo Pozz za sve
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 11:55:27
|
|
|
|
Olga75
|
moze pivo za godisnjicu i jedna fina rakijica za dobro jutro
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 12:03:06
|
|
|
|
Meisje
|
Olga ako hoces imam ja orahovacu, ne znam je l ti to suvise fino?
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 14:12:32
|
|
|
|
doktorkakristal
|
TRCO zurili nazad mada da sam znala adresu al bi bila fora da sam ti zazvonila u 3 ujutru ala bi me oterala u tri lepe BM razumem muku selidbe, ma selidba je moje drugo ime
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 14:53:51
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Olga ako hoces imam ja orahovacu, ne znam je l ti to suvise fino? fino , fino al znas ja ti mogu popiti po litre orahovace a da ne osetim paorka sta da ti kazem
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 14:57:35
|
|
|
|
milicicak
|
Dajte orahovacu, da imam izgovor sto ne radim Mini buba spava, mm se igra, ja pokusavam da zavrsim neki posao da ne osvanem nocas a ustvari vise virkam ovde nego sto radim a vi kako ste?
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 14:58:27
|
|
|
|
branki*
|
ana,da se volite jos puno,puno i uvek vise moze pivce
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 15:06:09
|
|
|
|
Cakana84
|
Iskoristiću priliku da na jednom mestu čestitam Ani deceniju ljubavi sa mm i branki godišnjicu braka. Ana časti pivo. Šta pije branki?
|
|
|
|
RE: Avgustovska biRRtija [chat] 24.8.2014 17:39:31
|
|
|
|
branki*
|
posto ana daje pice,ja cu tortu hvala
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?