|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
25.8.2014 18:02:45   
eca89
Trco, ja živim u Slo.tačnije u Celju, ja mislim da imas pravo, samo je uslov da imas stalno bivanje, pogledaj ima sve na stranici centra za socijalno delo, pa procitaj. Mislis na dječiji, pa zar ga vec ne dobijas na Anu? Ja kako sam upoznata, ovde se lijepo dobije od države kad se porodiš.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 901
25.8.2014 18:12:40   
bubulence
ipo draga, to golicanje koje si osecala do pre nedelju dana ne verujem da je bebana jer mislim da je rano. posebno za prvu trudnocu.
ali za nedelju-dve mozes ocekivati da pocne golicanje bebe, ja ga poslednjih par dana bas osetim. ali kazu da u drugoj trudnoci dolazi ranije.
a kao sto je neko rekao, da bilo sta nije u redu, telo bi dalo neki znak, zato se opustite, drugo tromesecje je najlepse i treba uzivati u njemu...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 902
25.8.2014 18:53:48   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: eca89

Trco, ja živim u Slo.tačnije u Celju, ja mislim da imas pravo, samo je uslov da imas stalno bivanje, pogledaj ima sve na stranici centra za socijalno delo, pa procitaj. Mislis na dječiji, pa zar ga vec ne dobijas na Anu? Ja kako sam upoznata, ovde se lijepo dobije od države kad se porodiš.

Aaaaaaaaaa pa ti mi to tek sad kažeš????? Ijaooo!!! Pa garant si išla na Bled nekad! Ak slučajno opet ideš, nemoj da te sanjam da se ne javiš.

Dečiji imamo, ali imaš ovde i to neko možda nije porodično, nisam sigurna. To sam na njihovom sajtu i gledala. Evo sad gledam baš, nađoh samo toaj 'družinski dodatek' koji je isti bez obzira na primanja i valjda se prima prvih 77 dana.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 903
25.8.2014 19:01:50   
Cecana
Pozdrav trudnice,
ja samo da vam mahnem.Mi guramo polako,beba mi je turbo aktivna,uglavnom mi gura zeludac tako da malo jedem,ugojila sam se 7 kg do sad.I tako..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 904
25.8.2014 19:05:36   
Trcosava
Eco imaš pp da ne gušimo u ovoj temi o dodatku, a bezveze da pišemo o dodatku u temi kad veze sa Srbijom nemamo user posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 905
25.8.2014 20:18:22   
branki*
gde ste,stomaciciuser posted image
mi setali,boza se sad uspavao,jedem lubenicu,pa cu i ja posle u krevet...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 906
25.8.2014 20:24:17   
bubulence
branki zar tako rano zaspi? a jel spava preko dana?
Ema nece pre 9 sigurno, spavala je do pola 5...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 907
25.8.2014 20:38:18   
ivaMark
Cecana, nije to mnogo 7kg.. user posted image

Drzite mi palceve, sutra jurim anesteziologa user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 908
26.8.2014 8:28:55   
branki*
evo mene prveuser posted image
bubi,ne spava on bas tako rano ,to je bilo samo sinoc,jer je juce ustao u pola 7 za vrtic,pa tamo nije spavao,neko dete je plakalo sve vreme..onda ni kod kuce nije spavao,tako da je jedva izdrzao.obicno spava oko 10.zavisi od popodnevnog spavanja.
mi juce kao da gledamo neki film,doj je mm nasao koji cemo,ja vec upala u zemlju snova,bas sam rano i ja zaspala.danas ne kuvam,rucak imam od juce,trebalo bi tepih neki da odem da pogledam,a mrzi me,na drugom kraju grada je.videcu....
user posted image user posted image

branki

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 909
26.8.2014 8:32:37   
vonavoj
jutro! ko je za kafu!
ivamark,navijam da bude sve ok kod anesteziologa!
moja beba je akrobata,juce se okrenula,noge su joj umesto sa desne strane bile sa leve,bas je bilo neprijatno okretanje,velika je! i evo sad se vratilauser posted image ..odakle joj mesta!
inace,kupila sam joj prvu stvar,dve laze,u DMu,babylove,odlicne su,2kom 175dinuser posted image ..kako su malene!
i tako smo juce otisli u kratku setnju i zadrzali se 3 sata,mi jednostavno ne umemo kraceuser posted image ..i posle me sve bolelo!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 910
26.8.2014 8:35:21   
vonavoj
cecana,7kg nije nista!user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 911
26.8.2014 8:40:57   
Trcosava
Jutar trudnjače!

Pričate o spavanju - Ani sam ukinula spavanje popodne jer mi je nenormalno da dete njenog uzrasta bude budno do 22. Na stranu to, meni je trebalo po 45 min da je uspavam, a ona odspava pola sata. Čemu onda mučenje? Od tad lepo u 20 na spavanje pa dokle spava. Nekad odvali do 8, nekad do 7...

Ja sam nešto cela izmrcvarena, juče me glava bolela. Ustala sam bez glavobolje, ali mi nešto govori da će opet da me boli. Što bi rekao moj zet 'imam najavu bola u glavi'.

Mama mi je od nedelje popodne tu. Trudim se da se ne nerviram, a neku veliku pomoć nemam od nje. Malo zabavi Anu, ali nit mama ima toliko koncentracije, nit je ikada umela sa decom da se igra. Ali dobro, njoj znači zbog zdravlja da dođe, a kakvu takvu pomoć ipak imam.

Još danas i sutra, pa onda idem na pregled hahah ne mogu da dočekam user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 912
26.8.2014 8:41:09   
miimiica_28
Kaficaaaauser posted image jutrooo. Juce smo radili eUZ sve hvala bogu u redu 1h i 40min . Jako sam zadovoljna uzivala sam gledajuci sboju bebicu kako se okrece i prevrce , sisa palac , mrda rukucama i nogicama u svemu tome nije se bebica htjela da okrene lijepo da mjerimo nuhalni nabor jedva pred kraj snimanja se namjesti ama bebica nemirna a u po snimanja nam cak i zapsala jako interesantan dozivljaj za mene i mmuser posted image

< Poruku je uredio miimiica_28 -- 26.8.2014 8:43:45 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 913
26.8.2014 8:45:00   
branki*
ja sam se prosto iznenadila kad sam gledala neke bozine bebece stvari,zaboravila sam koliko su majusneuser posted image
i mi tako,ako izadjemo,nema nas pola dana.tako je to,ili izlazim ili ne izlazim uopsteuser posted image
trco,ni moja ne ume da se igra sa bozom,ona ocekuje kao da je on neki covek odrastao.

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 914
26.8.2014 8:49:34   
daca77
Dobro jutro!!!user posted image
Sa letom smo izgleda zavrsili-jutro je strasno sveze...da se pozalim- mene noga ubija od Fraxiparina-ovaj mm bas ima laku ruku...trenutno se pojavio otok velicine oraha i uzasno boliuser posted image
Veliki user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 915
26.8.2014 8:53:45   
bubulence
jutro i od mene!
Ivamark srecno!
Ema nikako nije spavala, celu noc je preplakala, a ona se nikada ne budi nocu. uvece je stavim i osim sto hrce ne cuje se. sinoc smo i mm i ja bili u soku. zalila se da je boli uvo. sada cekam da se probudi (zaspala je u pola 7) pa da odemo do dr da vidimo da li je stvarno uvo u pitanju

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 916
26.8.2014 8:53:49   
vonavoj
daco,najavljuju jos toplih dana..ali leta nije ni bilo..jutra i veceri ce biti svezeuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 917
26.8.2014 8:56:08   
vonavoj
bubulence,ako hrce,mozda su joj se spojili krajnici..to uzasno boli,da ima bele cepove..tako je mojoj T bilo pre 3 nedeljeuser posted image ..odjednom...

Direktna veza do poruke: 918
26.8.2014 8:56:39   
branki*
u pola 7 jutros?nije zaspala do tad?user posted image joooj,bre...mukica.
videcete kako ce se ponasati kad ustane,bas bzv.

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 919
26.8.2014 9:03:10   
bubulence
ona hrce od kada se rodila, stvarno user posted image . i to kao covek.
branki spavala je sve po 5-10 min, pa pola sata place. od pola 7 lepo spava, ne budi se. a ja ne znam ni gde je ovde dz, a mm radi. zvacu ga da izadje da nas odveze ako bude mogao.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 920
26.8.2014 9:04:31   
vonavoj
MOguce da je boli uvo,da se uvecao treci krajnik.,.tako je i moja T hrkala dok nije operisala treci krajnik...i stalno smo kuburili sa upalama usiju..samo odjednom,niti bude slinava..nista..a upala!

Direktna veza do poruke: 921
26.8.2014 9:16:08   
Trcosava
Ako je boli uvo i žali se - vodi kod lekara. Ana se samo jednom požalila na uvo i bila je upala.

A bebeće stvari, jooj juče krenula da raspakujem sve i da raspodelim šta su ženske, šta neutralne stvari, pa kad u četvrtak saznam šta je - da znam šta mi je činiti user posted image

I nađem bodić i neke pantalonice za prva dva meseca, pa jooooj user posted image Anina lutka-beba je veća od onoga user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 922
26.8.2014 9:20:13   
branki*
dete boli uvo

bubi,mozda ovde pise nesto...

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 923
26.8.2014 9:21:00   
bubulence
Trco diivnoo, ja jedva cekam da spremam stvari user posted image .
vodicu je kod dr, poslala sam mm poruku pa cekam da me pozove. imala je i ona jednom upalu uha ali je to bilo posle uzasne prehlade kada joj je nosic nenormalno curio. pa sam ja povezala sa tim...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 924
26.8.2014 10:11:47   
ishler
Dobar dan drage moje,ja vam se ne javljam poslednje vreme sam uzas,otvorila sam se 2 prsta,kuci sam na mirovanju,brojim dane,sada sam 36 nedelja,ima li neko da je bio otvoren ovoliko a izgurao desetak dana.Pozdrav i poljubac svima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...
Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here