Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 14:46:57
|
|
|
|
branki*
|
heej,zenice sad sela,od jutros nesto radim kao,sad svi spavaju,pa i ja da odmorim.... wiv,promenila si slicicu,vidim neobicno mi nesto. i ja imam sekret,nekad vise,nekad manje,nekad bezbojan,nekad bledozut,mada su brisevi i urin dobri...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 16:38:10
|
|
|
|
miimiica_28
|
I meni kosa opada puno ima je svukuda , nokte sam oduvijek imala jake al sad imam nokte kao umjetne full jake cak su i dugi . Nego ja sam pod stresom ovih dana zbog desavanja nekih problema u porodici plakala sam dosta neznam kako da se smirim da nenaskodim bebici svojoj , al valjda necu nadam se...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 17:53:18
|
|
|
|
wivern
|
Branki toliko me smorilo odvratno vreme da sam promenila slicicu i stavila neku veselu i morsku Mimice gledaj da se sto manje stresiras, mada ti to sada rade i hormoni dosta.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 17:56:18
|
|
|
|
branki*
|
ako si,ako vec ne mozes da promenis vreme,mozes slicicu moji odose napolje....ja kao lenja buba,samo sedim kod kuce
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 8:21:53
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! gde ste trudnice! kod mene zurka u stomaku od jutros,a i sinoc je poludela...toliko se tegli,sutira,da me pece stomak na tom mestu! ko je za kafu? nadam se da me dete nece prekinuti,jos ni ne pocnem da pijem ona viceeee..sad sam bila skroz tiha,da je ne probudim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 10:06:38
|
|
|
|
mika79
|
Ja bih mogla kaficu, mada sam popila jednu od jutros. Kod mene stanje nepromenjeno, sutra opet na ctg.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 10:27:20
|
|
|
|
branki*
|
miko,jos si 2u 1 nista te ne boli,nemas nikakvih znakova? gde ste trudnice!ja ustala u 6,vodila bozu u vrtic,kuvam grasak,malo tu po stanu....nista posebno.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 10:52:09
|
|
|
|
Štetica
|
Dan i od mene,od 8 do 10 sam zvala Tirsovu da zakazem fetalnu ehokardiografiju,i na jedvite jade ih dobila,zakazali mi za 24-u nedelju(krajnji rok da se uradi),tj za 30-i septembar. Imala sam srece da imaju slobodan termin inace bih morala privatno. Kako ste vi po ovom suntavom vremenu?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 11:35:27
|
|
|
|
eca89
|
Cao drage, evo i mene. Ja sam jutros stavila ricinusovo ulje na kosu tj.utrljala ga, i držala sam ga 3h prije pranja. Praktikovacu ga bar 3 puta sedmicno, pa javljam ako bude rezultata, ne znam za vitamine za jacanje kose, da li smijem na svoju ruku da kupim u apoteci naravno one za trudnice, poludih vise, svaki dan kucu usisavam, pa posvud su samo moje dlake .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 11:46:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Eco meni isto opada kosa katastrofalno, ali meni je počela da opada od prethodnog pobačaja/kiretaže. Pola kose nemam. Pre nego što sam ostala trudna, pila sam onaj fitoval kapsule i koristila fitoval šampon. Maaaaaaaaaalo je bilo bolje, ali ne nešto više. Tada sam i pitala da li smem to da pijem i u slučaju da sam trudna, moja dr je rekla da smem. Tamo su i tako samo b vitamini i još po koji. Ali čini mi se da sam se od toga samo gojila Opasno se lomim da li da kupim neko čudo kojim se prska kosa. Samo to možda nakon porođaja. Ako mi bude opadala kao prošli put posle porođaja ja ću ostati bez kose.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 11:59:28
|
|
|
|
ivaMark
|
Wiv, super ti je avatar Meni kosa nije opadala u trudnoci, valjda zbog vitamina koje pijem a sa noktima nisam nikada imala problema. Miko i ja sutra na CTG, srecno Von, tako je i ovaj moj nemirko bio do skoro, kao da ima trambolinu u stomaku, sada vise nema gde i isto tako me bukvalno pekklo od udaraca (valjda) gornji deo, ispod leve (.)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 11:59:37
|
|
|
|
bubulence
|
da se i ja zapljunem za daans . nas dve smo isle malo da setamo i sada dosle, rucak jos nisam ni pocela da spremam... e juce sam dobila paket dukato proizvoda u supere zeni . ne znam samo da li ce stvarno i poslati...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 13:29:38
|
|
|
|
vonavoj
|
bubulence za nagradu,sticice,sto da ne! crkla sam,sve me gdja boli..setale smo 2 sata..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 13:36:18
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Eco meni isto opada kosa katastrofalno, ali meni je počela da opada od prethodnog pobačaja/kiretaže. Pola kose nemam. Pre nego što sam ostala trudna, pila sam onaj fitoval kapsule i koristila fitoval šampon. Maaaaaaaaaalo je bilo bolje, ali ne nešto više. Tada sam i pitala da li smem to da pijem i u slučaju da sam trudna, moja dr je rekla da smem. Tamo su i tako samo b vitamini i još po koji. Ali čini mi se da sam se od toga samo gojila Opasno se lomim da li da kupim neko čudo kojim se prska kosa. Samo to možda nakon porođaja. Ako mi bude opadala kao prošli put posle porođaja ja ću ostati bez kose. Trco, ja cu zasad da probam da ovim uljem, drugarica mi kaze da bas pomaze, pa cu vidjeti. Mada, rekla sam ja svom dr.da mi opada, ali je njemu to normalno, kao na pocetku dok se plod ne formira, sve ce uzeti od mene, ili se kao nepravilno hranim, a moze biti i od hormona, jer je to ipak drugo stanje, nadam se da ce se popraviti. P.S. Trco, imas li ti stalno bivanje u Slo.mislim hoces li dobijati materinski od drzave?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 13:47:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Meni su i kosa i nokti super u trudnoci,valjda od prenatala..a posle kad krene dojenje,onda kosa opada...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 13:51:43
|
|
|
|
wivern
|
Zenskaciiiiii Meni za sada nista ne opada imam toliko dlaka viska da licim na majmunce. Ali zaista, svuda mi se pojavile neke dlake, jos samo da mi izxrastu i na ledjima pa da se samoubijem. Imam jedno pitanjce za zenskace iz bg-a, gde ste radile, ako ste radila ogtt test i kakva je procedura. Da li je ista kao i za krvnu sliku, sto se tice jela i pica?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 13:53:33
|
|
|
|
branki*
|
bubi,stici ce nagrada,sto ne bi...mada,mi kad smo kupovali frizider,pa uz taj model bio poklon paket limenki piva nekog i nekih sokova.ni dan danas nismo dobili. kosa i nokti su mi slabi oduvek,na kosu sam se vec zalila,ne opada,ali je slaba uzasno,cini mi se nikad gora.nadam se da cu je sad malo oporaviti u trudnoci i dok ne pocnem da radim... jos malo,pa odoh po bozu u obdaniste.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 15:39:16
|
|
|
|
Ipokrisia
|
ha ha ha e to sa dlakama i noktima stvarno je trip u trudnoci.Meni se kosa uopste ne masti.Nokti rastu i jaki su kao nenormalni.Nausnice i obrve uopste mi ne rastu, ali zato pocese neke dlacice ispod pupka po stomaku, otkud sad to pojma nemam Nego zenice htedoh da vas pitam, kako u 4. mesecu znati da li je sve ok, tj d ali je beba jos uvek ziva kad tako moram da kazem jer ovo je onaj period kad stomaka skoro i da nemas, bebina pomeranja i udarce ne osecas,mucnine prestaju...pa kako da znam da sam trudna i da je bepce dobro? a ne mogu sad na UZ svaki cas ko ludaca
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 25.8.2014 15:40:46 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 15:54:43
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ipo jel' mi verujes da sam jucer na to mislila. Na netu nisam nista nasla. Ja sebi samo govorim kako moje bebe rastu i kako su super. Cak i stomacicu pricam. Meni se stomak bas vidi pa ga mazim. Tako moram da izdrzim do sledece nedelje kada imam uz. Meni ce valjda uz biti cesci zbog blizanaca. Mazi i ti tibu i pricaj joj. Mora biti sve uredu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 15:59:33
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Do pre neki dan sam cak i osecala neko golicanje i svrbuckanje i bas sam znala da je to od bebice, da se sigurno pomera.Ali poslednja 2-3 dana ,ama bas nista! Ja cu zakazati UZ za sled.nedelju ako Dr ne ode na odmor pa cu videti, nadam se da bespotrebno brigam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 16:05:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Zene,opustite se i samo pozitivno!! Telo bi dala signale da nesto nije ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 16:36:30
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Eh te trudnjace,nikako im udovoljiti, ne valja kad imamo simptome ne valja kad nemamo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 16:52:02
|
|
|
|
wivern
|
Vrlo lako, da li postoji razlog zasto bi razmisljala da li je sve ok? Ne postoji, e onda uzivaj i ne razmisljaj previse, jer trudnicin mozak nije bas najsjajniji i moze cuda da napravi
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 17:33:17
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: wivern Vrlo lako, da li postoji razlog zasto bi razmisljala da li je sve ok? Ne postoji, e onda uzivaj i ne razmisljaj previse, jer trudnicin mozak nije bas najsjajniji i moze cuda da napravi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 25.8.2014 17:58:17
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eca89 P.S. Trco, imas li ti stalno bivanje u Slo.mislim hoces li dobijati materinski od drzave? Otkud ti znaš za materinski? Ti li si u Slo ili imaš koga ovde? Elem, stalno prebivalište imam, ali mislim da nemam prava na taj materinski. Koliko sam skapirala to imaju samo one koje rade. Ja ne radim. Valjda. Ne mogu da skapiram ni da li imamo prava na onaj porodični ili šta već.
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?