|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
23.8.2014 20:34:19   
Sanjalica1980
Stetice, cestitam na pisonji user posted image

Ja se sada malo zabrinula. Meni je secer oduvek oko 5 do 5,5. Granica je nekih 6,5 u toj labaratoriji.
Moje bebe nisu napredne vec kasne 4 dana za terminom.
Dr je rekla da mi je krvna slika super i secer takodjer.

Valjda je to ok.

Stetko,trudnice sta mislite?

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 851
23.8.2014 21:13:20   
17 joka
Šteticeuser posted image divno za deckonju. A za šecer to je zbog voćki nebrini

Miko,Ivo, još malouser posted image

Trco ubi te neizvesnostuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 852
23.8.2014 22:16:08   
glukica
Cao zene, ja imam ceo dan neke bolove u jajnicima ili donjem stomaku.. Meni se cini kao neka upala jajnika, mozda sam se prehladila user posted image i imala sam sekret pojavan danas.. Sta mislite sta bi to moglo da bude? Brinem se za bebu.. user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 853
24.8.2014 9:11:00   
vonavoj
jutro!
glukice,mislim da je i mene u tom periodu tako bolelo,i da mi je dr rekla da se siri materica,i da imam osecaj kao da je upala jajnika! Nije nista strasno,ali ti odmaraj i popi Mg!user posted image
inace,idem sad kod kume na kafu,nema me..mm me vec gleda u fazonu gde ces?? ma more mars,juce sam ceo dan opet bila sa Tikom,vodila je da jase konjice na hipodrom,kod drugarice,u setnju,i posle uvece pravila picu..luda zena!
jos se svadjala sa majkom (to je za drugu temu)..i cele noci lose spavala,zapusio mi se nos,nisam imala vazduha..uzas!

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 854
24.8.2014 9:17:30   
wivern
Jutrooo..
Uf Von kakav dan juce...svaka ti cast..Mi sredjivali sobu, danas jos da dokrajcimo i onda nam ostaje samo lepljenje stickera i kacenje lampice ..
Glukice bitno da sekret nema miris i da te nista ne pecka i svrbi, tako je meni dr objasnila jer je sekret normalan u trudnoci. A bolovi su normalni, ipak se ceo organizam menja. Ja sam se u tom periodu negde i ukocila user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 855
24.8.2014 9:31:44   
Trcosava
Vidim pričate o sekretu, meni je bre redovno poplava u gaćama user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 856
24.8.2014 9:33:07   
plačljiva
Dobro jutro drage moje.Ja juče bila na UZ i sve ok...Ali krvna slika užasna.Glukoza 5,6 user posted image ,poludeće moj endokrinolog.Od sutra sam na dijeti user posted image
Šta se radi?Ja evo user posted image ,štetice bravo user posted image za dečaka

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 857
24.8.2014 9:35:49   
wivern
Ma placljiva dobro je ako je samo secer, pa to nije cela krvna slika. Malo dijetice i manje slatkisa i voca i bice to ok.
Ja odoh u jutarnju setnju, mm seta mene i psa odrzava nam kondiciju user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 858
24.8.2014 9:39:51   
plačljiva
SAMO ŠEĆER VISOK,ne mogu da verujem gvožđe 10 a ne uzimam ništa od preparata gvožđa,ali zato jedem mnoooogo mesa user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 859
24.8.2014 9:41:32   
plačljiva
Wiv,extra vam je vreme za šetnju,mm neće da šeta,kaže to ga smara user posted image pa ja jadna sama šetam user posted image

Direktna veza do poruke: 860
24.8.2014 9:45:36   
Ipokrisia
Samo da kazem da meni skoro kad je toliko bio povecan sekret, da sma mislila da je plodova voda, procitala sam da je dobro piti jogurt sa onim dobrim bakterijama i ja udri po njemu i sad nemam vise toliko problema, dosta je bolje...Samo sto malo iscuri vaginaleta utrogestana od uvece .

Direktna veza do poruke: 861
24.8.2014 9:49:07   
Trcosava
Meni jedino sex pomaže u smanjivanju istog. Narredna dva dana sam suva ki barut user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 862
24.8.2014 10:10:19   
miimiica_28
Stetice cestitke user posted image za djecaka bravo. Ja napokon idem sutra na eUZ nadam sve da ce sve da bude u redu jojj tako sam uplasena. Bila sam u stresu dva dana . Nadam se da ce sve da bude u redu. Ev user posted image user posted image pijem ko je za ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 863
24.8.2014 10:48:36   
wivern
Ma Placljiva to ti je super, secer ces srediti oces posla... Mi bas lepo prosetali, i da znas da je vreme idealno za setnju.
Meni je poslednji put gvozdje bilo 27, ne znam kako. Niti sam pila elevit, niti jela dovoljno mesa nit povrca...jednom recju misterija ali neka ga, ne bunim se.

Honey, I'm Home

(odgovor članu miimiica_28)
Direktna veza do poruke: 864
24.8.2014 12:47:18   
glukica
Jao zene ja sam se prepala iskreno,ovo kod mene su kao neki menstrualni bolovi,smire se pa nailaze opet u talasimauser posted image u petak imam termin kod dr .. a tog dana bi trebali i da krenemo na put kolima.. valjda ce sve biti u redu..

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 865
24.8.2014 13:05:52   
bubulence
i mene juce i danas ceo dan boli stomak, i to prilicno jako. a i sekret mi se pojacao. zute je boje ali nema nikakav miris.
ali sam jice bas preterala sa kucnim poslovima, prala prozore, tepih, ceo stan sredila. mm i Ema,isli na pijacu, u setnju, kod devera, meni bilo super sto sam sama i sve zavrsila. jos posle isli na jedan rodjendan... dosli smo sinoc u pola 11.

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 866
24.8.2014 13:06:54   
Maslacak15
Glukice najverovatnije je sve u redu. Bolovi su relativno cesti kod nekih zena tokom trudnoce, materica raste ligamenti zatezu pricali smo o tome puno puta. Ali ako si bas uznemirena i puno ti je da cekas do petka ili se stanje pogorsa uvek mozes da odes u bolnicu i proveris da li je sve ok. Oni su obavezni da te pregledaju. U nemackoj je to relativno prosto, ides u porodiliste, kazes imas tegobe plasis se i oni ce sve proveriti i ginekoloski i ultrazvucno-dobices detaljan pregled. Puno te pozdravljam.

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 867
24.8.2014 13:12:10   
eca89
Cao cure, glukice sigurno ce sve biti ok, a joj bubuli i mene tako boli kad se preforsiram i kad sa aktivna cijeli dan. Joj, meni kosa ne da opada, nego spade sva, ja vise ne znam sta cu user posted image , jeste li vi imale te probleme, ne znam je li od hormona ili od cega, uglavnom strasno, cesljati se ne smijemuser posted image user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 868
24.8.2014 13:15:16   
Sanjalica1980
Glukice, bice to dobro. Poslednji put kada sam prokrvarila dosla sam unezverena kod dr pa mi je obiasnila sta ce mi se dalje desavati i da se nikako ne sekiram. Izmedju ostalog rekla mi je da ce me sada boleti stomak. Objasnila je da ce biti kao pms bolovi. Kada boli donji deo stomaka (kao kod jajnika) da je to normalno. Moze da bude blag bol a moze i da bude ostar probadajuci i za to kaze da su onda ligamenti.
Rekla mi je da samo ako me bude bolelo gde je materica i to ako osetim da se zgrci pa pusti i ako je ritmicno da joj se obavezno jevim jer to mogu biti kontrakcije.
Mene boli donji deo vec dva dana i to vise leva strana.

Bice uz odlican. Videces.
Kiss

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 869
24.8.2014 13:16:56   
glukica
Hvala zene,Maslacak hvala :* trudim se da se opustim,da ne panicim..naravno ako mi bude gore ici cu ranije kod dr.. Ali za sad ,odmaram i bice valjda bolje.. Maslacak sta ti mislis da li je ok putovati kolima za Srbiju sad u ovom mom stanju,mislim drugom stanju ,nista drugouser posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 870
24.8.2014 13:17:18   
bubulence
eca draga ja nemam problem sa opadanjem kose ali su zato moji dugi i jaki nokti popucali do panja i strasno se listaju. nikada nisu bili ovakvi, kao papir

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 871
24.8.2014 13:20:57   
Sanjalica1980
Maslacak nisam videla da si ti vec pisala user posted image

Eco draga, da te utesim i keni opada kosa kao luda. Ostavljam je svuda po stanu. Imam neke profi proizvode protiv opadanja kose ali moram da pitam dr da li to smem da koristim. Proizvodjac potvrdjuje da smeju trudnice ali ipak da pitam. U pitanju su dve vrste ampula,sampon i maska za skalp i kosu.
Javljam ti kada budem imala info.
user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 872
24.8.2014 13:21:41   
Maslacak15
ja sam putovala u decembru 2012/2013 u 25 oj nedelji- istina letela sam. Ako pravite pauze nebi trebalo da bude problema.Puno pozdrava za sve trudinceuser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 873
24.8.2014 13:30:18   
Sanjalica1980
Sada nesto razmisljam. Kad god procitam da neko ima neki problem eto i mene sa postom u fazonu i mene to boli itd.

Sada sam shvatila koliko sam falicna user posted image Raspadam se na sve strane user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 874
24.8.2014 13:33:01   
eca89

IZVORNA PORUKA: bubulence

eca draga ja nemam problem sa opadanjem kose ali su zato moji dugi i jaki nokti popucali do panja i strasno se listaju. nikada nisu bili ovakvi, kao papir

Bubi, ja nemam problema sa noktima, meni su oni ok, i sve dlake na tijelu mi vise rastu da izvinite bas sam maljava, po stomaku haos, ali kosa haos sva spade, a ne znam smijem li ikakve vitamine piti, a pregled imam tek za 4 sedmice, ufffffffuser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here