Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 23.8.2014 20:34:19
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Stetice, cestitam na pisonji Ja se sada malo zabrinula. Meni je secer oduvek oko 5 do 5,5. Granica je nekih 6,5 u toj labaratoriji. Moje bebe nisu napredne vec kasne 4 dana za terminom. Dr je rekla da mi je krvna slika super i secer takodjer. Valjda je to ok. Stetko,trudnice sta mislite?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 23.8.2014 21:13:20
|
|
|
|
17 joka
|
Štetice divno za deckonju. A za šecer to je zbog voćki nebrini Miko,Ivo, još malo Trco ubi te neizvesnost
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 23.8.2014 22:16:08
|
|
|
|
glukica
|
Cao zene, ja imam ceo dan neke bolove u jajnicima ili donjem stomaku.. Meni se cini kao neka upala jajnika, mozda sam se prehladila i imala sam sekret pojavan danas.. Sta mislite sta bi to moglo da bude? Brinem se za bebu..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 9:11:00
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! glukice,mislim da je i mene u tom periodu tako bolelo,i da mi je dr rekla da se siri materica,i da imam osecaj kao da je upala jajnika! Nije nista strasno,ali ti odmaraj i popi Mg! inace,idem sad kod kume na kafu,nema me..mm me vec gleda u fazonu gde ces?? ma more mars,juce sam ceo dan opet bila sa Tikom,vodila je da jase konjice na hipodrom,kod drugarice,u setnju,i posle uvece pravila picu..luda zena! jos se svadjala sa majkom (to je za drugu temu)..i cele noci lose spavala,zapusio mi se nos,nisam imala vazduha..uzas!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 9:17:30
|
|
|
|
wivern
|
Jutrooo.. Uf Von kakav dan juce...svaka ti cast..Mi sredjivali sobu, danas jos da dokrajcimo i onda nam ostaje samo lepljenje stickera i kacenje lampice .. Glukice bitno da sekret nema miris i da te nista ne pecka i svrbi, tako je meni dr objasnila jer je sekret normalan u trudnoci. A bolovi su normalni, ipak se ceo organizam menja. Ja sam se u tom periodu negde i ukocila
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 9:31:44
|
|
|
|
Trcosava
|
Vidim pričate o sekretu, meni je bre redovno poplava u gaćama
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 9:33:07
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro drage moje.Ja juče bila na UZ i sve ok...Ali krvna slika užasna.Glukoza 5,6 ,poludeće moj endokrinolog.Od sutra sam na dijeti Šta se radi?Ja evo ,štetice bravo za dečaka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 9:35:49
|
|
|
|
wivern
|
Ma placljiva dobro je ako je samo secer, pa to nije cela krvna slika. Malo dijetice i manje slatkisa i voca i bice to ok. Ja odoh u jutarnju setnju, mm seta mene i psa odrzava nam kondiciju
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 9:39:51
|
|
|
|
plačljiva
|
SAMO ŠEĆER VISOK,ne mogu da verujem gvožđe 10 a ne uzimam ništa od preparata gvožđa,ali zato jedem mnoooogo mesa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 9:41:32
|
|
|
|
plačljiva
|
Wiv,extra vam je vreme za šetnju,mm neće da šeta,kaže to ga smara pa ja jadna sama šetam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 9:45:36
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Samo da kazem da meni skoro kad je toliko bio povecan sekret, da sma mislila da je plodova voda, procitala sam da je dobro piti jogurt sa onim dobrim bakterijama i ja udri po njemu i sad nemam vise toliko problema, dosta je bolje...Samo sto malo iscuri vaginaleta utrogestana od uvece .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 9:49:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Meni jedino sex pomaže u smanjivanju istog. Narredna dva dana sam suva ki barut
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 10:10:19
|
|
|
|
miimiica_28
|
Stetice cestitke za djecaka bravo. Ja napokon idem sutra na eUZ nadam sve da ce sve da bude u redu jojj tako sam uplasena. Bila sam u stresu dva dana . Nadam se da ce sve da bude u redu. Ev pijem ko je za ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 10:48:36
|
|
|
|
wivern
|
Ma Placljiva to ti je super, secer ces srediti oces posla... Mi bas lepo prosetali, i da znas da je vreme idealno za setnju. Meni je poslednji put gvozdje bilo 27, ne znam kako. Niti sam pila elevit, niti jela dovoljno mesa nit povrca...jednom recju misterija ali neka ga, ne bunim se.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 12:47:18
|
|
|
|
glukica
|
Jao zene ja sam se prepala iskreno,ovo kod mene su kao neki menstrualni bolovi,smire se pa nailaze opet u talasima u petak imam termin kod dr .. a tog dana bi trebali i da krenemo na put kolima.. valjda ce sve biti u redu..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 13:05:52
|
|
|
|
bubulence
|
i mene juce i danas ceo dan boli stomak, i to prilicno jako. a i sekret mi se pojacao. zute je boje ali nema nikakav miris. ali sam jice bas preterala sa kucnim poslovima, prala prozore, tepih, ceo stan sredila. mm i Ema,isli na pijacu, u setnju, kod devera, meni bilo super sto sam sama i sve zavrsila. jos posle isli na jedan rodjendan... dosli smo sinoc u pola 11.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 13:06:54
|
|
|
|
Maslacak15
|
Glukice najverovatnije je sve u redu. Bolovi su relativno cesti kod nekih zena tokom trudnoce, materica raste ligamenti zatezu pricali smo o tome puno puta. Ali ako si bas uznemirena i puno ti je da cekas do petka ili se stanje pogorsa uvek mozes da odes u bolnicu i proveris da li je sve ok. Oni su obavezni da te pregledaju. U nemackoj je to relativno prosto, ides u porodiliste, kazes imas tegobe plasis se i oni ce sve proveriti i ginekoloski i ultrazvucno-dobices detaljan pregled. Puno te pozdravljam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 13:12:10
|
|
|
|
eca89
|
Cao cure, glukice sigurno ce sve biti ok, a joj bubuli i mene tako boli kad se preforsiram i kad sa aktivna cijeli dan. Joj, meni kosa ne da opada, nego spade sva, ja vise ne znam sta cu , jeste li vi imale te probleme, ne znam je li od hormona ili od cega, uglavnom strasno, cesljati se ne smijem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 13:15:16
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Glukice, bice to dobro. Poslednji put kada sam prokrvarila dosla sam unezverena kod dr pa mi je obiasnila sta ce mi se dalje desavati i da se nikako ne sekiram. Izmedju ostalog rekla mi je da ce me sada boleti stomak. Objasnila je da ce biti kao pms bolovi. Kada boli donji deo stomaka (kao kod jajnika) da je to normalno. Moze da bude blag bol a moze i da bude ostar probadajuci i za to kaze da su onda ligamenti. Rekla mi je da samo ako me bude bolelo gde je materica i to ako osetim da se zgrci pa pusti i ako je ritmicno da joj se obavezno jevim jer to mogu biti kontrakcije. Mene boli donji deo vec dva dana i to vise leva strana. Bice uz odlican. Videces. Kiss
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 13:16:56
|
|
|
|
glukica
|
Hvala zene,Maslacak hvala :* trudim se da se opustim,da ne panicim..naravno ako mi bude gore ici cu ranije kod dr.. Ali za sad ,odmaram i bice valjda bolje.. Maslacak sta ti mislis da li je ok putovati kolima za Srbiju sad u ovom mom stanju,mislim drugom stanju ,nista drugo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 13:17:18
|
|
|
|
bubulence
|
eca draga ja nemam problem sa opadanjem kose ali su zato moji dugi i jaki nokti popucali do panja i strasno se listaju. nikada nisu bili ovakvi, kao papir
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 13:20:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Maslacak nisam videla da si ti vec pisala Eco draga, da te utesim i keni opada kosa kao luda. Ostavljam je svuda po stanu. Imam neke profi proizvode protiv opadanja kose ali moram da pitam dr da li to smem da koristim. Proizvodjac potvrdjuje da smeju trudnice ali ipak da pitam. U pitanju su dve vrste ampula,sampon i maska za skalp i kosu. Javljam ti kada budem imala info.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 13:21:41
|
|
|
|
Maslacak15
|
ja sam putovala u decembru 2012/2013 u 25 oj nedelji- istina letela sam. Ako pravite pauze nebi trebalo da bude problema.Puno pozdrava za sve trudince
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 13:30:18
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Sada nesto razmisljam. Kad god procitam da neko ima neki problem eto i mene sa postom u fazonu i mene to boli itd. Sada sam shvatila koliko sam falicna Raspadam se na sve strane
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 24.8.2014 13:33:01
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: bubulence eca draga ja nemam problem sa opadanjem kose ali su zato moji dugi i jaki nokti popucali do panja i strasno se listaju. nikada nisu bili ovakvi, kao papir Bubi, ja nemam problema sa noktima, meni su oni ok, i sve dlake na tijelu mi vise rastu da izvinite bas sam maljava, po stomaku haos, ali kosa haos sva spade, a ne znam smijem li ikakve vitamine piti, a pregled imam tek za 4 sedmice, ufffffff
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?