|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
24.8.2014 14:46:57   
branki*
heej,zeniceuser posted image
sad sela,od jutros nesto radim kao,sad svi spavaju,pa i ja da odmorim....
wiv,promenila si slicicu,vidim neobicno mi nesto.
i ja imam sekret,nekad vise,nekad manje,nekad bezbojan,nekad bledozut,mada su brisevi i urin dobri...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 876
24.8.2014 16:38:10   
miimiica_28
I meni kosa opada puno ima je svukuda , nokte sam oduvijek imala jake al sad imam nokte kao umjetne full jake cak su i dugi user posted image . Nego ja sam pod stresom ovih dana zbog desavanja nekih problema u porodici plakala sam dosta neznam kako da se smirim da nenaskodim bebici svojoj , al valjda necu nadam se...user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 877
24.8.2014 17:53:18   
wivern
Branki toliko me smorilo odvratno vreme da sam promenila slicicu i stavila neku veselu i morsku user posted image
Mimice gledaj da se sto manje stresiras, mada ti to sada rade i hormoni dosta.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu miimiica_28)
Direktna veza do poruke: 878
24.8.2014 17:56:18   
branki*
ako si,ako vec ne mozes da promenis vreme,mozes slicicuuser posted image
moji odose napolje....ja kao lenja buba,samo sedim kod kuceuser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 879
25.8.2014 8:21:53   
vonavoj
jutro! gde ste trudnice!
kod mene zurka u stomaku od jutros,a i sinoc je poludela...toliko se tegli,sutira,da me pece stomak na tom mestu!
ko je za kafu? nadam se da me dete nece prekinuti,jos ni ne pocnem da pijem ona viceeee..sad sam bila skroz tiha,da je ne probudimuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 880
25.8.2014 10:06:38   
mika79
Ja bih mogla kaficu, mada sam popila jednu od jutros. Kod mene stanje nepromenjeno, sutra opet na ctg.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 881
25.8.2014 10:27:20   
branki*
miko,jos si 2u 1user posted image nista te ne boli,nemas nikakvih znakova?
gde ste trudnice!ja ustala u 6,vodila bozu u vrtic,kuvam grasak,malo tu po stanu....nista posebno.

branki

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 882
25.8.2014 10:52:09   
Štetica
Dan i od mene,od 8 do 10 sam zvala Tirsovu da zakazem fetalnu ehokardiografiju,i na jedvite jade ih dobila,zakazali mi za 24-u nedelju(krajnji rok da se uradi),tj za 30-i septembar. Imala sam srece da imaju slobodan termin inace bih morala privatno.
Kako ste vi po ovom suntavom vremenu?

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 883
25.8.2014 11:35:27   
eca89
Cao drage, evo i mene. Ja sam jutros stavila ricinusovo ulje na kosu tj.utrljala ga, i držala sam ga 3h prije pranja. Praktikovacu ga bar 3 puta sedmicno, pa javljam ako bude rezultata, ne znam za vitamine za jacanje kose, da li smijem na svoju ruku da kupim u apoteci naravno one za trudnice, poludih vise, svaki dan kucu usisavam, pa posvud su samo moje dlake user posted image .

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 884
25.8.2014 11:46:07   
Trcosava
Eco meni isto opada kosa katastrofalno, ali meni je počela da opada od prethodnog pobačaja/kiretaže. Pola kose nemam.

Pre nego što sam ostala trudna, pila sam onaj fitoval kapsule i koristila fitoval šampon. Maaaaaaaaaalo je bilo bolje, ali ne nešto više. Tada sam i pitala da li smem to da pijem i u slučaju da sam trudna, moja dr je rekla da smem. Tamo su i tako samo b vitamini i još po koji. Ali čini mi se da sam se od toga samo gojila user posted image

Opasno se lomim da li da kupim neko čudo kojim se prska kosa. Samo to možda nakon porođaja. Ako mi bude opadala kao prošli put posle porođaja ja ću ostati bez kose.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 885
25.8.2014 11:59:28   
ivaMark
Wiv, super ti je avatar user posted image

Meni kosa nije opadala u trudnoci, valjda zbog vitamina koje pijem a sa noktima nisam nikada imala problema.

Miko i ja sutra na CTG, srecno user posted image

Von, tako je i ovaj moj nemirko bio do skoro, kao da ima trambolinu u stomaku, sada vise nema gde user posted image i isto tako me bukvalno pekklo od udaraca (valjda) gornji deo, ispod leve (.)

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 886
25.8.2014 11:59:37   
bubulence
da se i ja zapljunem za daans user posted image .
nas dve smo isle malo da setamo i sada dosle, rucak jos nisam ni pocela da spremam...
e juce sam dobila paket dukato proizvoda u supere zeni user posted image . ne znam samo da li ce stvarno i poslati...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 887
25.8.2014 13:29:38   
vonavoj
bubulenceuser posted image za nagradu,sticice,sto da ne!
crkla sam,sve me gdja boli..setale smo 2 sata..user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 888
25.8.2014 13:36:18   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Eco meni isto opada kosa katastrofalno, ali meni je počela da opada od prethodnog pobačaja/kiretaže. Pola kose nemam.

Pre nego što sam ostala trudna, pila sam onaj fitoval kapsule i koristila fitoval šampon. Maaaaaaaaaalo je bilo bolje, ali ne nešto više. Tada sam i pitala da li smem to da pijem i u slučaju da sam trudna, moja dr je rekla da smem. Tamo su i tako samo b vitamini i još po koji. Ali čini mi se da sam se od toga samo gojila user posted image

Opasno se lomim da li da kupim neko čudo kojim se prska kosa. Samo to možda nakon porođaja. Ako mi bude opadala kao prošli put posle porođaja ja ću ostati bez kose.

Trco, ja cu zasad da probam da ovim uljem, drugarica mi kaze da bas pomaze, pa cu vidjeti. Mada, rekla sam ja svom dr.da mi opada, ali je njemu to normalno, kao na pocetku dok se plod ne formira, sve ce uzeti od mene, ili se kao nepravilno hranim, a moze biti i od hormona, jer je to ipak drugo stanje, nadam se da ce se popraviti. P.S. Trco, imas li ti stalno bivanje u Slo.mislim hoces li dobijati materinski od drzave?user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 889
25.8.2014 13:47:54   
vonavoj
Meni su i kosa i nokti super u trudnoci,valjda od prenatala..a posle kad krene dojenje,onda kosa opada...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 890
25.8.2014 13:51:43   
wivern
Zenskaciiiiii user posted image
Meni za sada nista ne opada imam toliko dlaka viska da licim na majmunce. Ali zaista, svuda mi se pojavile neke dlake, jos samo da mi izxrastu i na ledjima pa da se samoubijem.
Imam jedno pitanjce za zenskace iz bg-a, gde ste radile, ako ste radila ogtt test i kakva je procedura. Da li je ista kao i za krvnu sliku, sto se tice jela i pica?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 891
25.8.2014 13:53:33   
branki*
bubi,stici ce nagrada,sto ne bi...mada,mi kad smo kupovali frizider,pa uz taj model bio poklon paket limenki piva nekog i nekih sokova.ni dan danas nismo dobili.
kosa i nokti su mi slabi oduvek,na kosu sam se vec zalila,ne opada,ali je slaba uzasno,cini mi se nikad gora.nadam se da cu je sad malo oporaviti u trudnoci i dok ne pocnem da radim...
jos malo,pa odoh po bozu u obdaniste.

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 892
25.8.2014 15:39:16   
Ipokrisia
ha ha ha e to sa dlakama i noktima stvarno je trip u trudnoci.Meni se kosa uopste ne masti.Nokti rastu i jaki su kao nenormalni.Nausnice i obrve uopste mi ne rastu, ali zato pocese neke dlacice ispod pupka po stomaku, otkud sad to pojma nemam user posted image

Nego zenice htedoh da vas pitam, kako u 4. mesecu znati da li je sve ok, tj d ali je beba jos uvek ziva kad tako moram da kazem user posted image jer ovo je onaj period kad stomaka skoro i da nemas, bebina pomeranja i udarce ne osecas,mucnine prestaju...pa kako da znam da sam trudna i da je bepce dobro? a ne mogu sad na UZ svaki cas ko ludaca user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 25.8.2014 15:40:46 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 893
25.8.2014 15:54:43   
Sanjalica1980
Ipo jel' mi verujes da sam jucer na to mislila. Na netu nisam nista nasla. Ja sebi samo govorim kako moje bebe rastu i kako su super. Cak i stomacicu pricam. Meni se stomak bas vidi pa ga mazim.
Tako moram da izdrzim do sledece nedelje kada imam uz.
Meni ce valjda uz biti cesci zbog blizanaca.
Mazi i ti tibu i pricaj joj. Mora biti sve uredu.

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 894
25.8.2014 15:59:33   
Ipokrisia
Do pre neki dan sam cak i osecala neko golicanje i svrbuckanje i bas sam znala da je to od bebice, da se sigurno pomera.Ali poslednja 2-3 dana ,ama bas nista! Ja cu zakazati UZ za sled.nedelju ako Dr ne ode na odmor pa cu videti, nadam se da bespotrebno brigam user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 895
25.8.2014 16:05:00   
vonavoj
Zene,opustite se i samo pozitivno!! Telo bi dala signale da nesto nije ok.

Direktna veza do poruke: 896
25.8.2014 16:36:30   
Ipokrisia
Eh te trudnjace,nikako im udovoljiti, ne valja kad imamo simptome ne valja kad nemamouser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 897
25.8.2014 16:52:02   
wivern
Vrlo lako, da li postoji razlog zasto bi razmisljala da li je sve ok? Ne postoji, e onda uzivaj i ne razmisljaj previse, jer trudnicin mozak nije bas najsjajniji user posted image i moze cuda da napravi user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 898
25.8.2014 17:33:17   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: wivern

Vrlo lako, da li postoji razlog zasto bi razmisljala da li je sve ok? Ne postoji, e onda uzivaj i ne razmisljaj previse, jer trudnicin mozak nije bas najsjajniji user posted image i moze cuda da napravi user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 899
25.8.2014 17:58:17   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: eca89

P.S. Trco, imas li ti stalno bivanje u Slo.mislim hoces li dobijati materinski od drzave?user posted image

Otkud ti znaš za materinski? Ti li si u Slo ili imaš koga ovde?

Elem, stalno prebivalište imam, ali mislim da nemam prava na taj materinski. Koliko sam skapirala to imaju samo one koje rade. Ja ne radim. Valjda. user posted image

Ne mogu da skapiram ni da li imamo prava na onaj porodični ili šta već.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...
Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here