Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 9:22:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Njica,ne sme niko da me dira!! Cekamo slike i utiske!! Ishler,u bre,kontrakcije..jesi li preterala prethodnog dana? Sansa,samo sanjaj o spavanju 24h..toga nema kad se porodis,krene mleko..uh..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 9:23:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Branki,nemoj da ga vodis..sreca da ne radis sad!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 9:29:43
|
|
|
|
branki*
|
pa i ja SAM TAKO MISLILA da ga ipak ne vodim,otkud znam,ne dao bog...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 9:31:33
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro,drage moje...Evo i ja pijem kaficu uz vas Nije me bilo par dana...Radila sam amniocentezu,pa dok sam se oporavila... Branki,nikako Božu u vrtić dok ne prođu boginje i dve nedelje posle toga zbog inkubacije... Njica čestitamo na sklopljenom braku i jedva čekamo slike.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 9:35:47
|
|
|
|
branki*
|
placljiva,sta kazu na amnio,je l sve kako treba,sta nosis?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 9:47:42
|
|
|
|
sansa
|
njica zeno dosao je i taj dan ...lepo se provedi uzivaj i proveseli se i za nas Kod mene nista novo i dalje cekam ..nocas sam tri puta vracala moje kucice u boks jer su otvarali kapiju i izlazili a kake mi na travnjak pa me nerviraju a tu mi se igra dete kao da im je malo iza kuce a imamo prostora do mile volje Treci put mi prekipelo pa sam tako tresnula mog buldoga da sad krivi pa mi ga zao
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 11:45:22
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan svima buduce mamice uzivajte u prelepom danu Njica cestitam ti na skopljenju braka,i sve najlepse
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 15:13:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste trudnice? Mi jutros do buvljaka..da bi kupila ceri neke papucice,i meni suknju...crkla sam! Sad me krsta otkidaju! Mazala sam kremicu i moram da lezim!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 17:00:25
|
|
|
|
plačljiva
|
Branki,nije se videlo šta je,znaću za 3 nedelje kada stignu rezultati AC... I jedva čekam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 18:44:53
|
|
|
|
daca77
|
Placljiva, bice dobri rezultati Mene je sveki nesto danas pokopala-kaze da mi je stomak strasno nizak, tj.da bebu nosim nisko Medjutim, to mi niko od dr nije rekao...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 18:53:56
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dacika reci svekrvi mogla bi pod stare dane da upise ginekolosku specijalizaciju kad joj tako dobro ide . Nemoj uopste da te tangiraju takvi komentari, samo lekar je relevantan. Puno te pozdravljam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 18:57:31
|
|
|
|
vonavoj
|
Daco,u tom periodu ne moze ni biti vislje! Beba se tek sad popela iznad pupka..a dr ce tek reci..ima vremena i tek treba da se podigne..meni je i posteljica bila nisko,pa se podigla!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 19:03:58
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Placljiva, bice dobri rezultati Mene je sveki nesto danas pokopala-kaze da mi je stomak strasno nizak, tj.da bebu nosim nisko Medjutim, to mi niko od dr nije rekao... Joj Daco meni su u 7. mesecu govorili kako mi se stomak spustio već jako i gluposti, a od početka mi je bio takav oblik stomaka jer sam imala jako tanak struk. Mislim rastao je stomak i u gornjem delu al se nije videlo toliko, ali uvek ima tih specijalaca koji sve vide i znaju. Opusti se
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 22:31:45
|
|
|
|
SunFlower
|
Dobro vece svima! Meni krenule mucnine, manje-vise po ceo dan i glava me uzasno boli, lezim i trpim. Apetit mi je na nuli, jedino sto mogu da jedem a da mi se ne smuci su makarone. Sansa, ajde vise sta cekas blago tebi, travnjak, dvoriste, to mi najjjjjjjvise nedostaje.... Ja moje dete vodim svaki dan u parkove ali nije to to...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 23:04:47
|
|
|
|
bubulence
|
dobro vece trudnice moje. mi smo danas proslavili rodjendanka, otpala sam. premorena ... kada je vama poceo da raste stomacic? meni se pocetkom ove nedelje malo zaokruglio i bio tvrd a od juce nista, mek i ravan. da li da se zabrinem? grudi su i dalje otecene... gde nam je ipokrisia? branki nemoj da saljes B u skolici, boginje mogu da budi opasne za tebe ako ih nisi prelezala. jaaao Njica nam se danas udala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 23:11:13
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Dacika reci svekrvi mogla bi pod stare dane da upise ginekolosku specijalizaciju kad joj tako dobro ide . Nemoj uopste da te tangiraju takvi komentari, samo lekar je relevantan. Puno te pozdravljam A ja bebu osecam ispod pupka...mada, ona i ne moze ici iznad pupka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 23:15:49
|
|
|
|
sansa
|
E kad tako nesto lupe te starije zene da ti se smuci ..meni danas baba vristala sto sutiram macku koja se popela na sto dete ima da mi bude dlakavo a i videla sam zmiju u toku trudnoce pa ce dete da mi bude sareno kao ona ...cnaci rodicu frankestajna prema babinim devetinama Ja ujutru u lab. da ponovim rezultate pa u bolnicu na ctg..mozda i krene nesto mada je meni stomak svakog dana sve vislji i vislji. SF ne brini mucnine traju kazu do 3,5 ili 9 meseca brzo ce to sto sam zlobna
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 23:16:19
|
|
|
|
bubulence
|
daco kao sto rece maslacak, samo dr zna da li je nisko ili nije. meni je u prvoj trudnoci stomak izgledao kao da je medju grudima a ja nosila nisko, dr rekao da moram poas. i osecala sam da je tako ali svako ko me vidi kaze kako je super sto mi je beba visoko... znaci slusaj sebe i dr, svekrivi se samo lepo nasmej
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 23:16:40
|
|
|
|
superm
|
Svasta... IZVORNA PORUKA: daca77 Placljiva, bice dobri rezultati Mene je sveki nesto danas pokopala-kaze da mi je stomak strasno nizak, tj.da bebu nosim nisko Medjutim, to mi niko od dr nije rekao...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 23:25:19
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, drage...najgore od svega je sto je moja sveki bila zdravstveni radnik i radila u bolnici 15-ak god., dok nije zavrsila fax., ali dr ce reci vise o tome.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 14.7.2014 5:48:22
|
|
|
|
sansa
|
Drage moje poceli bolovi celu noc nisam spavala ..evo sad sam se sredila i cekam mm pa da krenemo polako da ga ne istresem negde uz put...valjda je to to ...ako je neki laznjak vidimo se popodne
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 14.7.2014 6:31:39
|
|
|
|
SunFlower
|
Srecno ajd' neka prodje sto brze i bezbolnije, pozdravi mi AL i javljaj vesti!!!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 14.7.2014 7:02:39
|
|
|
|
branki*
|
sansaaa,navijamo za tebe i bebicu ,da sve bude kako treba. mi danas konacno skidamo gips,jupiii!ponecu i knjige da vratim u biblioteku i svraticemo malo do mojih... daco,ako niko od dr nije nista komentarisao,a ti nemas tegobe,onda sta drugo...pusti kraju. ajd,idem da kuvam kafu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 14.7.2014 8:23:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Weee!!! Sansa ili Šansa srećno!! Jutar žene!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 14.7.2014 8:56:47
|
|
|
|
mika79
|
Sansa srećno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?