|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
11.7.2014 20:19:53   
Trcosava
Verovatno misliš na horiocentezu? Ako misliš na to - evo teme KLIK

Ono što se meni mota po glavi je da je ona kao pozdana, ali valjda najpouzdanija i dalje je amnio.
IZVORNA PORUKA: blau

Drage, da li je neko od vas radio placentocintezu? kakva su vam iskustva i misljenje o toj metodi?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu blau)
Direktna veza do poruke: 526
11.7.2014 20:22:34   
Maslacak15
Meni ne zvuci kao kontrakcije. U svakom slucaju razjasnice se u rekordnom roku, jos nedelju dve i devojcicu neces moci da pomesas veruj mi user posted image . Ako nisu uzasno jaki kontinuirani bolovi ( da bi razmisljala da ti treba analgetik) ili nedaj boze spotujes krvaris sve su sanse da je deo normalnog repertoara. Naravno ako si uznemirena uvek mozes da odes kod lekara i proveris. Meni je jako pomoglo sto se ovde jako rano radi tokografija ( T od CTG). Znaci stavljaju sondu za merenje kontrakcija i to vec od neke 16. nedelje pred svaki pregled. Smaranje, ali meni je jako pomoglo jel sam bila od tih koja je imala uzasno puno ( zatezanja probadanja, bolova od rasta materice itd). Tada sam lepo videla da nisu kontrakcije jel ja lezim, boli boli a na pisacu linija ravna.
Sve je naravno individualno i da ponovim, ako ste u panici bolje otici jednom previse nego jednom premalo kod lekara, ali bolovi u predelu materice definitivno spadaju u repertoar najnormalnijih trudnicih pojava kod pojedinih zena. I mogu biti vrlo neugodni. A ja bas nisam imala uobe trudnoce nikakvih dokazanih relevantih problema, nit su zabelezene kontrakcije nit sam se otvarala nit se grlic skracivao niti sam imala bilo kakvu terapiju i carski su uradjeni u 40 oj nedlji. A bolelo me svako malo, naucila sam vremenom da ignorisem.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 11.7.2014 20:24:48 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 527
11.7.2014 21:26:59   
daca77
Maslackic, definitivno je onda devojcica koja vrslja unutra. Nemam uopste bolove, ovo je potpuno bezbolno. A primetila sam da se javlja kada legnem na ledja...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 528
11.7.2014 21:44:38   
branki*
evo i mene..
bili u setnji svo troje,mm uspavljuje bozu,ja malo zasela..
bubi,lezi malo i nemoj da se naprezes,vidi kako ce biti za dan,dva.
daco,mi smo vec pisale,ja sam imala kao i njica to svrdnjavanje stomaka par puta u toku dana u prvoj trudnoci.nije bolno,kao kad ti se napne i stegne stomak nekih 6,7 sekundi..mislila sam da je to beba,ali bile su kontrakcije..bebu sam kasnije osetila i nekako je razlicito.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 529
11.7.2014 22:18:05   
Štetica
Vece trudnice i od mene. Nemam net pa sam sad provalila da mogu od komsije da kradem Wi-Fiuser posted image .
Dacika to je izgleda devojka pocela da se vrti. Ja jedva cekam da osetim te pokrete,bas sam nestrpljiva.
Njica cekam slicice sa svadbe.
Bubi valjda ce brzo da prodje,i ja sam skoro imala taj uzasan bol,ali meni je pesak napravio problem u mokracnim kanalima,pa me dr umirio i rekao da u 10-11ned nemogu da razlikujem taj bol od bola u jajnicima-materici.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 530
11.7.2014 22:30:45   
Kata90
Dobro vece Stetice user posted image sram te bilo sto krades net user posted image nisam ni ja jos osetila te cudesne pokrete....i ja sam bas nestrpljiva potom pitanju user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 531
11.7.2014 22:42:47   
bubulence
uh, nadam se da ce proci brzo. u nedelju slavimo cerkici rodjendan, pa ne mogu mnogo da mirujem. ne secam se da sam u prvoj trudnoci imala ovakvih bolova, ovako jakih.
jao samo da dodjem do 12-13 nedelje pa da se malo opustim

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 532
12.7.2014 9:11:46   
vonavoj
bubulence,i ti uzmi Mg..sve se siri dole,dr kazu da su i ti mensturalni bolovi normalni do 12 te nedelje..
ja sam danas sva osamucena,juce sam se posvadjala sa mm,valjda su sad ovo poslediceuser posted image ..moram pritisak da izmerim!
mrzim kad je sebican i ne razmislja o bebi makar,kad se svadjamo..ne,tera po svome bez pardona!user posted image

Direktna veza do poruke: 533
12.7.2014 10:10:25   
Mille
Drage moje trudnice..ja sam se pirodila.. 5 dana pre termina..sve je proslo dobro. Dosla je Kjara sinoc u 19 h, teska 3830 g i dugacka 50 cm. Za sad su u betaniji svi ljubazni. I dr na porodjaju su bili super. A ja se odlicno osecam.

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 534
12.7.2014 10:15:40   
vonavoj
Cestitam!!!

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 535
12.7.2014 10:16:38   
branki*
mille,bas super,bravouser posted image cestitam,neka je beba ziva i zdrava 100 godina!bas mi je drago sto je sve proslo kako treba i sto se ti lepo osecas.

branki

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 536
12.7.2014 10:33:27   
wivern
Mile cestitam...ljubi bebirona user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 537
12.7.2014 10:50:49   
plačljiva
Mille čestitam.Neka je živa i zdrava user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 538
12.7.2014 10:55:36   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Mille

Drage moje trudnice..ja sam se pirodila.. 5 dana pre termina..sve je proslo dobro. Dosla je Kjara sinoc u 19 h, teska 3830 g i dugacka 50 cm. Za sad su u betaniji svi ljubazni. I dr na porodjaju su bili super. A ja se odlicno osecam.

mille draga neka je Kjara ziva i zdrava i da budete ponisni na nju. ne znam kada sam poslednji put cula ime koje mi se toliko dopalo. bravo!

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 539
12.7.2014 10:56:24   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Mille

mille draga neka je Kjara ziva i zdrava i da budete ponisni na nju. ne znam kada sam poslednji put cula ime koje mi se toliko dopalo. bravo!

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 540
12.7.2014 10:58:51   
bubulence
ko ce da otvori temu? ja sam sa tel

Direktna veza do poruke: 541
12.7.2014 12:06:57   
Njica
Mille, cestitam, bravooo!user posted image
Bubulenceee, jos samo malo i proci ce prvo tromesecje, probaj danas da mirujes da skupis snage za sutra!user posted image
Sve vas mnogo pozdravljam i ljubim, kad prodje svadba doci cu sto pre budem mogla da vidim kako ste,da postavim slicice i da vidim da li ste sve dobro, nasmejane i uzivate u tibama! Ljubim vas drage moje trudniceeeee i odo da se udaamuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 542
12.7.2014 12:19:11   
bubulence
Njiicaaaa draga, da mi se lepo provedes, da budes vesela i opustena i da ocepis mladozenju. neka se odmah zna ko je gazda. ljubim te jako a cestitacemo ti sutra.
meni je tek sada malo lakse, jutros me je jos boleo stomak jako a sada samo ponekad presece...

< Poruku je uredio bubulence -- 12.7.2014 12:22:30 >

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 543
12.7.2014 12:23:15   
Njica
Hvala ti na predivnim zeljama, bubulence, predivna si!user posted image user posted image user posted image
Bas mi je lakse sto ti prolazi a sigurno je i tebi,ljubim te mnogo!
I vonavoooj, i ti da mi budes bolje danas i da te niko ne nervira!user posted image

Direktna veza do poruke: 544
12.7.2014 12:53:15   
SunFlower
Mille cestitam, bas mi je drago i bas me oraspolozi kad cujem da trudnica super prodje na porodjaju i da su odlicno i ona i beba, lepo je cuti pozitivno iskustvo, neka je sa srecom!
Njica srecno i tebi, neka bude dan za pamcenje, cekamo slike i utiske!

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 545
12.7.2014 13:22:12   
wivern
Njica lepo se provedi, uzivaj u svom danu a mi cekamo slicice user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 546
12.7.2014 14:52:57   
sansa
Mille divno , da ti je ziva i zdrava cerka i najvaznije da je sve dobro proslo i da se sve zavrsilo brzo i laakouser posted image user posted image
Ja jos uvek cekam nekad pomisim da uopste necu da se porodim nego da ovako ima da bude...mislim da kad se porodim ima da spavam 24 h bez prestanka samo da odmorim dusu malo jer ne spavam ne znam ni ja od kad a da ne pominjem odlazak u wc ..e to mi je u ovoj trudnoci bilo nocna mora user posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 547
12.7.2014 16:11:09   
tillia
Njica,da svadba prodje kako si zamislila i sve lepo protekne!
Sansa i ja isto mastam o spavanju,noc mi tako duga.A u wc ne znam koliko puta idem.
Ja u pon.u bolnicu,pa uskoro finale!

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 548
12.7.2014 16:36:30   
ishler
Dobar dan
bUbulence to je normalno u prvom tromesecju,uglavnom sve trudnice imaju bolove siri se karlica.
Njica da sve lepo protekne
Sansa,Tilia jos malo vam je ostalouser posted image
Ja se nekako gegam preksinoc sam imala celu noc kontrakcije,malo sam se prepala,ali nastavljamo dalje......
Moram samo da ne razmisljam o tome,onda je lakse
Cekam da udjem u 9 ti pa cu da odahnemuser posted image
MODELATORI stavite me u trece tromesecje poslala sam pp ali nista,jedino ako mi ne slutite raniji porodjajuser posted image

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 549
13.7.2014 8:41:58   
branki*
dobro jutro,trudnice!
mm ode do posla,ja pijem kafu,boza jos spava..opet se budio nocas pred zoru,da l ga svrbi zbog ovog gipsa ili mu je vruce,pojma nemam...juce bili napolju i sretnemo bozinu vaspitacicu i kazem joj ja kako ce boza od utorka u obdaniste,jer skida gips i pitam za boginje,da li su prosle.kaze-sad su se rasplamsale i to bas u prizemlju,tamo gde je i boza.ne znam sad sta da radim,obzirom da ja nisam prelezalauser posted image
kako ste vi?
njico,za tebe posebanuser posted image

branki

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here