|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
15.7.2014 9:05:31   
bubulence
koristim 2× dnevno. a meni je stomak prosle nedelje bio tvrd a sada vise nije. nadam se da je ipak sve ok jer bih u suprotnom prokrvarila zar ne? nadam se samo da mm nece imati opet neki sastanak na poslu i da cemo stici danas da odemo.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 601
15.7.2014 9:08:27   
Sanjalica1980
Daco, to ni ja bas nisam najbolje razumela ali kako mi je objasnila za tsh je bitno da je 1,5-2 i da se uz njega prate ostali pokazatelji.
E sad,kod mene je tsh 0,05 sto je ispod granice pa mi je rekla da je normalno da je skroz na donjoj granici i iz tog razloga pratimo ft4 it4. Na osnovu njih mi je vec podesila terapiju. Pored niskog tsh ostali parametri nisu bili ok pa se pojacala terapija.
Nadam se da sam sada malo bolje napisala user posted image

Ipak tebe tvoj dr zna najbolje i on ce ti reci sta da radis. Pisi nam kada se cujes sa njim.
user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 602
15.7.2014 9:11:20   
branki*
i ja tako mislim..ali,bolje idi,bices ti sama sa sobom opustenija i smirenija.mene je stomak u prvoj trudnoci mnogo vise zigao i boluckao,nego sad,i stomak i krsta.verovatno ce ti reci i da mirujes.bas javi ako odes,sta je rekao dr.gledaj da se ne sekiras,sigurno ce proci.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 603
15.7.2014 9:14:25   
vonavoj
bubulence,a sto mora da bude tvrd?
idi do dr ako mozes,bices mirnija,ali terapija je ista..mirovanje i utrogestan,to znas!user posted image
ispeglala sam malo vesa,moram parcijalno!odmah me gdja zaboli od stajanja!user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 604
15.7.2014 9:40:05   
M@rty
Dobro jutro user posted image
Bubi nekako sam uspela da uhvatim malo sna, ali nista specijalno. U 6 jutros ustala, a posle jedan sam nocas zaspala. Kao vamir sam. user posted image
Inace bubi bice sve u redu, nema razloga da se brines. Svakako nam javi sta ti je doca rekao.

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 605
15.7.2014 9:40:58   
bubulence
Von nije da mora da bude tvrd ali mi je cudno sto se prosle nedelje lepo zaokruglio i bio takav a sada sam opet kao pre trudnoce. a mislim da bi sada ipak trebalo bar malo da se nazire stomacic zar ne? nadam se da u svemu gresim user posted image .
inace bas nisam panicar, i u prvoj trudnoci sam se pre 8. meseca otvorila dva prsta i dobila lekove koje sam pila dva dana i odustala, set_ala najnormalnije iako mi je preporuceno mirovanje i dosla do termina. i uvek tako. sada u januaru na operaciju otisla kao na zurku... bas sam uvek opistena a eto, sada me nesto uhvatilo. jutros sam budna od pola 4...

< Poruku je uredio bubulence -- 15.7.2014 9:41:58 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 606
15.7.2014 10:28:34   
Ana13
Dobro jutro,deMbelice user posted image
Ja sam nocas imala prvo budjenje za wc.Nadam se da to sad nece biti praksa,jer sam posle od 4 do 5h zevala u plafon.Bas sam se jedva uspavala ponovo user posted image Bubulence,meni se tek oko 19 nedelje pojavio stomacic,a ti jos imas dotle da guras.To sto ti se stomak sad pojavi,pa nestane,moze biti od zatvora,utrogestana...a i normalni su ti bolovi.U tom periodu sam i ja konstantno imala bolove kao da cu da dobijem.Idi do dr,ali se ne brini previse user posted image
Gde nam je mlada? Zaboravila je da mi sa nestrpljenjem cekamo slike user posted image

Direktna veza do poruke: 607
15.7.2014 10:35:16   
plačljiva
Dobro jutro drage moje user posted image evo skuvah kafu da popijem uz vas...
Gde nam je Njica,svadba odavno prošla,a nigde slika user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 608
15.7.2014 10:39:39   
wivern
Zdravo zenskaci... mi sinoc zaredjali po nekim kafanama i rodjendanima i kad smo dosli kuci imamo sta i videti. Pas nam dokrajcio kauc user posted image i to bas posteno, mislila sam da ce mm da dobije slog...
E to se zove ljubomoran kao pas user posted image ..
Inace sam nesto u trazenju stvari za bebca i ustanovih da nam se vise isplati da odemo do madjarske i pokupujemo sve sto nam nedostaje. Ovi kod nas ubise sa cenama, nisu normalni.
Njica sigurno jos sabira utiske i bira slicice koje da nam postavi user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 609
15.7.2014 11:10:35   
Kata90
Caos svima......e kod mene je sad to pocelo da se budim ujutro oko 3 h da sam gladna nenormalno...pa moram jesti da bi mogla nastaviti sa spavanjem...
A sto se tice Njice,mislim da je otisla na medeni mesec pa sad uziva tamouser posted image bas nju briga za nas...user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 610
15.7.2014 11:22:14   
ivaMark
Zdravo drugarice,

Bubulence pa ti si tek deset punih nedelja trudna, mislim da je to rano da se stomak primecuje user posted image Lepo ti je napisala Ana13, ali idi do dr da bi ti bila mirnija.

Wiv, pa vi da setate a kuca da se smara sama, nasao je zanimaciju user posted image

Mi smo dosle kod mojih (beba i ja) i bas sam opustenija i mirnija, ovde uzivamo. Imam oko 350kg i nemam vise sta da obucem ali dobro, jos malo pa cemo u deveti i kraaaaaaj, jeeeeeee. Za bebca trebam ovih dana da kupujem i bas se radujem tome user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 611
15.7.2014 11:46:59   
eca89
Bubulence, navijamo da sve bude ok, ali vidjeces da hoce user posted image . Ja sutra idem na nuhalni pregled, pa me vec pomalo hvata trema, nadam se da ce sve da bude ok!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 612
15.7.2014 12:04:59   
Sanjalica1980
Drage trudnice, zanima me do koliko je normalno da puls skoci?
Meni je inace puls oko 50 a sada je vec 75. Pritisak mi je nizak i krece se oko 80/50.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 613
15.7.2014 12:08:41   
bubulence

IZVORNA PORUKA: wivern

Inace sam nesto u trazenju stvari za bebca i ustanovih da nam se vise isplati da odemo do madjarske i pokupujemo sve sto nam nedostaje. Ovi kod nas ubise sa cenama, nisu normalni.

mi smo za cerkicu isli u Madjarsku i za 60e joj kupili apsolutno sve od garderobe i to za prvih 6 meseci, stvarno se isplati (bar je tako bilo pre 3 godine).
hvala devojke na recima utehe, ne ocekujem ja sada da imam trudnicki stomak ali mi je u prvoj trudnoci u ovo vreme bio tvrd i onako s emalo zaokrugli, kao sto je bio prosle nedelje ali moguce i da je od utrogestana...
mm mi javio da su im dosli neki stranci i da nece doci kuci na vreme, a meni istekla dozvola pa ne mogu sama u NS kod doktora...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 614
15.7.2014 12:10:30   
bubulence

IZVORNA PORUKA: eca89

Bubulence, navijamo da sve bude ok, ali vidjeces da hoce user posted image . Ja sutra idem na nuhalni pregled, pa me vec pomalo hvata trema, nadam se da ce sve da bude ok!

naravno da hoce user posted image .
sanjalice meni je danima ujutro kada ustanem pritisak 75/45, neka od devojaka mi je preporucila da popijem slanu vodu pa sada to praktikujem i bude mi bolje, probaj i ti

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 615
15.7.2014 12:20:08   
ivaMark
Sanjalice, meni je isto nizak pritisak bio pre trudnoce, sada ide do 120/80 a puls mi je bio oko 60, u prvoj trudnoci je isao i do 110 (samo par puta), primetila sam da mi smeta kafa, tj to se desavalo kada popijem kafu i izbacila sam je i nekako mi je bilo lakse da popijem casu, dve vode i legnem, tj smirim organizam user posted image

Bubu, za 60e sveeee, jaoooo.... i da je 100e pa se isplati sada. Mada meni je malo daleko user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 616
15.7.2014 12:21:29   
wivern
hvala devojke na recima utehe, ne ocekujem ja sada da imam trudnicki stomak ali mi je u prvoj trudnoci u ovo vreme bio tvrd i onako s emalo zaokrugli, kao sto je bio prosle nedelje ali moguce i da je od utrogestana...

Bubulence nemoj da poredis prvu i ovu drugu trudnocu. Sa svakom sledecom trudnocom slabe misici na stomaku, i normalno je da bude drugaciji stomak. Osim ako nisi vezbala trbusnjake u pauzi user posted image
Ma znas sta, necu nasim derikozama nista da ostavim od para. Bezobrazluk od cena, malo je reci da sam se sokirala.
Ivo ja sam mislila malo da se druzim sa ljudima ali sam se do 1 jutros druzila sa metlom cisteci sundjer iz kauca user posted image

< Poruku je uredio wivern -- 15.7.2014 12:23:01 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 617
15.7.2014 12:30:38   
bubulence

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Bubu, za 60e sveeee, jaoooo.... i da je 100e pa se isplati sada. Mada meni je malo daleko user posted image

daaa, za te pare smo uzeli oko 15 bodica, 3-4 donja dela trenerkica, 3-4 zekice, gornji deo trenerke, prslucic i 3-4 majice. posto je rodjena julu prva 2 meseca smo nosili samo bodice, a sve ostalo je bilo od 3-6 meseci i taman je mogla lepo da iznosi.
Wiv preporucujem ti Arkad u Segedinu, mi volimo tamo da odemo u soping, nadje se jeftinijih stvari a i uvek se super provedemo... i ponda u povratku na Palic na kafu i vecericu i eto... povedi i mene user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 618
15.7.2014 12:58:40   
SunFlower
Cao drugarice, samo da vam javim da nam se sansa porodila, dobila je cerkicu!user posted image Ne znam detalje, samo sam videla na fejsu da joj cestitaju, ali javice se ona vec. Pa ko je zaduzen neka otvori temicu, da joj cestitamo.

< Poruku je uredio SunFlower -- 15.7.2014 12:59:42 >

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 619
15.7.2014 13:07:16   
wivern
Tako nekako izgleda i moj plan, samo sto bismo mi skoknuli do ikea-e tj do Budimpeste user posted image
Kako je krenulo moracemo da rentiramo mini bus jer kome god smo rekli da bi isli za madjarsku rekao je da hoce sa nama. I dosta ljudi mi je dalo dobru ideju da kad vec idemo kupimo tamo i nesto od suhomesnatog. Ja mnogo volim one njihove pik salame user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 620
15.7.2014 13:19:39   
Trcosava
Sanjalice ženo jel si ti živa kad imaš puls 50? user posted image

Meni je inače puls veći, u trudnoći sa Anom je išao i na 150 (mirovanje, sedim 2 sata i čekam kod ginekologa).

Wiki, donesi koju Pick i meni, pa pošalji po nekom user posted image user posted image

Ja sam danas kao prebijena mačka. Vreme je ovde nenormalno. Sedam dana kiša i tmurno, danas konačno bez kiše, krenem sa detetom do prodavnice, na putu kući spiči takvo sunce da sam do kuće bila kao riba na suvom. Užas, sad počela i glava moja glava me boli

Otvoriću temu za Š/Sansu

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 621
15.7.2014 13:27:57   
branki*
meni je madjarska bas daleko za sopinguser posted image ,ovaj bebac ce se snaci uz pomoc garderobice brata boze i domace konfenkcije.
bas su vam niski ti pritisci.meni je normalan.kod nas je sunce jos uvek i sparno,pocela sam i da se znojim,a mrzim to.
inace,meni se stomace bas vidi,onako je lep i okrugao.

< Poruku je uredio branki -- 15.7.2014 13:28:59 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 622
15.7.2014 13:41:38   
wivern
Trco nadjemo se npr u Mariboru da ti dostavim user posted image , bas bi bilo divno

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 623
15.7.2014 13:50:46   
bubulence
branki odakle si ti user posted image ?
posto ne jedemo suhomesnate proizvode nemam pojma za te cene ali znam da moze da se nadje i mnogo jeftinija hemija user posted image . mm ima rodjenog ujaka u Segedinu pa cesto odemo kod njega, a usput svasta nakupujemouser posted image .
nama do Segedina treba oko sat i 10 min ako nema guzve na granici

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 624
15.7.2014 13:58:38   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: wivern

Trco nadjemo se npr u Mariboru da ti dostavim user posted image , bas bi bilo divno

Moooože! Kad krekećete? user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here