Ana13 -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo (29.4.2015 23:54:24)
|
Mi smo uveli sargarepicu,krompir,tikvicu,paskanat,karfiol i sve je ok proslo.Pojede od dve kasicice do pola teglice (to mi je merka),ali voce nece ni da lizne.Kidise na kasicu i cim oseti da je vocka,odmah se namrsti i zatvori ustasca.Ma nema sanse da joj uvalim. Probala sam bananu,jabuku i sljivu.Davala sam joj i domace i hipove kasice,ali nece,pa nece. Meso ide sa punih 6,jel tako? Vodu mi mnogo lepo pije,dok sokic od jabuke i sargarepe nije htela. Kad joj dam da pomirise moju kafu ili pivo,svom snagom pokusava da uskoci u solju/flasu,ali kad sam joj juce prvi put ponudila sokic,samo je pomirisala i napravila neku gadljivu facu.Nije htela ni da ga proba.Mada sokice nemam nameru ni da je ucim da pije,nego rekoh da vidim hoce li neka vocka tako da nam se provuce,ali jok. Daco,jel dajes Nadji posle kasice da sisa? Meni je dr rekla da joj nudim da sisa sve dok ne pojede kasicu za punu teglicu (manju) i drzi je 3,5-4h.Kad bude pojela celu teglicu,onda ukidam podoj za taj obrok.Nina mrljavi dok jede i ako ima neku zanimaciju,nece da otvori usta,tako da nece skoro da dodje do pune teglice.
|
|
|
|