Misha i Ljisha -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (23.12.2014 21:40:34)
|
IZVORNA PORUKA: little_one Ma i ja mislim da ce ona to sama nekako, mada nekad stvarno ima previse budjenja, uglavnom oko 3 puta sedmicno sigurno se budi na svakih 45 minuta do sat vremena, i znam da je muce zubi. A onda prodje neko vrijeme pa se budi samo 2-3 puta i to je super noc onda [sm=bravo.gif] tad punim baterije [sm=smiley36.gif] Takodje sam jednom procitala da je ok i uobrocavanje nakon 6tog mjeseca, bas sam vidjela kad je to ona Tereza u grupi pisala, al mi nismo ni to jos obavili. Mada, jesu predvidljiviji momenti za dojenje al ponekad zna biti i vecih odstupanja. Sa uobrocavanjem nemam iskustva ja sam odmah krenula po satnici, tj odmah sam samo na tri sata i znalo se 8,11,14,17,20 i plus noci kako kad. Nista nisam izbacivala, tj mislim nocne podoje, sama je to cura prestala bas sa godinu dana, a sa 11 meseci je valjda siskala svako malo nocu (zubi). Mislim da iskreno nista pogresila nisam. Nanosala sam je se, nisam se naspavala nocima[sm=jezicek.gif] (ali ne mogu reci da sam bas bila zombi mozda par puta oko sestog meseca i oko tog 11tog) nisam je pustala da place i td. A eto ja sam na drugu stranu baba roga. Ja sam merila i minutazu podoja, i strogo na tri sata od starta i td. Mislim svako ima nesto za sta je zaguljen ajd tako da kazem. Torbica za nocne podoje, ja za vreme hranjenja (meni je jako bitno da znam KAD mi dete sisa tj kad jede), neko za nosanje neko za samouspavljivanje ma ima gi razni sto bi se reklo.Svako radi kako misli da treba[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|