Ana13 -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (18.12.2014 10:36:48)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ana13,izbaci flasicu,cackaj je dok sisa,nema da spava na sisi i neka se najede..i ja sam prva 3 dana kad sam dosla iz bolnice davala moje mleko na flasicu,jer je sporo vukla,a grudi pune,ali sam prestala zbog sebe i nje..naucila je,a tvoja je sad jos jaca i starija..neka sisa i sat vremena,ali budi je..i obavezno pritiskaj grudi dok dojis,tako sam ja,da ide brze (ako mislis da joj ide sporo)..ja sam moje morala,jer su bile zapusene i pune,i bukvalno sam ih masirala dok je sisala,da izadje iz svih kanalaa..sad to vise ne radim jer je jaka! Moj problem je sto mi mleko ide mnogo brzo,pa ona ne moze da se izbori sa tom kolicinom.Pre podoja izvucem pumpicom oko 50 ml da je bas ne zadavi taj prvi mlaz,ali meni sve vreme istom brzinom tece mleko.Flasicu napunim za 10 min.Samo 2-3 puta pritisnem pumpicu i ono krene i ne staje.Jutros sam prepunila flasicu,nisam videla da mi se za cas napunila.Na UZ dojki su mi videli da su kanali prosireni i sad me hvata panika hocemo li ikad lepo da dojimo [sm=zmeden.gif] A jos je ona mrljava dok jede,pa bi sve polako i natenane,da uziva.Voli da sisa samo kad skroz ispraznim grudi pumpicom,pa kad jedva ide. Probale smo i onaj polozaj za dojenje kad ja lezim,a ona preko mene,ali nije joj zgodno,a i opet su joj puna usta i cim malo otvori,mleko se slije meni niz grudi i ledja. Meni treba neko drcno i alavo dete,koje guta brzinom svetlosti.Ova moja je suvise svilena [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|