mama krava -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.1.2015 22:17:38)
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Moram ovde da se pohvalim mojom velikom devojkom... Dans me je odusevila moja N! Za vreme dorucka mm i ja pricamo kako moja sestra, koja ne zivi u Bg, sutra dolazi na IMD sa srednjim sinom na operaciju krajnika. Ona ima troje dece, a najmladji ima 8,5 mes. Na to ce ona , a Strahinja (beba)? Ko ce da ga doji? Kako ce da prezivi bez sike??? Ja sam odusevljena, jer moja devojka koja ima 5,5 god ne zna za drugi nacin hranjenja beba! Ljubi je majka! Iskreno se nadam da ce i ona uzivati u dojenju svoje dece kada za to dodje vreme. I da ne idem u totalni off... Ovo je ona kada je imala samo par nedelja. Slikao je mm da ovekoveci moje trenutke ocaja. Kao i sve dnovopecene mame, jedina okupacija mi je bila, koliko je jela, da li je dovoljno jela, koliko je napredovala...[sm=zz_banghead.gif]. Kad se samo setim tog pocetka... A na kraju cura ipo! Dojila sam je 22 mes!!! [img]http://www4.slikomat.com/13/1116/xzn-P10008.jpg[/img] Nadam se da se admini nece ljutiti sto citiram celi post sa sve slikom, ali u kontekstu je trenutne price... Daco, slusaj sta ti NM pise i veruj da je sve tako! Potpuno te razumem i zato prilazem i sliku, jer sam i aja kao i ti bila potpuno sludjena, jer sam i ja ima jednu malu"azdaju", koja je po cele dane bljuvala! Bilo je lepo i ja sam stalno smrdela na prokislo mleko i bila ubedjena da cemo svi dobiti salmonelu. Samo opusteno! Sigurno je beba ruckla koliko joj treba!
|
|
|
|