RE: Skidamo pelenu II deo (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 13:04:21)

Stvarno ne mogu da se zalim na njih. Vaspitacicu juce popodne nisam videla, ali mi je jutros sva ponosna rekla kako se nije ni jednom upiskila[sm=smiley1.gif] i to je jos vaspitacica od vrticke grupe. Isla je da proverava macu u jaslice jer macina vaspitacica tu nije bila juce, nego zamenska.

lesica -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 13:08:10)

Maco, pozdravio te D [sm=smiley36.gif]
Ivana, sad će to, još koji dan i završena avantura.

Maraj, jako zavisi od vaspitača, mi nismo imali problem, šta više one su žene u D grupi insistirale na skidanju pelena. Odvajala su po 4-5 dece, i tako u talasima u saradnji sa nama roditeljima skidale pelene.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 13:21:46)

Les, ma meni je ona cudna sto u vrticu hoce na svakih pola sata na nosu, a kuci vristi[sm=hudicek1.gif] tacno je zrela za po dupetu [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 18:25:36)

Njena vaspitacica danas tu i hvali je kako se nije ni jednom upiskila. Stavljala ju je na nosu otprilike četiri puta. Kuci malo pisnula u gace pa napunila nosu[sm=smiley6.gif]

emicaa -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 18:33:58)

Ivana brzo ce on i sama poceti traziti nosu.Jos koji dan i gotovo.
Ja sam odlucila da cim se vratimo sa mora pocnem sa odvikavanjem,ako me ne pukne i prije.Mada mi uopste ne djeluje kao da je spreman sad,a problem je i to sto ne prica.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 19:19:04)

Emice, znas da i maca nesto posebno ne prica [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 19:38:59)

Les ja na zalost nemam kontakt sa vaspitacima. Valjda ce L da upadne u vrtic u ovom sad konkursu. Sve sto znam o odnosu vaspitaca je sto mi komsinice pricaju. I sve mi se zale da njih ne zanima to skidanje pelene. I ove koje rade u drzavnom i privatnom....
Ivana [sm=bravo.gif] za macu. Uskoro ce ona sama na nosu. Nama ne kasnije bio problem kakenje. Zadrzavao je u sebi. Plasio se da kaki pa je samo cupkao na prstima . Al eto prezivesmo.i to

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 20:06:53)

Vaspitacice stvarno znaju da naprave problem...
Evo, meni danas vaspitacica kaze da je rekla jos nekim roditeljima da donesu gacice (ako hoce, naravno).

MimaKos -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 20:20:10)

Kod nas bio problem sto su nisu htele vaspitacice, nego su nekoj deci koja su vec odviknuta stavljale pampers, pa moras da insistiras na nosi

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 22:04:54)

Bravo za Macu [sm=bravo.gif]
Kod nas su vaspitačice po tom pitanju super. Čak su nam rekle da više ne moramo da pakujemo pelenu ni za dnevno spavanje jer joj bude suva (kući smo i nju skinuli odmah).

Maraj -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 22:08:33)

Da i mi smo dnevnu stavljali mozda dva dana. Kratko spavaju danju. Meni L po sat , maksimum dva. Tako da se nekad probudi i odmah iz kreveta trazi nosu da piski

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 22:10:51)

Koliko post iskucah i nisam kopirala[sm=hudicek1.gif]
Veceras pred spavanje stavim je na nosu i posle minut pocela da place i da ustaje,krenula da kaki. Ja je vracam na nosu, ona vristi, polustojeci je završila. Govorim joj kaka, kao ona u knjizi. Uzmem knjigu, ona prsticem pokazuje i govori "kaka", rekoh takva kaka i u nosi. I tako smo drzali nosu i pricali o kaki[sm=smiley36.gif]
I da, dnevna joj nije suva, tj. malkice je upiskena i u vrticu i kuci.

Maraj -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 22:12:39)

Pa super ivana.
Meni je L na pocetku , par puta kakio na tepih. Prihvatao je nosu za piskenje. Al za kakenje bas i ne. Kao da je imao strah da se iskaki

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.6.2018 22:14:46)

Maraj, i njoj ovo izgleda strasno [sm=smiley36.gif] pisala sam vec, sin je par meseci posle skidanja pelene imao problem sa suzdrzavanjem kake. Bas je bilo nezgodno.

bebilule -> RE: Skidamo pelenu II deo (6.6.2018 8:39:59)

I mi se još mučimo sa kakanjem. Kaže lijepo da hoće, ali čim mu ponudim tutu ili adapter krene da trpi. Što se njega tiče on bi u dvorištu na travi. [sm=smiley36.gif]Ne znam sad šta mi je gore, ono u gaće ili ovo trpljenje. Nekad bez problema prođe doduše. E, ne bih da vam pričam o tome šta razvojna psihologija kaže na ovu temu - kako da djeca prevaziđu strah od toga. [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (6.6.2018 8:47:15)

Pricaj! Jel treba da pipaju kaku? [sm=smiley36.gif]

bebilule -> RE: Skidamo pelenu II deo (6.6.2018 8:53:58)

O da, naši su trebali već odavno to da urade. Da istraže sve dok su još pelene nosili. Kažu da su ranije djeca lakše to radila jer su nosili obične pelene, pa im je bilo lakše doći do svega. [sm=smiley36.gif]
Ma sa mnom M sarađuje, prvo odbije, pa onda pristane - ne trpi dugo. Ali ocu odbija. Traži mu, pa onda neće.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (6.6.2018 9:47:08)

Kuku majko. Ona je sinoc sa toliko gadjenja i straha gledala u nosu i kaku[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (6.6.2018 22:37:09)

U vrticu se nije ni jednom upiskila. Kuci jednom u gace, jednom u nosu, jednom u vc solju.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (7.6.2018 22:42:22)

Danas je u vrticu pisnula kap, dve u gacice. Kuci je piskila u vc solju i na terasi. Napolju u gace i u nosu [sm=smiley36.gif] kakila u nosu.

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (7.6.2018 22:45:15)

[sm=bravo.gif] za Macu.

Mi danas piskili i kakili u nosu lepo 😊 i to sve sama. Dva puta se upiskila u gacice, i nije ni htela da mi kaze, sama presvukla gacice [sm=smiley36.gif] ali skontala sam naravno. I to je bilo dok je nisam dirala jer je bila duboko u igri i pricanju sa igrackama...

Misha i Ljisha -> RE: Skidamo pelenu II deo (7.6.2018 22:46:42)

[sm=bravo.gif] lepo lepo

Sanjica26 RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (7.6.2018 22:51:10)

Bravo za decicu[sm=bravo.gif]

MimaKos -> RE: Skidamo pelenu II deo (7.6.2018 22:53:17)

Bravo za maleke!

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (8.6.2018 8:52:06)

Mama Jo, zezas da je sama presvukla gacice??? Ma bravisimo za veliku devojčicu. I ti jos digla frku da nije spremna, bla, bla[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>