RE: Skidamo pelenu II deo (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (29.5.2018 15:48:15)

Duskic, pa vi ste super. Skidaj mu onda sto pre.

Duškić -> RE: Skidamo pelenu II deo (29.5.2018 15:51:50)

Pa gleda sestru, da stigne pre nje na nosu, samo je kopira .Samo mu smicalice pravi.
Hocu samo jos sa vaspitacicom da se dogovorim.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (29.5.2018 16:07:10)

Hihihihi, neka ih[sm=smiley1.gif]
I ja cekam da se vaspitacica dogovori sa ostalim roditeljima.

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (29.5.2018 21:13:22)

Anck, tako je i moja M negodovala u početku u vrtiću kad su ih stavljali na nošu. Jedina ona u celoj grupi nije htela da sedi. Valjda nije bila spremna. Kući je isto bacala i šutirala nošu, pa joj više nismo ni nudili. Vrlo brzo je to prošlo. Verujem da će i kod V jer on već dugo u vrtiću sedi na noši.
Srećno, mame.

Anck Su Nmaun -> RE: Skidamo pelenu II deo (29.5.2018 21:24:36)

Milena ali ovo nije pocetak on obavlja na nosi jos od Januara ih uce. I kuci je sedeo i tamo redovno sad nesto posvadjan sa nosom. Ne znam sta mu bi.
Danas bio po malo u gacicama na nosu nista nije obavio [sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (29.5.2018 21:28:09)

Anck, a jel mu skroz skidas pelenu ili?
Ja necu da je zbunjujem, stavim je na nosu samo kad trazi.

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (30.5.2018 6:28:30)

To sam i ja htela da pitam, Anck, nego zaboravih. Da li si mu sasvim skinula pelenu?
Ivana, u vrtiću će im grupno skinuti? Ako je ona već počela sama da traži, biće to super.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (30.5.2018 10:34:38)

Milence, pisala sam ovde skoro.. Trazila i piskila par puta u nosu. A kad se upiskila u gace vristala[sm=smiley36.gif]
Vaspitacica kaze da ih stavlja sve na nosu i one koji su skinuli pelene i ove sa pelenama. I da se dogovori sa jos ovih par roditelja pa da svi koji imaju pelene krenu u isto vreme sa skidanjem.

Anck Su Nmaun -> RE: Skidamo pelenu II deo (30.5.2018 13:18:54)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Anck, a jel mu skroz skidas pelenu ili?
Ja necu da je zbunjujem, stavim je na nosu samo kad trazi.

Pa ne mogu kad ziv ne da pelenu. Nece na nosu.
Htela sam popodne kad je kuci da ucimo ne vredi kad nece . Kad mu se prikaki il piski on nosi peleneu nece na nosu [sm=smiley13.gif] bacaka je po kuci.
Planirala sam da krenemo al sta je njemu flipnulo u glavi pa se ne da nemam pojma.

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (30.5.2018 13:41:12)

Jao, dobar je, nosi sam pelenu [sm=smiley36.gif] Ja mislim da će se to kod njega brzo promeniti. Važno je da može da oseti i reaguje kad mu se kaki ili piški.
Ivana, moja je druga krajnost Jednom na početku se upiškila dok se igrala napolju i kako nije htela da uđe u kuću da je presvučem, uhvatila se za helanke i kaže "nije ovo mokro mama, nije mokro" [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Skidamo pelenu II deo (30.5.2018 14:04:16)

Verujem.i ja. Tako sam sa H pokusavala dva meseca ziva htela nije. I onda smo za 5 dana skinuli pelenu..za ne poverovati.
Samo sad sam na godisnjem pa rekoh da iskoristim al dzaba kad on tako ne misli.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (30.5.2018 14:17:05)

Anck, pisala sam da je Andrea histerisala do skoro ako je stavim na nosu. Koristila je nosu kao sesir[sm=hudicek1.gif] samo je jedan dan krenula da se skida i donela nosu.
To sve ne mora nista da znaci, mozda on skine pelenu za par dana, a mojoj bude problem.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (2.6.2018 8:59:57)

Evo i nas, danas krecemo. Drzite nam pesnice[sm=smiley36.gif] dnevna za spavanje i nocna ce ostati jos.

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (2.6.2018 14:21:21)

Srećno, Ivana! Javi kako ide.
M je definitivno savladala piškenje u nošu. Ima nedelju dana kako nije imala nijednu nezgodu, traži na vreme. A noćnu još nismo skinuli jer je kad je bila bolesna piškila noću. Sad joj je opet suva ujutru, pa ćemo pokušati za koji dan.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (2.6.2018 14:27:33)

Nikako😂😂😂 jednom u nosu, ostalo u gace. Sad nece nikako na nosu da sedne[sm=hudicek1.gif]

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (2.6.2018 14:32:56)

Ne zna šta je snašlo [sm=smiley36.gif] Tako je i M prvog dana, piškila je ujutru u nošu i posle haos. Trebalo joj je valjda vremena da shvati da više nema pelenu. Ali već sutradan je bilo mnogo bolje, samo se jednom upiškila.
Ivančice, držim fige da bude ok.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (2.6.2018 14:44:43)

Hvala ti 😘 sad sam citala opet tvoje i Marajine postove. Malo da se utesim[sm=smiley36.gif]

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (2.6.2018 14:53:08)

I ja sam čitala njene postove kad smo počinjali [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (2.6.2018 14:57:50)

Ahahhaahahhahaahahhaa, ista muka [sm=smiley36.gif]
Evo sad je sama sela na nosu i piskila posle par minuta. Naravno, srecna sam kao Nova godina [sm=smiley36.gif]

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (2.6.2018 15:07:09)

Da znaš da je muka taj prvi dan. Posle je mnogo lakše.
Super, znači Maca ipak ne bojkotuje nošu, nego hoće da sedne kad ona odluči. Biće to super.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (2.6.2018 15:40:34)

Mislim da sam trebala vise od deset gaca da kupim, sest se vec susi[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (3.6.2018 8:44:09)

Dvanaest presvlaka i dva puta piskenje na nosu je bilo juce. Nadam se da ce danas stanje biti bolje makar za nijansu.

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (3.6.2018 13:41:40)

Hoće, Ivana, sigurno. Svojevremeno sam čitala temu od početka, skoro sve mame su pisale da je prvi dan bio najteži. Velika je to promena. Ali ja računam, ako ona zna da traži nošu, a pisala si da je tražila više puta, onda samo treba da shvati da mora da traži svaki put.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (3.6.2018 13:43:55)

Milence, ona ne prica mnogo, ali skoro sve razume. Da, sama se skidala i sedala na nosu, pa i piskila.
Ne znam da li je spremna, zrela, ali ja sada ne odustajem. Do 13h je upiskila pet gaca i dva puta piskila u nosu[sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Skidamo pelenu II deo (3.6.2018 13:58:35)

Ivana, nema nazad[sm=smiley1.gif]
Samo strpljenja do besvesti i bice to sve ok.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>