RE: Skidamo pelenu II deo (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (9.6.2018 21:07:53)

Danaa sve super, sama piskila i kakila 2 puta u pelenu [sm=smiley36.gif]
Bili smo dugo napolju, jednom piskila u parku, i kad smo se vracali upiski minse u prodavnici 🙄
Ali ja sam kriva, ona mi je rekla, trebale smo izjuriti da piski ispred, ja kao aj samo sekund... i gotovo... a pre toga je popila pola flasice vode...

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (9.6.2018 22:15:17)

Ovo gore mislis u nosu ne u pelenu?
Super ste, eto vidis.
Ova moja i dalje isto[sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (9.6.2018 22:18:30)

O eto vidis koliko sam se i ja navikla na pelenu [sm=smiley36.gif]

Da, mislila sam da je 2 puta kakila u nosu 😂

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (9.6.2018 22:20:06)

Super vam ide, Mama Jo!
Ja mojoj ne verujem kad mi napolju kaže da joj se piški [sm=smiley36.gif] Koristi to da bih je nosila. Više puta sam je uzbrdo teglila jer je vikala "noša noša" i kad stignemo kući, ništa.

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (9.6.2018 22:28:45)

Ali mi smo godinu dana stariji, vi ste mali 😊
I meni je J danas u parku jednom dala laznu uzbunu... vikala je da joj se piski a kad smo se skinuli - ne piski mi se ipak [sm=smiley36.gif]
Ali prosto moram da odreagujem...
Inace piski malo, zato i kad mi je prodavnici rekla da joj se piski, mislila sam da ce izdrzati... a ona se tad ispiskila vise nego ikada [sm=smiley36.gif]
Tek onda sam shvatila da je popila pola flasice vode, pa je i normalno...

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (9.6.2018 22:47:00)

Mudrice su, bre, sve oni znaju.

Misha i Ljisha -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 6:53:02)

[sm=smiley36.gif] e stvarno su hit majke mi. A mozda je dete reklo Nosi Nosi a ne nosa nosa [sm=jezicek.gif]

MimaKos -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 8:00:50)

Mi smo u toj fazi piskili gde stignemo, drvece, zbun, pa sta da joj radim, cim najavi skidamo gace, pola uzbuna bilo lazno :)

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 8:58:07)

Ja cu castiti kad dodje trenutak da prijsvi piskenje, a ne da je jurim napolju i sedam na nosu[sm=smiley36.gif]
Uvece izadjemo tu u komsiluk pa ponesem nosu. Ako joj je zanimljivo, a uglavnom jeste nece na nosu[sm=hudicek1.gif]

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 9:24:09)

[sm=smiley36.gif]
Mi smo juce ujutru nosili nosu i piskila je u parku dva puta u nju, popodne je ispod drveta i u prodavnici [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 9:25:43)

Ma kod vas je to super, mada ste i stariji. Kod nas bas ide sporije.

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 9:29:19)

To je glavnibrazlog zasto idr sporije - mladja je dosta, zato je i normalno. Bilo bi nenormalno da sad kod nas sa ovoliko godina bude tesko [sm=smiley36.gif]
E, onda bih se stvarno utepala [sm=smiley36.gif]

Duškić -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 9:30:01)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ja cu castiti kad dodje trenutak da prijsvi piskenje, a ne da je jurim napolju i sedam na nosu[sm=smiley36.gif]
Uvece izadjemo tu u komsiluk pa ponesem nosu. Ako joj je zanimljivo, a uglavnom jeste nece na nosu[sm=hudicek1.gif]

Pa da njima je lepo i zaborave.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 9:42:37)

Mama Jo, ti si digla frku i pre dva dana, a dete ti fantasticno [sm=jezicek.gif]

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 9:45:34)

Digla sam jer smo pre mesec dana krenuli i nikako nije htela da saradjuje. Ali nikako.
Sad kao da sa drugim detetom skidam pelene [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 9:48:42)

Da i ja onda pokusam za mesec dana [sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 11:53:59)

Ne, seti se da je odlucnost majke najvaznija [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 11:56:36)

[sm=jezicek.gif]
Ja padam u depresiju zbog pelena [sm=smiley36.gif] sad cu da citam one tvoje postove u navikavanju na nosu

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 13:10:28)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

[sm=smiley36.gif] e stvarno su hit majke mi. A mozda je dete reklo Nosi Nosi a ne nosa nosa [sm=jezicek.gif]

Ma, ne, jasno kaže "noša, noša" i uhvati se za šorc kao i kući kad traži. Prvi put kad je to uradila, ja je ponela da brže stignemo kući jer retko hoće napolju da piški, i stvarno je sela na nošu čim smo ušle u kuću. Zapamtila bezobraznica da sam je nosila jer joj se piškilo pa sad glumi [sm=smiley36.gif]

Ivana, ne očajavaj. Ako misliš da stvarno nije spremna, možeš i da odložiš. Ali dobro razmisli, čini mi se da je maca ipak napredovala u odnosu na početak.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 13:13:22)

Aaaaaa, ne odustajem! Al da je mucno jeste. I jeste napredovala, dosta. Samo cu je zbuniti ako joj opet vratim pelenu. Dnevna za spavanje jucr uopšte nije bila upiskena, noćna vrlo malo.

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 13:16:40)

Pa da, i ja mislim da ne treba vraćati ako ima napretka. Onda tek ne bi znala šta je snašlo.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 13:27:25)

Mene ubija to što ona nece da sedne. Non stop je u pokretu i sedenje joj je gubljenje vremena. Donosim igracke, knjige, pustim crtani, skacem pored kao majmun samo da sedne par minuta [sm=smiley36.gif]

Dada42 -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 15:46:19)

Pozdrav svima! Odavno vas citam i jedno vrijeme sam bila i clanica. Evo me opet i trebam pomoc. Naime, moj sin od 2 god i 8 mj piski na nosu kad mu ponudim, i kaki u nju bez problema. Narocito ujutro i poslije popodnevnog spavanja. Problem je u tome sto jos ne prica, ali to je za drugu temu, inace sve razumije ali naravno ne trazi da ide na nosu. Da li da forsiram i dalje, pricam, objasnjavam? Imate li neki predlog? Hvala unaprijed

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 15:49:50)

Moja devojčica ima dve godine i isto slabo prica.
Ako on obavlja sta ima na nosi onda ne vidim razlog za brigu [sm=smiley1.gif]

Dada42 -> RE: Skidamo pelenu II deo (10.6.2018 15:51:51)

Ivana problem je sto kad mu skinem pelenu i obucem gacice, on se upuski ne trazi nosu. U vrticu sjedi na nosi al nista ne uradi

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>