RE: Skidamo pelenu II deo (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (12.6.2018 22:07:10)

Mora se, sta cemo [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (12.6.2018 22:22:21)

Amelia, izdrzi jos malo. Desavace se nezgode, ali ce svakim danom biti sve bolje.

Misha i Ljisha -> RE: Skidamo pelenu II deo (12.6.2018 22:31:22)

ajoj amelia ti bolje kao u americkim filmovima da sve drzis u foliji dok se ovo ne zavrsi [sm=smiley36.gif] e mozda i nije losa ideja, pa kad sedne da mu se zalepi guzica ahahah..Jao salim se ja malo. Brzo ce to proci. Samo veruj i cvrsto[sm=bravo.gif]

amelia -> RE: Skidamo pelenu II deo (13.6.2018 7:42:26)

Liso nasmeja me [sm=smiley36.gif] nije losa idea.
Mamakos i ja sam isto gadljiva cak imam nagon za povracanja dok ga cistim kad se ukaki u gace [sm=smiley36.gif] mm misli da foliram haha rekoh cisti ga ti pa ces videti.
Ivana kako vama ide jel puni maca gace? [sm=jezicek.gif]

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (13.6.2018 7:47:28)

Moja komsinica nosi kese u torbi kad izadju napolje... a izlazi u setnju sa cerom koju odvikava od pelena i sa kucetom [sm=smiley36.gif] njoj je skupljanje kake po ulici kao dobar dan [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (13.6.2018 7:49:37)

Ona se do sada samo jednom ukakila u gace. Uglavnom vidim kad pocne da kaki, tj. drzi se za guzu i kuka. Mada je pocela da govori tada i "kaka". Obelezila je pod jer cesto u kuci skine gace.
Ne znam sta da kazem, mada mislim da je svakim danom za nijansu sve bolje. Nervira me to sto cesto place, nece da sedi na nosi. Vaspitacica jutros kaze da je folirant [sm=smiley36.gif] u vrticu je ona pozove, Andrea sama dodje i sedne na nosu. Njih troje skida pelene trenutno tamo i kaze da je ona najbolja od njih (kuku, kakvi su li ostali) [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Skidamo pelenu II deo (13.6.2018 18:24:41)

Ma ona je sjajna devojcica.
MI smo tu jos ta nocna. Od 7 dana u nedelji 5 noci bude suv.

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (13.6.2018 20:08:32)

Voci i vi ste super, bravo [sm=bravo.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (13.6.2018 22:00:38)

Voci, polako i nocnu..
Mama Jo, kako napredujete?

bebilule -> RE: Skidamo pelenu II deo (14.6.2018 9:21:47)

Mi prevazišli strah od kakanja. Traži, sjedne i obavi posao. Hvala Bogu, već sam bila spremna na psihoterapije [sm=smiley36.gif]
Voci, skini ti njemu, nabavi čaršaf. Sigurno će se koji put upiškiti, ali će tako početi kontrolisati. Mi smo noćnu izbacili lakše od dnevne, btw.
Ivana draga, strpljenja. Kuku kad se sjetim, M je trebalo baš dugo. A do tada po tri presvlake sam nosala.

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (14.6.2018 9:32:29)

Bravo!!
Mislim da smo i mi spremni za nocnu, savladala je kontrolisanje i cim se probudi trazi da piski i bas se lepo ispiski, pije nocu vodu i dalje...

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (14.6.2018 9:35:35)

Mama Jo, bravo za pametnicu[sm=bravo.gif]
Bebilule, bravo i za vas[sm=bravo.gif]
Strpljiva sam, strpljiva, bice bolje [sm=smiley36.gif]

Duškić -> RE: Skidamo pelenu II deo (14.6.2018 10:06:02)

Bebilule, super.
MamaJo, skidaj i nocnu.
Ja tu prvo skinem, mislim da ima vec nedelju dana bez nocne. Ali se zaigra preko dana pa se upiski.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (14.6.2018 10:38:01)

Muz je rekao kad joj skinem nocnu nema više spavanja kod nas u krevetu [sm=smiley19.gif]

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (14.6.2018 10:59:28)

😊 hahaha, ali videces kad preko dana nauci lepo (a to ce biti evo samo sto nije) nece se ni nocu upiskavati, sigur0no 😊

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (14.6.2018 11:02:32)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

😊 hahaha, ali videces kad preko dana nauci lepo (a to ce biti evo samo sto nije) nece se ni nocu upiskavati, sigur0no 😊

Ahahhaahahhahaahahhaa, samo sto nije[sm=smiley36.gif]

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (14.6.2018 11:02:51)

Ivana, tako je i moj rekao ali se sada više ne buni [sm=smiley36.gif] Doduše, ni ona se nijednom do sada nije upiškila tokom noći.
Mama Jo, kakva je situacija kod vas?

emicaa -> RE: Skidamo pelenu II deo (14.6.2018 11:23:17)

Ivana ni Dora se nikad nije upiskila kod nas u krevetu.

mama Jo -> RE: Skidamo pelenu II deo (15.6.2018 7:49:02)

Milena, kod nas sve super - evo 8 dana kako smo bez pelena, prva 3 dana se desilo da se upiski u gacice, i to kaze ali ne stigne da sedne na nosu.... napolje smo nosili nosu jer otkud znam sta ce joj dunuti - necu u travu, hocu nosu... pa sam nosila, ipiskila je i na nosu i u travu 😊
Uglavnom, sad vec i sama sedne i obavi pa me samo zove da mi pokaze. Imala sam strpljenja sve to stoji, ali sam joj iato jedan dan lepo rekla, onako ozbiljnim tonom - sad dosta, nema vise pelena, nema vise piskenja i kakenja u gacice - nosu da trazis.
Ostala je jos ta nocna koju pratim, ali, pisala sam, desilo se da se probudi u sred noci i kaze piski mi se...

Kako kod vas?
Ivana, kako Maca ovih dana?

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (15.6.2018 8:01:45)

Mama Jo, bravo za devojku [sm=bravo.gif]
I kod nas super, mogu da kažem da je misija završena.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (15.6.2018 8:12:53)

Bravo za velike devojčice[sm=bravo.gif]
Kod nas je stanje onako, nije bas sjajno. U vrticu suva, kuci kad dodje kako kad. Često vristi kad je stavljam na nosu.

Maraj -> RE: Skidamo pelenu II deo (15.6.2018 8:17:24)

[sm=bravo.gif] mama jo
Milena[sm=bravo.gif]

Ivana jer nesto drugacija nosa u vrticu?

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (15.6.2018 8:19:36)

Verovatno nije ista...
Sedela je malo pre deset minuta na nosi i nista nije uradila. Upravo ovog trenutka se upiskila u auto sedište.

Maraj -> RE: Skidamo pelenu II deo (15.6.2018 8:20:31)

Pa da l da odneses tu tvoju nosu u vrtic ili da kupis istu takvu za vrtic[sm=zmeden.gif]

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (15.6.2018 8:23:10)

Ne znam, vise nista ne znam. Nezgodno mi jedino jer se sad prehladila i jos zahladnelo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>