dunja RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (5.6.2014 9:38:09)
|
E pa dunjči, baš te dugo nije bilo ... i žao mi je za preklampsiju :( I meni su to govorili, da može da me strefi zbog šećera, mada mi je pritisak do sada uvek bio besprekoran - a kako se kod tebe manifestovala? Ja juče bila na CTG, sve bilo super. Zakazao mi doca UZ i ginekološki pregled u ponedeljak popodne, pa će mi tada reći da li je CR 13.6. ili one naredne nedelje. Ja imam osećaj da će ipak biti tamo oko 17.6., ali videćemo. Meni je torba polu spremna, tj. ostalo mi samo da potrpam stvari, sve sam kupila. Juče sam opeglala još jednu turu bebnih stvarčica stavila sve u kese i poslagala u orman a mm sam obeležila koje su stvari za iznošenje. Juče oprala ogradicu za krevetac i posteljinicu. Još neke sitnice su ostale da sredim, za vikend da se ofarbam, depilaciju obavih prekjuče i tako ... :) IZVORNA PORUKA: dunja123 Drage trudnice, ja samo zelim da vas sve pozdravim.Dugo nisam pratrila ovaj forum, jer iskreno nisam imala vremena ni za sta. Usla sam u deveti mesec. Jedva cekam da se porodim, ne mogu vise. Nadam se d ace porodjaj krenuti sam i da ce krenuti pre termina koji mi je inace 28.06. Imam preeklampsiju, pa sam pocela da se plasim po malo, iako mi je ovo treca beba. Do sad su mi doktori govorili samo da ne upadnes u preeklampsiju, a sad kad mije to dijagnoza sad kao kazu nemoj da se brines, samo kontrolisi pritisak...blabla bla...Ali uspecu, preguracu ovo. Dunja RR, znaci ti ces da mi umaknes za koji dan zbog carskog...Pa neka ti je sa srecom, drzim ti palceve i da uzivas. Moja druagrica se skoro porodila na CR sa spinalnom( prvi put je u opstoj), kaze da ne moze da se poredi dozivljaj..Nema utisak da je nesto propustila sto je na CZ a ne vaginalno, a i nije bilo onog tezeg momenta: budejnja iz anestezije...Cisto eto, to je njeno iskustvo. Pripremila sam stvarcice za bebca ispeglala, poslagala. Pa samo gledam. Ali jos nisam pripremiila torbu za porodiliste. POcela sam da kuvam svaki dan dupli rucak i da odvajam u zamrzivac da ostavim deci ako zaglavimo u bolnici koji dan duze. LJubim vas puno sve, zelim vam puno srece!!! A ja idem da cekam svog malog Vasilija:)
|
|
|
|