dunja RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (3.6.2014 14:15:57)
|
Anči, e i to, isto, zamišljam kako mm leži ispred TV (standardna poza), gleda tenis, utakmice, a mališa mu leži na grudima [sm=smiley27.gif] IZVORNA PORUKA: Ana13 IZVORNA PORUKA: dunja RR Moram da vam priznam, perem stvarčice i tako slažem, i plačem non stop, ne mogu da dočekam dan da upoznam mog dečkonju [sm=smiley27.gif] Zamišljam ga u tim stvarčicama, i suze same liju .. Ovo je bas slatko [sm=zz_redface.png] Tako sam i ja sinoc gledala mm dok je spavao i zamisljala kako ce on i nasa princeza da se maze i grle,zajedno da spavaju i po ceo dan igraju.Naravno,plakala sam kao kisa dok se on nije probudio [sm=smiley36.gif] Moram da priznam da se on vise obradovao sto je devojcica.MM je velika maza i vec vidim kako ce malecka vise njega da voli,a ja cu da budem dezurna vestica koja ce da urla po kuci sto je haos,sto ne jedu za stolom,sto ne spavaju...[sm=jezicek.gif] Svekijevci nisu narocito obracali paznju na svoju decu,vise su se bavili zaradjivanjem para i tacno se vidi koliko su mm i njegova sestra zeljni ljubavi i propustenog detinjstva.I cim pomislim na mm sa bebom,suze samo liju...
|
|
|
|