mali_mis -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (3.6.2014 19:52:43)
|
IZVORNA PORUKA: ANDJEELA IZVORNA PORUKA: New Mom Andjela, sta bi danas? Stigoh kuci pre sat vremena! Za malo da uzmem uput i prebacim se za Bg,bas sam se razocarala u betaniju! Jutros otisla na betaniju i upisana na patologiji za pregled kod dr i zamislite u 10.30 mi saopste da treba da idem na polikliniku,vi iz N.Sada znate gde je! Kao do 7 dana posle termina se tamo prati trudnoca i ctg. Tamo mi uradili ctg i dr otisao u 13h na sastanak,u pola tri stigoh na red,smorena-skocio mi pritisak malko od cekanja i dr nije zadovoljan sto me salju kuci,vec je napisao izvestaj da se ujutro ponovo javim u betaniju zbog prijema-on je za to da ostanem tamo i zbog godina,steriliteta itd. Tako da sutra ako Bog da,da me ostave-i meni sad panika,i kaze dr nema smisla kada sam udaljena 40 km da svaki dan putujem da mi rade ctg. Sve vas puno pozdravljam i javljam se sutra da li ostajem u bolnici! Ovo podebljano je prosle godine meni izjavio onaj magarac Relja Djordjevic, kao nema veze ako se prenese, njega je mama prenela 2 nedelje pa mu nista ne fali [sm=smiley29.gif] Ma jok... A bila sam im redovna na ctg u Betaniji, jer me je moj dr slao bukvalno 10 dana pre termina, i svi ostali doktori sasvim ok, ali uvek naletis na nekog ludaka. Andjeela, ne brini se, videces doticne u Betaniji sutra, na porodjaju, i posle ko ih sisa. Ali ces zato uzivati sa svojom bebicom [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|