ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (6.6.2014 11:06:59)
|
Zdravo [sm=nosecka.gif] slazem se sa Maslackom da bi vaginalni pregledi trebalo da se rade na svakoj kontroli, takodje i brisevi redovni. U prvoj i drugoj trudnoci sam odmah na pocetku radila vaginalni i cervikalni bris, u prvoj se tu i zavrsilo sa brisevima....do kraja vise ni jedan, a sama sam trazila od dr da mi radi hlamidiju, miko i ureaplazmu, njegov odgovor je bio: ma nema potrebe za tim, kao da on iz svog dzepa placa te analize. U drugoj trudnoci sam malo besna na dr kod koje sam bila (nije moja dr ovde, vec u drugom mestu, kada sam bila kod mojih dva meseca)... jer sam radila pregled i uz pocetkom februara pa sam kod te druge bila sredinom marta... radila mi je samo uz i pitala je da li je sve bilo ok na prosloj kontroli (jeste, bilo je)...e sada, kada sam dosla ponovo kod moje dr ovde u BiH pocetkom maja-kaze zena: grlic skracen i skroz smeksan, mozda bi se to primetilo i u martu kod ove druge-mozda ne bi, ali eto... Bubulence, nisam ispratila koji ti je dan ciklusa, mislim da je pojacan sekret normalan u trudnoci (samo da je bez mirisa) ali ako ce tebi biti lakse idi kod dr, s"tim sto ces morati i za dve nedelje najverovatnije ponovo [sm=smiley1.gif]. Meni se npr videla trudnoca sa J a bila sam 4n4d, tj prvog dana izostanka m (bila sam na kontroli nekoj) ali se srcana radnja naravno jos nije registrovala. Sa drugom mi je poslednja m bila 20.novembra, otisla kod dr 8.januara i sve je bilo tu [sm=smiley1.gif] Cestitam ti jos jednom [sm=bravo.gif]
|
|
|
|