Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 0:15:36
|
|
|
|
Torbica
|
Gago, cestitam od srca!!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 0:15:46
|
|
|
|
madre
|
zene, pa sta je ovo? koliko trudnicaaaa... bubi, glukice, gago, cestitam, zene moje, bas mi je drago zbog vas bubi, bravooo, odlazis brzo odavde glukice, tvoja trudnoca me je posebno obradovala srecno, zene
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 0:16:22
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Madre zaboravila si UM
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 0:21:10
|
|
|
|
Anoniman
|
ja jos nisam dokazana, u teoriji, moguce me je opovrgnuti
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 0:24:40
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sutra ces da se dokazes. Cekam izvestaj uz jutarnju kaficu. Ako si trudna kao sto ja kazem duzna si mi cinger jaje (kinder jaje).
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 0:28:30
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: g.a.g.a Ovako drage moje,ja videla svoje pre dva dana,danas isla lekaru,i ne verujem,ali TRUDNA SAM ,uopste ne znam sta me je snaslo,4 nedelja treudnoce,stverno ne verujem ! Mislim,posle sedam dugih godina...i bez ama bas icega,moj mozak ne registruje da se ovo desilo ,ali desilo se,imam dokaz,papire i sliku male tackice,mrvice od 3 mm u materici...sta da vam kazem,nisam se nadala uopste,hteli na vto,posli da skupljamo rezultate,i doktor nas vrati kaze sad ne mozete na vto,sad su vam dobri rezultati,idite kuci pravite decu,i proslo malo,i evo..ali nista nismo pili,koristili,samo smo prihvatili zivot takakv kakav jeste,i da mozda i necemo imati bioloske dece,poceli da razmisljamo o svim varijantama..i evo ,danas kaze da sam trudna.PRASIM VAS I VUCEM SVEEEEEE .i koga znam i koga ne,sve vas
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 0:30:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Sutra ces da se dokazes. Cekam izvestaj uz jutarnju kaficu. Ako si trudna kao sto ja kazem duzna si mi cinger jaje (kinder jaje). vide ;i ti popadijo, da se ja mislimm da l da radim test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 0:34:54
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nema sta da mislis nego hocu da me sutra obradujes na Trojice.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 0:37:59
|
|
|
|
Anoniman
|
na prve, druge ili trece Trojice, koje su najuspesnije
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 0:55:03
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Na sutrasnje Nemoj da mi vrdas.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 0:57:23
|
|
|
|
Anoniman
|
ce vidimo sta ce da bude
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 0:58:05
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ce bude radovanje. Ja jedva cekam ne znam kako ti sve ovo podnosis.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 1:01:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ja sam odradila onaj, i sada sam mrtva ladna, tako daaaaaaaaa verujem da ce i sutra biti samo jedna ako ga uradim
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 1:12:13
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Uradi da ne dolazim i intervenisem na ne jako suptilan nacin.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 7:12:58
|
|
|
|
glukica
|
Madre hvala ti draga od srca! ❤️ Gago cestitke i tebi!!! :) svaka cast! Zene jos koliko da cekam do ultrazvuka da bi se videlo nesto!? Nestrpljiva sam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 7:26:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Čestitam G.a.g.o!!! Glukice, koliko ti beše kasni? Ovde neće da zakažu pre 8. nedelje, a kod nas vidim se ide i ranije. Oko 6. nedelje čini mi se. Ja cupkam do četvrtka. Tad sam punih 9. nedelja.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 7:41:03
|
|
|
|
glukica
|
Pa sad sam tacno 5 nedelja :) znaci jos nedelju dana da cekam?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 7:42:47
|
|
|
|
dijana1*
|
Gaga, Glukice cestitam vam i zelim lepu trudnocu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 7:44:33
|
|
|
|
dijana1*
|
Glukice sacekaj da napunis punih 7 nedelja to ti je najsigurnije. Mozes otici i sa 6 punih ali mozda se nece cuti srce i stvorices sebi frku bezveze.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 7:46:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Um?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 7:52:21
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Um? Ona još spava, ne zna da smo mi vampiruše
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 8:20:10
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Evo jos jedne vampiruse koju je probudila svekrva telefonom, zvala u 7 jutros!!! Ja ne osecam nagovestaje jos uvek dolaska ali ni simptome (ne gadi mi se nista, nemam mucninu,pojacan miris, bilo kakve bolove,raspolozena sam,nisma pospana....) tako da verujem da ce kasniti samo par dana....
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 8.6.2014 8:21:28 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 9:03:19
|
|
|
|
branki*
|
cestitam,gaga,neka ti bude lepa i laka trudnoca bas lepo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 9:06:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahahahahhaha nisam uradila test, piskila sam u polu snu, i zaboravila... radim ujutru obecavam, a i strah me da ga radim, ovako sam dok se ne dokaze suprotno, tj. ne stigne
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 8.6.2014 9:09:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Gaga od srca ti čestitam UM kriva si dok se ne dokaže suprotno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?