Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 8:01:35
|
|
|
|
Trcosava
|
UM možda je bila kasna ovulacija. To ne možeš da znaš. Jel imaš negde da uradiš betu? Nemoj kao ja da je gledaš dok dođe do kontrolne. Ja sam mislila da isto nije ok, jer sam čekala samo da dođe do kontrolne i kao jedva se vidi, bla bla. PA sam onda posle 5 minuta vadila iz kante i onda se lepo videla. Test gledamo posle 5 min
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 8:02:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahahaah znam da se gleda, posle 5 minuta Nemam, tek u petak mogu, kada odem na ispit. Mislim da cu da se spremim da idem posle do dr. pa sta mi Bog da...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 8:03:50
|
|
|
|
milicicak
|
UM, meni je beta bila preko 1000 a ni mm ni ja nismo bili sigurni da smo videli drugu crticu a betu sam uradila pola sata posle testa. Nemoj da se sekiras unapred i bez razloga... i cestitam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 8:09:21
|
|
|
|
Anoniman
|
U 1 odoh do ginekologa, pa cemo videti. Ve je sve pocelo strasno da me nervira
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 8:11:28
|
|
|
|
nata11
|
Gaga cestitam UM srecno danas draga
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 8:35:52
|
|
|
|
vonavoj
|
polako,nemoj da brzo sama donosis zakljucke! sacekaj dr!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 9:04:35
|
|
|
|
Leptiric123
|
UM
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 9:22:32
|
|
|
|
Ipokrisia
|
UM to je to, to je to!!!!!!!!! navijamo da ti i ginekolog samo potvrdi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 9:26:06
|
|
|
|
Ipokrisia
|
meni danas 28dc...do sada par samo puta mi u zivotu desilo da je dosla na 29. ili 30. dan, tako da sacekacu jos koji dan ...prvo cekam da mi ne dodje pa onda radim test,necu da zurim....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 9:34:34
|
|
|
|
7marii
|
Gaga cestitam od bas je lepo poceo ovaj mesec sve same UM ne brini,dok ne odes kod dr. ne znas. Nista ne zakljucuj prerano,mozda ti kasno bila O pa ti zato bleda. Ipokrisia oooo pa nece ni doci doci ce
< Poruku je uredio 7marii -- 9.6.2014 9:35:22 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 9:41:39
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Hvala Mari, volela bih ali videcemo,necu previse da se nadam...svaki mesec mi je nesto ukazivalo da je to to, a nije bilo,tako da sam sad malo razumnija pre dan dva su me i grudi prestale, skroz su splasnule,a tako mi obicno bude kad uskoro stize , zbog toga se isto ne nadam puno...bas nemam simptoma nikkavih za
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 9:49:37
|
|
|
|
7marii
|
Nema veze sto nemas nikakvih simptoma,nismo sve iste. Meni su recimo jajnici osetljivi i cim sam malo na hladno ili tako nesto ja ih osecam,onaj mesec kad sam bila 1 put u zivotu,jajnike nisam uopste osecala i nisam imala ni jedan jedini simptom,na zalost ta se ubrzo zavrsila ali sta sad idemo dalje. Tako da znas da su ti simptomi individualna stvar i moze i da ih i ne bude ,cekaj jos 1-2 pa ako je nema testic,ja navijam da budu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:11:49
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Pa to, i mislila sam da radim mozda u sredu/cetvrtak...Ja sam ubedjena da ce meni simptomi trudnoce biti jaaako izrazeni jer mi je PMS uzasan! tu bukvalno imam sve simptome koji postoje ! i ljudi oko mene su tih dana prosto odusevljeni da se druze sa mnom e znas sta jedino mozda malkice osecam poslednjih dan dva,ali bas retko, kao neki mali pritisak dole na izlasku iz vagine, kao da nesto onako malo stegne ili pritisne,pa prodje...ali nemam jos uvek onih ledjnih bolova koji uvek mi budu pred ...tj nemam uopste osecaj da cu dobiti....daj boze da tako i ostane!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:12:35
|
|
|
|
Sosa Mena
|
UM E sad da mi kupis kinder jaje.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:15:04
|
|
|
|
7marii
|
Pa sacekaj jos neki dan i testic,nekima se simptomi pojave tek kad ugledaju ,ti ces biti jedna od tih verovatno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:24:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Izvadila betu, rezultati posle 1 pa cemo znati na cemu smo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:36:37
|
|
|
|
Ipokrisia
|
UM, da ti kazem ja na cemu ste, na beeeeeeeebiiiiiiiiiiiiiii!!!
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 9.6.2014 10:40:30 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:36:52
|
|
|
|
amelia
|
G.a.g.o Glukice divnoo divno cestitam nek vam je lako i ugodno u trudnoci i da dobijete lepe i zdrave bebice um bice bice velika beta navijam i cekam vesti g.a.g.o za tebe sam se narocito obradovala uzivaj sad i mazi stomace ja sutra nebi trebala da dobijem nesto mi se cuju previsa creva kao kad stigne sve me strah da ne krene
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:38:27
|
|
|
|
Klarita
|
Ja cekam i dalje UM... kakvi simptomi,u prvoj trudnoci sem izostanka menstruacije nista drugo, a PMS mi je lud bio i ostao, kao i mens bolovi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:41:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih samo volela da rezultat ili bude skroz negativan, ili bude dovoljno pozitivan, da ne sumnjam na bioh. ili vanm Hvala vam drage moje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:46:11
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Klarita e upravo!! otkad znam za sebe i vesticu, bolovi su mi nepodnosljivi, pijem antireumatike 3 dana, 3 puta dnevno ! cak su mi farmaceuti i lekari savetovali da krenem da pijem dan dva pre dobijanja kako bih opustila unapred misice...ali sad ne mogu tako jer radimo na bepcu,a ti lekovi ne smeju u trudnoci,i onda dok ne vidim poplavu ne uzimam lek,cisto da budem sigurna...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:46:28
|
|
|
|
7marii
|
Ma bice to dobra beta,ne brini
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:48:03
|
|
|
|
serpica
|
UM navijam da beta bude dobra a sto se testa tice znas da su pokazali x puta lazan rezultat,mozda i sam test nije bio dobar,javljaj rezultate
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:51:40
|
|
|
|
Ipokrisia
|
UM, razumem te skroz kako ti je, normalno je da covek nece unapred mnogo da se raduje dok sve ne potvrdi,ali mi svi osecmo da ce to biti pozitivno skroz!! ima beta da ti roka samo tako!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 9.6.2014 10:52:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Videcemo sta ce biti... Ne isplati mi se da idem kod dr. posto svakako nece nista videti, i onda sam uhvataila mm dok je jos kod kuce, da odemo u grad pored i odradimo betu, jer u nasem gradu niko to ne radi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?