|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
9.6.2014 8:01:35   
Trcosava
UM možda je bila kasna ovulacija. To ne možeš da znaš. Jel imaš negde da uradiš betu? Nemoj kao ja da je gledaš dok dođe do kontrolne. Ja sam mislila da isto nije ok, jer sam čekala samo da dođe do kontrolne i kao jedva se vidi, bla bla. PA sam onda posle 5 minuta vadila iz kante i onda se lepo videla. Test gledamo posle 5 min user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 401
9.6.2014 8:02:59   
Anoniman
Hhahahaah znam da se gleda, posle 5 minutauser posted image

Nemam, tek u petak mogu, kada odem na ispit. Mislim da cu da se spremim da idem posle do dr. pa sta mi Bog da...

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 402
9.6.2014 8:03:50   
milicicak
UM, meni je beta bila preko 1000 a ni mm ni ja nismo bili sigurni da smo videli drugu crticu a betu sam uradila pola sata posle testa. Nemoj da se sekiras unapred i bez razloga... i cestitam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 403
9.6.2014 8:09:21   
Anoniman
U 1 odoh do ginekologa, pa cemo videti. Ve je sve pocelo strasno da me nervirauser posted image

(odgovor članu milicicak)
  Direktna veza do poruke: 404
9.6.2014 8:11:28   
nata11
Gaga cestitam user posted image
UM srecno danas draga

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 405
9.6.2014 8:35:52   
vonavoj
polako,nemoj da brzo sama donosis zakljucke! sacekaj dr!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 406
9.6.2014 9:04:35   
Leptiric123
UM user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 407
9.6.2014 9:22:32   
Ipokrisia
UM to je to, to je to!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image navijamo da ti i ginekolog samo potvrdi user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 408
9.6.2014 9:26:06   
Ipokrisia
meni danas 28dc...do sada par samo puta mi u zivotu desilo da je user posted image dosla na 29. ili 30. dan, tako da sacekacu jos koji dan ...prvo cekam da mi ne dodje pa onda radim test,necu da zurim....

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 409
9.6.2014 9:34:34   
7marii
Gaga cestitam od user posted image bas je lepo poceo ovaj mesec sve same user posted image user posted image
UM ne brini,dok ne odes kod dr. ne znas. Nista ne zakljucuj prerano,mozda ti kasno bila O pa ti zato bleda.
Ipokrisia oooo pa nece ni doci doci ce user posted image user posted image

< Poruku je uredio 7marii -- 9.6.2014 9:35:22 >

Direktna veza do poruke: 410
9.6.2014 9:41:39   
Ipokrisia
Hvala Mari, volela bih ali videcemo,necu previse da se nadam...svaki mesec mi je nesto ukazivalo da je to to, a nije bilo,tako da sam sad malo razumnija user posted image pre dan dva su me i grudi prestale, skroz su splasnule,a tako mi obicno bude kad uskoro stize user posted image , zbog toga se isto ne nadam puno...bas nemam simptoma nikkavih za user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 411
9.6.2014 9:49:37   
7marii
Nema veze sto nemas nikakvih simptoma,nismo sve iste. Meni su recimo jajnici osetljivi i cim sam malo na hladno ili tako nesto ja ih osecam,onaj mesec kad sam bila user posted image 1 put u zivotu,jajnike nisam uopste osecala i nisam imala ni jedan jedini simptom,na zalost ta user posted image se ubrzo zavrsila ali sta sad idemo dalje. Tako da znas da su ti simptomi individualna stvar i moze i da ih i ne bude user posted image ,cekaj jos 1-2 pa ako je nema testic,ja navijam da budu user posted image

Direktna veza do poruke: 412
9.6.2014 10:11:49   
Ipokrisia
Pa to, i mislila sam da radim mozda u sredu/cetvrtak...Ja sam ubedjena da ce meni simptomi trudnoce biti jaaako izrazeni jer mi je PMS uzasan! tu bukvalno imam sve simptome koji postoje ! i ljudi oko mene su tih dana prosto odusevljeni da se druze sa mnomuser posted image user posted image
e znas sta jedino mozda malkice osecam poslednjih dan dva,ali bas retko, kao neki mali pritisak dole na izlasku iz vagine, kao da nesto onako malo stegne ili pritisne,pa prodje...ali nemam jos uvek onih ledjnih bolova koji uvek mi budu pred user posted image ...tj nemam uopste osecaj da cu dobiti....daj boze da tako i ostane!!user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 413
9.6.2014 10:12:35   
Sosa Mena
UM user posted image
E sad da mi kupis kinder jaje. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 414
9.6.2014 10:15:04   
7marii
Pa sacekaj jos neki dan i testic,nekima se simptomi pojave tek kad ugledaju user posted image ,ti ces biti jedna od tih verovatno user posted image user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 415
9.6.2014 10:24:00   
Anoniman
Izvadila betu, rezultati posle 1 pa cemo znati na cemu smouser posted image

(odgovor članu 7marii)
  Direktna veza do poruke: 416
9.6.2014 10:36:37   
Ipokrisia
UM, da ti kazem ja na cemu ste, na beeeeeeeebiiiiiiiiiiiiiii!!! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 9.6.2014 10:40:30 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 417
9.6.2014 10:36:52   
amelia
G.a.g.o
Glukice user posted image user posted image user posted image divnoo divno cestitam nek vam je lako i ugodno u trudnoci i da dobijete lepe i zdrave bebiceuser posted image um bice bice velika beta navijam i cekam vestiuser posted image g.a.g.o za tebe sam se narocito obradovala uzivaj sad i mazi stomace user posted image ja sutra nebi trebala da dobijem nesto mi se cuju previsa creva kao kad stigne user posted image sve me strah da ne krene user posted image

Ayan <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 418
9.6.2014 10:38:27   
Klarita
Ja cekam i dalje UM...
kakvi simptomi,u prvoj trudnoci sem izostanka menstruacije nista drugo, a PMS mi je lud bio i ostao, kao i mens bolovi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 419
9.6.2014 10:41:05   
Anoniman
Ja bih samo volela da rezultat ili bude skroz negativan, ili bude dovoljno pozitivan, da ne sumnjam na bioh. ili vanmuser posted image

Hvala vam drage mojeuser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 420
9.6.2014 10:46:11   
Ipokrisia
Klarita e upravo!! otkad znam za sebe i vesticu, bolovi su mi nepodnosljivi, pijem antireumatike 3 dana, 3 puta dnevno ! cak su mi farmaceuti i lekari savetovali da krenem da pijem dan dva pre dobijanja kako bih opustila unapred misice...ali sad ne mogu tako jer radimo na bepcu,a ti lekovi ne smeju u trudnoci,i onda dok ne vidim poplavu ne uzimam lek,cisto da budem sigurna...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 421
9.6.2014 10:46:28   
7marii
Ma bice to dobra beta,ne brini user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 422
9.6.2014 10:48:03   
serpica
UM navijam da beta bude dobra a sto se testa tice znas da su pokazali x puta lazan rezultat,mozda i sam test nije bio dobar,javljaj rezultate user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 423
9.6.2014 10:51:40   
Ipokrisia
UM, razumem te skroz kako ti je, normalno je da covek nece unapred mnogo da se raduje dok sve ne potvrdi,ali mi svi osecmo da ce to biti pozitivno skroz!! user posted image user posted image ima beta da ti roka samo tako!!

Direktna veza do poruke: 424
9.6.2014 10:52:59   
Anoniman
Videcemo sta ce biti... Ne isplati mi se da idem kod dr. posto svakako nece nista videti, i onda sam uhvataila mm dok je jos kod kuce, da odemo u grad pored i odradimo betu, jer u nasem gradu niko to ne radiuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here