|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
7.6.2014 11:19:13   
Anoniman
I mene ovaj nos nervira, radim sutra ujutru pa vam javljam rezultate, to me ceka, pa ceka, ako danas ne dodjeuser posted image

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 326
7.6.2014 11:24:55   
vonavoj
Um,sve su to simptomiuser posted image
evo ni bubi ni mene nisu grudi bolele u drugojuser posted image
jedva cekam sutra!user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 327
7.6.2014 11:25:46   
ivaMark
UM, srecno sutra, ni ja nisam imala simptome sada u drugoj trudnoci...
Mogu da zamislim Unu kako se raduje odlasku na moreeeeee user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 328
7.6.2014 11:28:33   
Anoniman
Von, ali ti i bubi imate user posted image na testu, a ja sipakuser posted image

Hvala vam drage moje, odoh da ssredjujem kucu, da peglam,i usisavam, pa se cujemo...

(odgovor članu ivaMark)
  Direktna veza do poruke: 329
7.6.2014 12:36:26   
Sosa Mena
Dobar dan crice. Sta se radi?
UM sutra ces jako da me obradujes user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
7.6.2014 12:56:40   
Anoniman
videcemo, ce vidimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
  Direktna veza do poruke: 331
7.6.2014 13:05:11   
Sosa Mena
Mene grudi bolele u vreme O pa stale evo danas ponovo bole. Ne mogu brus da nosim koliko mi smeta.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 332
7.6.2014 13:15:52   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Von, ali ti i bubi imate user posted image na testu, a ja sipakuser posted image

Hvala vam drage moje, odoh da ssredjujem kucu, da peglam,i usisavam, pa se cujemo...

e pa imaces i ti..znas ti tvoje kasne O!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
7.6.2014 15:37:45   
Anoniman
Inace dojadilo mi je vise da svaki cas zavirujem je li stigla, ili ne user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 334
7.6.2014 15:45:00   
Torbica
Ionako radis testic sutra, pa i ne moras da zavirujes! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 335
7.6.2014 15:47:28   
Anoniman
Mislim se i da ga ne radimuser posted image neka ga jos neki dan, mozda do utorka...

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 336
7.6.2014 17:41:34   
nata11

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mislim se i da ga ne radimuser posted image neka ga jos neki dan, mozda do utorka...

To legendo user posted image Ma radi ga za 3 meseca nema veze, kad pocne da raste stomace user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
7.6.2014 19:21:44   
Anoniman
Hhahahhahauser posted image pa i ujutru ce biti negativan kada vam kazemuser posted image

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 338
7.6.2014 20:04:49   
7marii
UM ma ne zezaj vise,piski ujutru zeno user posted image
e da vam se pohvalim moja user posted image se konacno namolila i krenula,sad ide samo tako za sve pare user posted image i nemam nikakvih bolova,sad da prodje pa akcija user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
7.6.2014 20:13:23   
Ipokrisia
Mari samo napred user posted image ja danas ne dobih,ali jutros sam na sredini stomaka (oko pupka) i zeluca osecala onako neku tezinu i malo grceve ali je proslo...nemam pojma sto, nemam dijareju i nije mi muka...

Malo posle i minimalni bol pri dnu ledja,tako da je ocekujem,samo moguce vrlo da ce mi ovaj mesec user posted image malo okasniti ...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 340
7.6.2014 20:15:57   
Ipokrisia
inace i ja navijam kao i UM da bar stigne sto pre ako vec hoce da stize, da mi ne ugrozi more u julu :D

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 341
7.6.2014 20:33:36   
7marii
Mozda ti i ne stigne user posted image nikad se ne zna,a UM ce da piski i da nas obraduje a ujedno i da shvati sto je nema user posted image

Direktna veza do poruke: 342
7.6.2014 20:39:01   
Ipokrisia
nisam nikad radjala i uopste nemam predstavu kako treba da izgledaju simptomi...proslih meseci ono sto sam ja mislila da su simptomi ispostavilo se da nisu od user posted image vec od user posted image ...a naravno za UM navijamo iz sve snage da uradi testic user posted image user posted image kod nje u simptomi vec ocigledni!! user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 343
7.6.2014 21:02:33   
branki*
UM,koliko ti kasni?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 344
7.6.2014 21:16:05   
Anoniman
Kasni mi vec 8 danauser posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 345
8.6.2014 0:05:28   
g.a.g.a
Ovako drage moje,ja videla svoje user posted image pre dva dana,danas isla lekaru,i ne verujem,ali TRUDNA SAM user posted image ,uopste ne znam sta me je snaslo,4 nedelja treudnoce,stverno ne verujem ! Mislim,posle sedam dugih godina...i bez ama bas icega,moj mozak ne registruje da se ovo desilo ,ali desilo se,imam dokaz,papire i sliku male tackice,mrvice od 3 mm u materici...sta da vam kazem,nisam se nadala uopste,hteli na vto,posli da skupljamo rezultate,i doktor nas vrati kaze sad ne mozete na vto,sad su vam dobri rezultati,idite kuci pravite decu,i proslo malo,i evo..ali nista nismo pili,koristili,samo smo prihvatili zivot takakv kakav jeste,i da mozda i necemo imati bioloske dece,poceli da razmisljamo o svim varijantama..i evo ,danas kaze da sam trudna.PRASIM VAS I VUCEM SVEEEEEE .i koga znam i koga ne,sve vas user posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 346
8.6.2014 0:08:26   
Anoniman
Cestitam Gagouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu g.a.g.a)
  Direktna veza do poruke: 347
8.6.2014 0:09:30   
Sosa Mena
Cestitam Gago user posted image Sto volim ovakve price. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 348
8.6.2014 0:10:38   
g.a.g.a
Hvala draga,ja sam u cudu,i ne znam do kada cu biti ,samo da se odrzi .user posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
8.6.2014 0:12:45   
Sosa Mena
Samo pozitivno. Nama je tako stigla Manja taman kad smo se pripremali za VTO.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here