|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
7.6.2014 8:47:09   
Ipokrisia
user posted image dobro jutrooo zenice!! Da popijemo zajedno prvu kaficu i da se svima u solji ukaze neko bepce user posted image !!! iscekujemo jos user posted image ovog vikenda , da ih bude puuuno!!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 301
7.6.2014 8:50:31   
Ipokrisia
meni jos uvek nema user posted image , od danas je ocekujem...i vec sam stavila ulozak za svaki slucaj posto cu se motati po gradu ceo dan pa necu da bude iznenadjenja user posted image mada ovako stvarno nemam osecaj da cu dobiti, uvek pred user posted image osetim bolove u krstima, materici, a za sada bas nista...,samo me grudi malo bole...videcemo,bicu strpljiva jos koji dan...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 302
7.6.2014 8:55:19   
vonavoj
Um,ne zabusavaj!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 303
7.6.2014 9:09:11   
Torbica
Bacali su peskire sinoc, mozda spava jos! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 304
7.6.2014 9:27:26   
7marii
Jutro i od mene user posted image meni se user posted image poremetila skroz ,od juce popodne samo 1 uloska,jutros ustala ono 2-3 kapi i to je to za celu noc,a obicno ujutru kad ustanem krene poplava sad nista. Ja zene moram definitivno kod doce zbog ovih oskudnih user posted image
vec 2 mesec za redom bas mi ide malo,a ranije sam uvek imala obilne. Kad se rade hormoni da znam kad da idem kod dr-a? da trazim uput

Glukice pa da ti cestitam jos jednom,sad si i zvanicno user posted image
UM sta bi?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 305
7.6.2014 9:39:32   
Anoniman
Nije stiglauser posted image .

Sada sam ustala. sutra radim test, ako i on bude negativan , ne radim vise ni jedan, u utorak cu kod mog dr...

(odgovor članu 7marii)
  Direktna veza do poruke: 306
7.6.2014 9:42:22   
Torbica
UM, bez tenzije samo, to je sto je.. Znaces brzo!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 307
7.6.2014 9:44:28   
Anoniman
Ma nervira me sto ovoliko kasni, da imam bar nekih naznaka da ce doci, kada ono nistauser posted image

I pokvarice mi odmoruser posted image

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 308
7.6.2014 9:50:24   
nata11
UM kada ides na odmor. Tampon resava sve nemoj da se opterecujes i time.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 309
7.6.2014 9:51:57   
Anoniman
20.6 idemo. E tako, javljam cim bude znaka od user posted image

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 310
7.6.2014 9:54:34   
nata11
Odi pre toga ipak do dr ako je test negativan da se ne poremeti dodatno zbog promene klime. A nravno za sutra navijamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 311
7.6.2014 9:55:42   
Anoniman
Pa hocu, svakako cu u utorak kod dr. Bilo user posted image ili ne....user posted image

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 312
7.6.2014 9:59:42   
bubulence
draga svaka ti cast sto mozes tako da drzis sebe u neizvesnosti... navijamo da budu user posted image .
meni se uzaasno vrti u glavi, ne verujem da je od trudnoce jer je rano za bilo sta, mislim da je od ovog vremena ali se bas plasim posto mi je jako lose a za pola sata treba da kreem kod frizera

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 313
7.6.2014 10:03:09   
Anoniman
Popadija Mena, mi je rekla da sutra radim na veliki praznik, Trojice, pa da je poslusam. Mada znam ishoduser posted image

Mene najvise nervira ovaj nos , evo ima 8 dana kako je zapusen, i kako kasniuser posted image

I grudi mi nisu bolne, a u prvoj su bile, i kada treba da dobijem su uvek bolne.

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 314
7.6.2014 10:07:00   
nata11
Jao i meni se manta valjda jer je juce bila neka kisica a od jutros pravi letnji dan. A grlo kida od sladoleda.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 315
7.6.2014 10:08:10   
Anoniman
Bubi mozda ti je nizak pritisak. A hoce i od vremena.

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 316
7.6.2014 10:13:39   
bubulence
ma sinoc sam i na hitnu isla, imala sam nepodnosljive bolove, mislim da je opet gastritis u pitanju. tamo su mi merili pritisak , bio je 90/60. oni kazu da je nizak ali meni je uglavnom uvek takav... a i od jutros trcakm u WC na svakih 5 min (ne da piskim) user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 317
7.6.2014 10:14:11   
nata11
Sta radi Una jel sprema rekvizite za brckanje user posted image user posted image
I ja juce ustala u 5 isli na hitno mm pokidao ligamente na nozi user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 7.6.2014 10:15:09 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 318
7.6.2014 10:19:58   
bubulence
jao nato, to je jako bolno user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 319
7.6.2014 10:21:00   
nata11
On kaze a ja mu nerverujem user posted image ja sve mislim musko pa kuka user posted image

Direktna veza do poruke: 320
7.6.2014 10:22:26   
bubulence
moj tata je pokidao ligamente pre par godina, znam da je bilo jako bolno, dolazili su kasnije neki doktori kuci da mu rade terapije i rekli da je to jedan od najjacih bolova... ako im je verovati...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 321
7.6.2014 10:27:04   
vikiveki
UM, kod tebe je još status kvo,ima još šanse da ugledašuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 322
7.6.2014 10:37:54   
Anoniman
Una je spremna, jedva ceka, samo da se maknemo od kuce, bila je mala kada smo isli na Tasos, 9 meseci, i ne seca se, a sada se bas raduje, a radujem se i ja, prosle godine nismo isli , i falilo nam je, i po njenom zdravlju se vidiuser posted image

Bubi odmaraj dok dete nije kod kuce.

Nato bas bezveze za ligamente, i ja sam cula da to mnogo boli....

Viki kod mene nista ni od user posted image , ni od user posted image user posted image

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 323
7.6.2014 10:43:08   
vikiveki
user posted image nemoj samo da dobiješ kad krenete na more...kada krećete na more?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 324
7.6.2014 11:06:32   
Torbica
Pisala je gore,20-tog krecu.
Mene su grudi bolele u startu samo u prvoj trudnoci, ta je skroz individualno. Nego je meni sumnjiva od starta bas zbog nosa, kongestija ide u prilog trudnoce.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here