Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 11:34:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahahhaha evo spemila sam se idem do grada, bude li i ovaj negativan, otpisujem vas iz drustva
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 11:36:08
|
|
|
|
Torbica
|
Ipak ga uradi ujutro, pa da vidimo!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 11:48:05
|
|
|
|
World
|
cestitam bubulence, divne crtice um, navijam i za tebe
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 11:52:25
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Hhahahhaha evo spemila sam se idem do grada, bude li i ovaj negativan, otpisujem vas iz drustva Epa nece i nemoj da nas otpisujes kad smo u pravu i tek ujutru ga radi Ja sam bila do grada uh sto je lep dan,planiram ceo dan da se svrckam po gradu,iiiii apoteku sam malopre zaobisla u sirokom krugu
< Poruku je uredio 7marii -- 6.6.2014 11:55:23 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 11:53:02
|
|
|
|
bubulence
|
word hvala puno! UM jedva cekamo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 11:53:57
|
|
|
|
branki*
|
wow,bubulence,pa ti si trudna !cestitam,bas lepo,.neka bude lepa i laka trudnoca,uzivaj sad.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 12:03:59
|
|
|
|
bubulence
|
hvala draga, pratim te
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 12:08:01
|
|
|
|
branki*
|
pratim teeee trudnujemo zajedno dis tajm.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 12:14:37
|
|
|
|
bubulence
|
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 12:30:01
|
|
|
|
superm
|
Bubulence, ! Bas su intenzivne crtice! Mozda su blizanci !!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 12:32:23
|
|
|
|
bubulence
|
aaaa, cekaj, polako, za pocetak neka bude jedno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 12:36:18
|
|
|
|
margom
|
Devojke, jedno pitanjce posto na temi Inseminacija kojoj trenutno pripadam nema zive duse......Meni je danas 7dpi, proslog petka je odradjena IUI, u utorak na 4 dpi radjen kontrolni UZ, od pet folikula tri su pukla, dva su presla u folikularne ciste za koje mi rekose da ce ih odneti ili ili , i uzeli su mi krv tog dana i sledeceg 5dpi, da bi izmerili rast progesterona.....Da napomenem, nisam dobila nikakvu terapiju nakon IUI...Sutradan (5dpi) su me zvali sa klinike da bi mi rekli da mi se za manje od 24 sata progesteron vise nego duplirao i da probam da sto vise mirujem do ponedeljka kada ce mi ponovo raditi progesteron a mozda i betu, to ce mi biti 10 dpi... E sad, ja od 4 dpi imam izuzetno izrazene mucnine, posebno prethodne dve noci, jedva da sam malo dremnula, stomak je nadut, ponekad slabo zigne i to je to. Zanima me da li je neko imao slicne mucnine nakon inseminacije , i da nisu one povezane sa ovim skokom progesterona (ja inace imam i Hasimoto sindrom, na Eutiroxu sam od 50mg) ili mozda sa cinjenicom da sam bila stimulisana klomifenom,a primila sam i Pregnil od 5000 ij u prosli petak ujutru. Inace ovo mi je bila prva, a nadam se i uspesna IUI....heheheee videcemo u ponedeljak...... Veliki pozdrav za sve devojke i cestitke na svima koje su imale srecu da ih ugledaju....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 16:34:29
|
|
|
|
7marii
|
Juhuuu zenice ja samo da vam javnem,moja stize,evo malopre neki rozikast sekret sad ce i ona,boluckaju me po malo jajnici tako da to je to od mene za ovaj mesec
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 17:09:12
|
|
|
|
amelia
|
Bubulence pa ti si trudna?!! Juhhuu cestitam ti od srca rekoh ti ja da ces dase selis u trudnicke teme. ..7marii ne obracaj paznju na to trudna si dok se ne dokaze suprotno ja se isto ponasam kao trudnica ne dizem tesko biram sta jedem haha videcu za 4,5 dana dali je zaista tako...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 17:12:39
|
|
|
|
7marii
|
Eh Amelia nisam i ne nadam se ovog meseca,sad samo cekam da krenu oni moji dobro poznati bolovi od kojih umirem.Pa kad prezivim te bolove i bicu vredna
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 17:28:09
|
|
|
|
glukica
|
Zene, da li mogu da budu a da test gresi?? Za dva sata imam zakazano kod dr.. Ja nisam pri sebi uopste.. Pila sam klomifen prosli mesec, imali ciljani odnos.. Malopre sam uradila test , ajde cisto da vidim onako.. Jer me boleo stomak ovih dana, kao da cu da dobijem.. Ja nisam imala cikluse 8-9 meseci, imam pcos..ovo je bio prvi ciklus od metformina..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 17:51:58
|
|
|
|
7marii
|
Pa zavisno od toga koji ti je dan ciklusa,dal kasni ili ne? Sve je moguce
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 17:56:34
|
|
|
|
glukica
|
34 DC. Pa test moze da pokaze lazne dve crtice ili..?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 18:02:27
|
|
|
|
7marii
|
Pa ako su sanse da je pogresio su male,moze da bude negativan a ti i to kad je rana trudnoca. Procitaj u uputstvu kad moze da bude lazno pozitivan,ja mislim da hoce i kad su ciste i kad pijes hormone ali nisam sigurna,nemoj da mi verujes na rec
< Poruku je uredio 7marii -- 6.6.2014 18:03:15 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 18:30:06
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: glukica 34 DC. Pa test moze da pokaze lazne dve crtice ili..? Ako si primila pregnil pre 10 dana moze da bude lazno pozitivan,ako je proslo vise od 10dana nema sanse da pogresi. Uradi betu,ona je gotova za 2 sata i znaces tacno. Ja ipak mislim da si
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 18:43:35
|
|
|
|
glukica
|
E ovako nemam ciste, nisam uzimala hormone.. Uzimam l thyroxin za stitnu i metformin.. I nisam primila pregnil :) evo krecem kod doce.. Videcu da dam krv sad, jel on ne moze nista na ultrazvuku sad da vidi? Javljam sta je bilo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 18:52:46
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Mari,pa rozikast sekret je obicno kad nastupi implantacija ploda...A i bubulence je imala neko kratko krvarenje pa trudna,tako da sacekaj jos malo,ne otkazuj s ejos uvek za ovaj mesec!! ccc ne znam sta cu s tobom
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 18:52:47
|
|
|
|
World
|
ma nema sta glukice, to je to.. mozes betu da izvadis da potvrdis.. e bas mi je drago..
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 18:54:13
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: glukica E ovako nemam ciste, nisam uzimala hormone.. Uzimam l thyroxin za stitnu i metformin.. I nisam primila pregnil :) evo krecem kod doce.. Videcu da dam krv sad, jel on ne moze nista na ultrazvuku sad da vidi? Javljam sta je bilo Epa onda da ti cestitam javi sta rekla dr
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 18:57:34
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Mari,pa rozikast sekret je obicno kad nastupi implantacija ploda...A i bubulence je imala neko kratko krvarenje pa trudna,tako da sacekaj jos malo,ne otkazuj s ejos uvek za ovaj mesec!! ccc ne znam sta cu s tobom Rozikasto preslo u tamno braon i ima malo krvi na papiru,tako da to je to krece. Hm ali da znas da je bezbolna za sada ma ne otkazujem se ja jos uvek ali mislim da je ovo moja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?