Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 9:58:33
|
|
|
|
bubulence
|
hihi hvala. ja sam jos uvek u soku. shvatila sam da ne vredi osluskivati telo i simptome, evo sve je drugacije nego u prvoj trudnoci. onda sam piskila svako malo iako nisam znala sta to znaci a sada bas nista... maro prasim, mada bolje da dodju ove trudnice sto su u malo dubljoj trudnoci da zaprase. evo ja cu vas sve vuci kolio je u mojoj moci
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:00:25
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Evo je opet ona sad sa cistom bice bice nesto, ali ne cista nego nesto mnogooo mnogo lepse!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:02:07
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Bubi, jesu li te bolele grudi i da li te sada bole mozdA?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:02:46
|
|
|
|
vonavoj
|
bubulence,jel sam ti pricala o simptomima! eto,sad i ti verujes da moze da ih nema
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:05:41
|
|
|
|
bubulence
|
hihih Von, bila si skroz u pravu . Ipokrisia, grudi normalne, ni bolne ni otecene, ne piskim na svakih 10 min kao sto je normalno, mozda me malo ali malo bole ledja ali to mi se desavalo i kada treba da dobijem... nista nije drugacije nego inace.... jedino sto sada osetim blagu T ali to moze da bude od uzbudjenja....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:07:02
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Evo je opet ona sad sa cistom bice bice nesto, ali ne cista nego nesto mnogooo mnogo lepse!!!!!!! Uh bas bilo lepo da je to ,ali ne verujem.Nema mi druge nego da sacekm jos neki dan pa bas ako je i tad nema,ja cu da piskim na testic
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:10:46
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ja cu raditi tek u utorak, pod uslovom da ne dobijem do tada...ja i ti smo bile lenje ovog meseca ali nikad se ne zna ;) Ali trenutno mi je to naucna fantastika, jer sam tih plodnih dana bila nika dbolesnija, pod temperaturom uz febricete i brufene...tako da, virus sigurno nije mogao da pomogne ali dobro, toga sam svesna pa ni ne ocekujem previse. Ali zato imamo juni pred nama i juli kad odem na more ima da napravimo sirenu!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:14:22
|
|
|
|
7marii
|
Ja i ne znam kad mi bila O,nista nisam pratila ovog meseca a i ja sam bila nesto bolesna i imala visoku temperaturu 1 dan,mozda zato jos ne stize. Ha,ha al me nasmeja za sirenu Ipokrisia ti mozda vec imas sirenu ali jos nisi obavestena o tome
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:15:54
|
|
|
|
nata11
|
Cestitam Bubulence UM cestitam za ispit, ajde pa nas i ti obraduj.
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:18:45
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Ja cu raditi tek u utorak, pod uslovom da ne dobijem do tada...ja i ti smo bile lenje ovog meseca ali nikad se ne zna ;) Ali trenutno mi je to naucna fantastika, jer sam tih plodnih dana bila nika dbolesnija, pod temperaturom uz febricete i brufene...tako da, virus sigurno nije mogao da pomogne ali dobro, toga sam svesna pa ni ne ocekujem previse. Ali zato imamo juni pred nama i juli kad odem na more ima da napravimo sirenu!! i mi bili lenji ovaj meseca, i nismo bas propratili plodne dane, mislim da su bas u to vreme bile one poplave a tada mi nije bilo ni do cega... ali eto, kada hoce-hoce... nato hvala draga
< Poruku je uredio bubulence -- 6.6.2014 10:20:04 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:30:24
|
|
|
|
7marii
|
Pih kakav je ovaj mesec bio,svi smo nesto bili lenji Dobro Bubi ti si izuzetak,tebi ovaj bio dobitni
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:32:40
|
|
|
|
bubulence
|
mozda je i vama . navijam da jeste
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:35:49
|
|
|
|
7marii
|
Videcemo ali mislim da od onolikog muckanja,moze da bude samo mucak
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:37:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Bubi cestitam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:38:12
|
|
|
|
bubulence
|
misicu hvala mari, nikad se ne zna.... eto, ja sam prva mislila da je nemoguce ali ...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:43:33
|
|
|
|
eca89
|
Bubulence, cestitam, jao kako si me obradovala i to kakve lepe crtice, bas mi je drago, srecno !
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:45:18
|
|
|
|
bubulence
|
hvala draga . a mislite da crtica nije slaba?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:48:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Marli mozda budu i crtice. Mene od sinoc bole ledja, i stomak po dnu, a ovaj nos vise dojadi... Ne znam sto vec jednom ne dodje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:49:09
|
|
|
|
eca89
|
Ma, kakav slaba, crtica je odlicna, bas se dobro vidi , oooo, pa nas dve cemo biti blizu u terminu, ja sam nekad u januaru, ako sve bude ok, u petak 13 idem na pregled, da vidim kuca li srculence , jedva cekam, nadam se da cve sve biti ok, a to i tebe želim, i svima vama, divne ste
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:49:21
|
|
|
|
ivaMark
|
Bubulence, cestitaaaaam je, jeeeeee ma gde slabe, super se vide
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:49:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma kakvi slaba , divna je
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:52:35
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Marli mozda budu i crtice. Mene od sinoc bole ledja, i stomak po dnu, a ovaj nos vise dojadi... Ne znam sto vec jednom ne dodje Ma kad ti ja kazem nece ni da dodje,moras test sa prvim jutarnjim,ajde idi po njega da imas za sutra ujutru pa da ovde na RR organizujemo slavlje. Ti i Bubulence pustate pica ja cu sokice za svaki slucaj
< Poruku je uredio 7marii -- 6.6.2014 10:53:37 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:53:29
|
|
|
|
eca89
|
UM, cuj sto vise ne dodje , pa nece ni doci, doci ce , navijam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 10:59:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala vam drage moje, ali ja mislim da mene samo ovaj ciklus zeza, nemam nikakav seca ni da cu dobitti, ni da ce doci, grudi me uopste ne bole, a budu mi bolne pred ciklus. Posle cu do grada i uzecu jos jedan, ali smao mislim da bacam pare
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 6.6.2014 11:32:33
|
|
|
|
Sosa Mena
|
UM nemo si stipsa za 250 dinara. Sramota da se brukas pred detetom Trudna si zeno, samo jos toga nisi svesna.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?