|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
6.6.2014 9:58:33   
bubulence
hihi hvala. ja sam jos uvek u soku.
shvatila sam da ne vredi osluskivati telo i simptome, evo sve je drugacije nego u prvoj trudnoci.
onda sam piskila svako malo iako nisam znala sta to znaci user posted image a sada bas nista...
maro prasim, mada bolje da dodju ove trudnice sto su u malo dubljoj trudnoci da zaprase.
evo ja cu vas sve vuci kolio je u mojoj moci user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 226
6.6.2014 10:00:25   
Ipokrisia
Evo je opet ona sad sa cistom user posted image bice bice nesto, ali ne cista nego nesto mnogooo mnogo lepse!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 227
6.6.2014 10:02:07   
Ipokrisia
Bubi, jesu li te bolele grudi i da li te sada bole mozdA?

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 228
6.6.2014 10:02:46   
vonavoj
bubulence,jel sam ti pricala o simptomima! eto,sad i ti verujes da moze da ih nemauser posted image

Direktna veza do poruke: 229
6.6.2014 10:05:41   
bubulence
hihih Von, bila si skroz u pravu user posted image .
Ipokrisia, grudi normalne, ni bolne ni otecene, ne piskim na svakih 10 min kao sto je normalno, mozda me malo ali malo bole ledja ali to mi se desavalo i kada treba da dobijem... nista nije drugacije nego inace.... jedino sto sada osetim blagu T ali to moze da bude od uzbudjenja....

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 230
6.6.2014 10:07:02   
7marii

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Evo je opet ona sad sa cistom user posted image bice bice nesto, ali ne cista nego nesto mnogooo mnogo lepse!!!!!!!user posted image user posted image

Uh bas bilo lepo da je to ,ali ne verujem.Nema mi druge nego da sacekm user posted image jos neki dan pa bas ako je i tad nema,ja cu da piskim na testic user posted image

Direktna veza do poruke: 231
6.6.2014 10:10:46   
Ipokrisia
Ja cu raditi tek u utorak, pod uslovom da ne dobijem do tada...ja i ti smo bile lenje ovog meseca ali nikad se ne zna ;) Ali trenutno mi je to naucna fantastika, jer sam tih plodnih dana bila nika dbolesnija, pod temperaturom uz febricete i brufene...tako da, virus sigurno nije mogao da pomogne ali dobro, toga sam svesna pa ni ne ocekujem previse. Ali zato imamo juni pred nama i juli kad odem na more ima da napravimo sirenu!! user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 232
6.6.2014 10:14:22   
7marii
Ja i ne znam kad mi bila O,nista nisam pratila ovog meseca user posted image a i ja sam bila nesto bolesna i imala visoku temperaturu 1 dan,mozda zato jos ne stize.
Ha,ha al me nasmeja za sirenu user posted image Ipokrisia ti mozda vec imas sirenu ali jos nisi obavestena o tome user posted image

Direktna veza do poruke: 233
6.6.2014 10:15:54   
nata11
Cestitam Bubulence user posted image
UM cestitam za ispit, ajde pa nas i ti obraduj. user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 234
6.6.2014 10:18:45   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Ja cu raditi tek u utorak, pod uslovom da ne dobijem do tada...ja i ti smo bile lenje ovog meseca ali nikad se ne zna ;) Ali trenutno mi je to naucna fantastika, jer sam tih plodnih dana bila nika dbolesnija, pod temperaturom uz febricete i brufene...tako da, virus sigurno nije mogao da pomogne ali dobro, toga sam svesna pa ni ne ocekujem previse. Ali zato imamo juni pred nama i juli kad odem na more ima da napravimo sirenu!! user posted image

i mi bili lenji ovaj meseca, i nismo bas propratili plodne dane, mislim da su bas u to vreme bile one poplave a tada mi nije bilo ni do cega... ali eto, kada hoce-hoce...
nato hvala draga user posted image

< Poruku je uredio bubulence -- 6.6.2014 10:20:04 >

Direktna veza do poruke: 235
6.6.2014 10:30:24   
7marii
Pih kakav je ovaj mesec bio,svi smo nesto bili lenji user posted image
Dobro Bubi ti si izuzetak,tebi ovaj bio dobitni user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 236
6.6.2014 10:32:40   
bubulence
mozda je i vama user posted image . navijam da jeste user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 237
6.6.2014 10:35:49   
7marii
Videcemo ali mislim da user posted image od onolikog muckanja,moze da bude samo mucak user posted image

Direktna veza do poruke: 238
6.6.2014 10:37:13   
mali_mis
Bubi cestitam user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 239
6.6.2014 10:38:12   
bubulence
misicu hvala user posted image
mari, nikad se ne zna.... eto, ja sam prva mislila da je nemoguce ali ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 240
6.6.2014 10:43:33   
eca89
Bubulence, cestitam, jao kako si me obradovala user posted image user posted image i to kakve lepe crtice, bas mi je drago, srecno user posted image user posted image !

Direktna veza do poruke: 241
6.6.2014 10:45:18   
bubulence
hvala draga user posted image .
a mislite da crtica nije slaba?

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 242
6.6.2014 10:48:33   
Anoniman
Marli mozda budu i crtice. Mene od sinoc bole ledja, i stomak po dnu, a ovaj nos vise dojadi... Ne znam sto vec jednom ne dodjeuser posted image

Direktna veza do poruke: 243
6.6.2014 10:49:09   
eca89
Ma, kakav slaba, crtica je odlicna, bas se dobro vidi user posted image , oooo, pa nas dve cemo biti blizu u terminu, ja sam nekad u januaru, ako sve bude ok, u petak 13 user posted image idem na pregled, da vidim kuca li srculence user posted image , jedva cekam, nadam se da cve sve biti ok, a to i tebe želim, i svima vama, divne ste user posted image

Direktna veza do poruke: 244
6.6.2014 10:49:21   
ivaMark
Bubulence, cestitaaaaam user posted image je, jeeeeee
ma gde slabe, super se vide user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 245
6.6.2014 10:49:50   
Anoniman
Ma kakvi slaba , divna jeuser posted image

Direktna veza do poruke: 246
6.6.2014 10:52:35   
7marii
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Marli mozda budu i crtice. Mene od sinoc bole ledja, i stomak po dnu, a ovaj nos vise dojadi... Ne znam sto vec jednom ne dodjeuser posted image

Ma kad ti ja kazem nece ni da dodje,moras test sa prvim jutarnjim,ajde idi po njega da imas za sutra ujutru pa da ovde na RR organizujemo slavlje. Ti i Bubulence pustate pica user posted image user posted image user posted image ja cu sokice za svaki slucaj user posted image user posted image

< Poruku je uredio 7marii -- 6.6.2014 10:53:37 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 247
6.6.2014 10:53:29   
eca89
UM, cuj sto vise ne dodje user posted image , pa nece ni doci, doci ce user posted image , navijam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 248
6.6.2014 10:59:29   
Anoniman
Hvala vam drage moje, ali ja mislim da mene samo ovaj ciklus zeza, nemam nikakav seca ni da cu dobitti, ni da ce doci, grudi me uopste ne bole, a budu mi bolne pred ciklus. Posle cu do grada i uzecu jos jedan, ali smao mislim da bacam pareuser posted image

(odgovor članu eca89)
  Direktna veza do poruke: 249
6.6.2014 11:32:33   
Sosa Mena
UM nemo si stipsa za 250 dinara. Sramota da se brukas pred detetom user posted image Trudna si zeno, samo jos toga nisi svesna.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here